Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

bende şuan araştırmadayım zaten 3 ay oldu doğum yapalı .araştırıyorum sadece kızlarımın arası iki yaş .bu çocuk olayını artık bitirmek istiyorum allahın iznıyle.onlar büyüüynce rahata ermek istiyorum.birde klomenle hamıle kalanların çoğul gebelık şansı artıyor öyle okutum çoğul gebelık bölümünde.bence kullanmanda bi sakınca yok sanırım yinede sen bilirsin canım.

teravetcim kaç kışıde tuttu bu senın uyguladığın yöntem.tutanlar yazıyomu buraya acabasengözlerimebaksanab

ınslh basarılı olursnz
bu yontemı duymustum daha oncede
sızın cocugnz var mı merk ettım

cınsıyetını ayrlayabıldgnz kımse oldumu
ben de ıkınce bebekde sıze basvursam
kolay gelsn

Canım hamile kalmayı bekliyorum çünkü ben bir yerlerden okuduğum potasyum hapı kullandım onun yüzünden günlerim şaştı.yoksa mart ayı benim için çok önemliydi ilk başta dua ve niyetle,yumurtlama günüm,çin takvimi,babychoıce takvimi herşey ayarlamıştım...tabiki eskisi gibi 27.günde adet görseydim olmadı ALLAH kısmet etmedi demek ki...Burdan kimseyi yanıltmak istemiyorum gülüm..yoksa neden paylaşmayayım ki....diyet için şunları yazdı limon,portakal.greyfurt,baharatlı,yoğurt,ayran,ekşi ,acı tüm yiyeceklerden uzak durun dedi..ben buna ek olarak sütlü birşey yemiyorum....bunu da başka yerden okumuştum bu gidişle zaten inşallah sağlığımı bozmam.....yumurtlamamı kontrol etti adetine göre 14.gün yumurtluyorsun dedi..adetin 13.günü iğne yaptır ve klomen verdi işte...AMa benim o da şaştı, çünkü adetim farklilaştı cok mutsuzum

Merhaba o zaman siz bence biraz daha araştırın,,,bak ALLAH kısmet ederse erkek bebeğe hamile kalırsam tel.görüşürüz seninle herşeyi ayrıntılarıyla anlatırım.....şimdiden başarılı olmasam diye anlatmıyorum..yani yanıltmak istemem ama bence acele etmeyin....

bu doktar ankaradamı canım..
bende bayb chico yyöntemini denedim.bende tutmadı.bende diyet yaptım.sütlü gıdalardan uzak durun.turşu.yeşi gıda ıspanak taze fasulye.yemeyin diye yazıyordu.ama tuzlu şeyler yemem yazıyordu.cips.baharatlı yiyecek gibi...

esmerle bize daha var canım o aralarda belki sizlerhamile kalmış olursunuz bize yol gösterirsiniz.bende kızım dogalı iki ay oluyo.anca o bir yaşına geldiginde tekrar yapmak istiyorum o araya kadar araştırıyorum.bizede yardımcı olun.bizimde bi oglumuz olur inşallah...

Tuzlu şeyler yeyin ya da yemeyin demedi sadece özellikle acı ekşi baharatlıdan uzak durun dedi....Ama demek ki tutmayınca tutmuyor.sizde çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldınız

bence yazdıkların arasında sadece çatlatma iğnesi erkek bebek için önemli.

teravetcim kaç kışıde tuttu bu senın uyguladığın yöntem.tutanlar yazıyomu buraya acabasengözlerimebaksanab

şu an kadar dönen derm, bcbc, nilüfer çiçeği adlı üyelerdi hatırladığım kadarıyla.
bunlar erkek bebek için gün almışlardı bunlarda başarılı oldu hamdolsun. derm bu aralar doğum yapmıştır sanırım.

Son düzenleme:
bende ikinci kızımda bi fazla bi yöntem denemedim işi şansa bıraktım.keşke deneseydim diyorum bide düşünüyorum kısmetimde kız varmış diye denesemde kız olurdu heral.helencim iyice araştıralım hangi yöntem kafamıza yatarsa deneriz canım.beraber hyırlısıylakaydirigubbakcemile3

10 mart sabah 06.00 da olsun. sonrasında 6-7 gün ilişki yasak.

tüh ya keşke daha önce sorsaydım.şimdi 10 mart geçti ve ogün ve ondan sonraki günlerde biz ilişkiye girdik bakalım hamile kalacakmıyım bu ay olmazsa bu ay tekrardan sorucam sana saol canım

bence yazdıkların arasında sadece çatlatma iğnesi erkek bebek için önemli.

Canım ya belki bana manyak diyeceksiniz ama ben bunada fazla güvenemiyorum arkadaşımın bebeği olmuyordu doktor buna aşılama yaptı.iğneden tam 36 saat sonra ..ama bebeği kız bu durumda onun erkek olması lazımdı neden kız oldu?Ben bu 36 saat işine pek güvenmiyorum....

Tevaret ben bir de birşey soracağım senin tahminde bulunabilmen için adetlerimin düzene mi girmesi gerekli, benim bu durumumda az çok tahminde bulunabilir misin?

herkesin istekleri farklı tabi...insan her ikisininde tadına varmak istiyo..kızda erkekte istiyo tabi..neyse..ama bence ecenur arkadaşım bu kadar olayı abartma...sen istedigini yap,diyet çin takvimi bilmem ne potasyıum hapı hepsi hikaye...saglıgını bozdugunda yanına kalıyo..allahım neyi uygun görürse o olur...birde hiç çocugu olmayanları düşün...yılladır evlat hasretiyle yananları.sen durmuş burda illa erkek bebk diye diretiyosun...haa senide en iyi ben anlarım bizde 5 kız kardeşiz.bu kadar fazla araştırıp surşturma sonra kafayı sıyırırsın :)) .naçizane fikrim bu...

Tevaret ben bir de birşey soracağım senin tahminde bulunabilmen için adetlerimin düzene mi girmesi gerekli, benim bu durumumda az çok tahminde bulunabilir misin?

zaten bir kadının adet döngüsü 28 günden azsa o tür kadınların adetleri genelde düzenli oluyor. zaten bir sağlık sorunu olmazsa her dönem hemen hemen aynı uzunlukta olur . senin son siklus uzun sürmüş 28 den fazla olursa ben bakamam. son 2 dönem mutlaka 28 altı olmalı. ilaç almadan adet başlangıç gün ve saatlerini yazmalı. vücudun normal akışı ortaya çıkınca 28 altındaysa ve düzenliyse çok yüksek şansı oluyor. o arkadaşın ebruli mi?

Son düzenleme:
Teravet merhaba.Ben bugün 17.30 da ovulasyon testinde pozitifi gördüm.Dün aynı saatte silikti.Kasımlarımda ağrı var.Dolgunluk ve rahatsızlık hisside var.Ayrıca az önce yumurta akı kıvamlı akıntımda başladı sence ne yapayım yarını mı bekleyeyim yardımcı olursan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…