bacım doktor yumurtlama takibi yapıyor 2 sonra gel 3 sonra gel drken yumurtan 19 mm geçince iğne yazıyor iğneden 36 saat sonra ilişk diyor. yani doktorun yapabileceği bir takip bu.
teravet bir yerde okumustum sen catlama ignesiyle kizin olmus peki bunu biraz aciklarmisin lutfen ben iyice bilgi topladiktan sonra yapacamda net olsun dedim birde troit hastasiyim troitim az calisiyo ilac aliyorum ama bir yerde okumustum troit hastasinin kiz olma ihtimali yuksekmis acaba troit cok calisirsami az calisirsami kiz olma ihtimalki var lutfen yardim
canım aynen boyle sana dıcem dıye dıkkat edıyorum teravetcım ne dıyosun bı bak bakem kac aydır tutturamıyorum bebişi zaten bu ay yumurtama bakacak doktor 12 sınde gıdecem ınsallah bı sorun olmaz yumurtalarımda ...bana göğsunden sut gelıyor ama prolaktının düşük dedı ne bılım ıyıce kafam karıstı adam ceket atsa hamıle kalırdım sımdı 3 aydır olmuyo kafayı yıcem heralde
kimin kızı olmuş? benim değil sanırım bir arkadaş yazmıştı onu. tabi ki çatlatma iğnesiyle de kız olabilir hiçbir yöntem %100 değil.
peki troit hastasi olanlarin kiz olma ihtimali yukmekmi benim troit degerim dusuk baya tedavi oluyorum yuksektmek icin vs vs peki sen ne dusunuyosun troit cok calismasimi az calismasimi dezavantaj
sen saatler tahmini demiştin? hangi tarih ve saatler kesin doğru?
son 3 adet gün ve saatin kesin doğru mu?
11 martta öğle saat 14.00 te olsun 5 gün cinsel perhizden sonra.
evet kesın dogru teravetcım ..teravet sımdı ben 12 marttada doktorda yumurta takıbı ıcın randevum var 11 martta ilişki oldu dıyelım tuttu doktor4 yumurtama baktıgında bı sorun olurmu acaba ???????doktor bana catlama zamanını soylucem dedı
teravet hanım nasıl bir hesaplama yaptığınız konusunda bilgi verebilirmisiniz?yani biz kendimiz bu yöntemi uygulayamazmıyız?bize de öğretseniz tarih belirlemeyi.
teravetcim yum çatladıktan sonra kaçıncı saat erkek bebek için uygun.çatlamadan öncemi sonramı verdiğin saat.erkek bebek için soruyorum..zaten yum.çatladığı anı hesaplayamamda ilk ilişki için verdiğin saat hesapladığın çatlama anından öncemi sonramı..yada çatlamaya en yakın zamanmı...bi yerde okudum çatlama olacağı gün kız erkek eşit çatlamadan önce kız çatlamadan sonra erkek..ama yum çatladıktan ne kadar sonra önemli olan o.malum yum ömrü çok kısa...
bir sorum daha var.sen araştırmacı birisin... sence yumurtanın sağda veya solda olması cinsiyet için etkilimi...bu konuda bi fikrin varmı....
Sevgili teravat,
Sizden ricam banada bir tahminde bulunabilirmisiniz
14-12-200912:00
11-1-2010 11:00
8-2-2010 11:30
iliski 23-02.2010 saat 21:00
Simdiden tsk ederimmm
evet tek o gun korunmasiz iliski oldu 3 gundur test yapiyorum ikinci cizgi hep silik cikiyor daha kan testi yaptirmadim sizce hamilemiyim?
teravetcim hesabına göre arkadaşın çatladıktan kaç saat sonra olmuş ilk ilişki..yada çatlamışmı.merak ettim...kaydirigubbakcemile3
geç yumurtlama olmuşta olabilirmi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?