Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
bacım doktor yumurtlama takibi yapıyor 2 sonra gel 3 sonra gel drken yumurtan 19 mm geçince iğne yazıyor iğneden 36 saat sonra ilişk diyor. yani doktorun yapabileceği bir takip bu.

teravet bir yerde okumustum sen catlama ignesiyle kizin olmus peki bunu biraz aciklarmisin lutfen ben iyice bilgi topladiktan sonra yapacamda net olsun dedim birde troit hastasiyim troitim az calisiyo ilac aliyorum ama bir yerde okumustum troit hastasinin kiz olma ihtimali yuksekmis acaba troit cok calisirsami az calisirsami kiz olma ihtimalki var lutfen yardim

kimin kızı olmuş? benim değil sanırım bir arkadaş yazmıştı onu. tabi ki çatlatma iğnesiyle de kız olabilir hiçbir yöntem %100 değil.

sen saatler tahmini demiştin? hangi tarih ve saatler kesin doğru?

son 3 adet gün ve saatin kesin doğru mu?

11 martta öğle saat 14.00 te olsun 5 gün cinsel perhizden sonra.

kimin kızı olmuş? benim değil sanırım bir arkadaş yazmıştı onu. tabi ki çatlatma iğnesiyle de kız olabilir hiçbir yöntem %100 değil.

peki troit hastasi olanlarin kiz olma ihtimali yukmekmi benim troit degerim dusuk baya tedavi oluyorum yuksektmek icin vs vs peki sen ne dusunuyosun troit cok calismasimi az calismasimi dezavantaj

peki troit hastasi olanlarin kiz olma ihtimali yukmekmi benim troit degerim dusuk baya tedavi oluyorum yuksektmek icin vs vs peki sen ne dusunuyosun troit cok calismasimi az calismasimi dezavantaj

tiroidin etkilediğini sanmam. zamanlama bence en önemli faktör cinsiyette

sen saatler tahmini demiştin? hangi tarih ve saatler kesin doğru?

son 3 adet gün ve saatin kesin doğru mu?

11 martta öğle saat 14.00 te olsun 5 gün cinsel perhizden sonra.

evet kesın dogru teravetcım ..teravet sımdı ben 12 marttada doktorda yumurta takıbı ıcın randevum var 11 martta ilişki oldu dıyelım tuttu doktor4 yumurtama baktıgında bı sorun olurmu acaba ???????doktor bana catlama zamanını soylucem dedı

verdiğin son 3 adet tarih ve saati kesin doğruysa ayın 11 inde yumurtlama olacağını düşünüyorum. 12 sinde doktora gittiğinde sonucu buraya mutlaka yazarsın. ultrasonla baktığında nasıl bir sorun olur ki?

canım kesın dogru ...ne bılım teravet herseyden korkar oldum..tamam canım doktor zaten yumurta mm nı soylucek ılıskı zamanı verecek

teravet hanım nasıl bir hesaplama yaptığınız konusunda bilgi verebilirmisiniz?yani biz kendimiz bu yöntemi uygulayamazmıyız?bize de öğretseniz tarih belirlemeyi.

teravetcim yum çatladıktan sonra kaçıncı saat erkek bebek için uygun.çatlamadan öncemi sonramı verdiğin saat.erkek bebek için soruyorum..zaten yum.çatladığı anı hesaplayamamda ilk ilişki için verdiğin saat hesapladığın çatlama anından öncemi sonramı..yada çatlamaya en yakın zamanmı...bi yerde okudum çatlama olacağı gün kız erkek eşit çatlamadan önce kız çatlamadan sonra erkek..ama yum çatladıktan ne kadar sonra önemli olan o.malum yum ömrü çok kısa...
bir sorum daha var.sen araştırmacı birisin... sence yumurtanın sağda veya solda olması cinsiyet için etkilimi...bu konuda bi fikrin varmı....

Son düzenleme:

ovulasyondan 3-4 saat öncesi ve 3-4 saat sonrası arasındaki zamanda cinsel ilişki olursa erkek olur. kadının son adet sürelerine bakıyorum. örneğin kadının 2 önceki adet süresine göre saat sabah 9 da ovulasyonu tahmin ettiğimizi varsayalım. 1 önceki adet süresine göre de 15.00-16.00 gibi ovulasyon oluyorsa bu kadın saat 12.00 civarı gireceği ilişkide erkek bebeğe sahip olur. çünkü en hızlı spermin yumurtaya ulaşması bile 3-4 saat sürer. berra isimli arkadaş hesaplamanın ayrıntısını sorduğunda bunu kasteddim yani hesaplamakla iş bitmiyor. kadının son adet sürelerine göre olasılıkları değerlendirmek gerekiyor.

bir türk araştırmacının kitabı var bende. 1981de çıkan bu kitapta yazar sağdan ve soldan yumurtlamaya göre cinsiyetin belirlendiğini yazmış. ama bu teoriye göre tek yumurtalığı olan kadıınların hep aynı cinsiyetten doğurması gerekirdi. ama farklı cinsiyetten doğuranlar varmış. yani çürüdü o teori.

Sevgili teravat,

Sizden ricam banada bir tahminde bulunabilirmisiniz

14-12-200912:00
11-1-2010 11:00
8-2-2010 11:30

iliski 23-02.2010 saat 21:00

Simdiden tsk ederimmm

evet tek o gun korunmasiz iliski oldu 3 gundur test yapiyorum ikinci cizgi hep silik cikiyor daha kan testi yaptirmadim sizce hamilemiyim?

teravetcim hesabına göre arkadaşın çatladıktan kaç saat sonra olmuş ilk ilişki..yada çatlamışmı.merak ettim...kaydirigubbakcemile3

evet tek o gun korunmasiz iliski oldu 3 gundur test yapiyorum ikinci cizgi hep silik cikiyor daha kan testi yaptirmadim sizce hamilemiyim?

teravetcim hesabına göre arkadaşın çatladıktan kaç saat sonra olmuş ilk ilişki..yada çatlamışmı.merak ettim...kaydirigubbakcemile3

ovulasyon 21 i görünüyor .önceki tarihler de olsa daha net olurdu son 2 dönem 28 gün civarı sürmüş.hep 28 gün mü sürer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…