Sİzi o kadar iyi anlıyorum ki biz de annem 4 kız doğurmuş ben 4.kızım ve annem benim erkek olmam için herşeyi o günün şartlarında denemiş lütfen siz de biraz eğer zamanınız varsa bekleyin....diğer erkek bebek doğuranlar ile ayrıntılı konuşun...erkek bebeğe bizim gibi uğraşıp hamile kalanlar lütfen ayrıntılı yazsın...ALLAHIM hayırlısıyla bir erkek bebeğe hamile kalsam herşeyi anlatacağım .....
neden erkek bebeğe hamile kalmayı bekliyosun ki? burada bilgilerimizi paylaşıyoruz zaten hepimiz. sen de paylaşırsan seviniriz. bu doktor kim ve hangi şehirdde? sen kimden duydun? erkek bebek için nasıl bir diyet verdi ?başka şehirden nasıl 13. gün kontrol edecek onu anlamadım.
gün ve saatler kesin doğruysa çok uygunmuş adetlerin. hangi cinsiyet?
neden erkek bebeğe hamile kalmayı bekliyosun ki? burada bilgilerimizi paylaşıyoruz zaten hepimiz. sen de paylaşırsan seviniriz. bu doktor kim ve hangi şehirdde? sen kimden duydun? erkek bebek için nasıl bir diyet verdi ?başka şehirden nasıl 13. gün kontrol edecek onu anlamadım.
bende şuan araştırmadayım zaten 3 ay oldu doğum yapalı .araştırıyorum sadece kızlarımın arası iki yaş .bu çocuk olayını artık bitirmek istiyorum allahın iznıyle.onlar büyüüynce rahata ermek istiyorum.birde klomenle hamıle kalanların çoğul gebelık şansı artıyor öyle okutum çoğul gebelık bölümünde.bence kullanmanda bi sakınca yok sanırım yinede sen bilirsin canım.
Canım hamile kalmayı bekliyorum çünkü ben bir yerlerden okuduğum potasyum hapı kullandım onun yüzünden günlerim şaştı.yoksa mart ayı benim için çok önemliydi ilk başta dua ve niyetle,yumurtlama günüm,çin takvimi,babychoıce takvimi herşey ayarlamıştım...tabiki eskisi gibi 27.günde adet görseydim olmadı ALLAH kısmet etmedi demek ki...Burdan kimseyi yanıltmak istemiyorum gülüm..yoksa neden paylaşmayayım ki....diyet için şunları yazdı limon,portakal.greyfurt,baharatlı,yoğurt,ayran,ekşi ,acı tüm yiyeceklerden uzak durun dedi..ben buna ek olarak sütlü birşey yemiyorum....bunu da başka yerden okumuştum bu gidişle zaten inşallah sağlığımı bozmam.....yumurtlamamı kontrol etti adetine göre 14.gün yumurtluyorsun dedi..adetin 13.günü iğne yaptır ve klomen verdi işte...AMa benim o da şaştı, çünkü adetim farklilaştı cok mutsuzum
bu doktar ankaradamı canım..
bende bayb chico yyöntemini denedim.bende tutmadı.bende diyet yaptım.sütlü gıdalardan uzak durun.turşu.yeşi gıda ıspanak taze fasulye.yemeyin diye yazıyordu.ama tuzlu şeyler yemem yazıyordu.cips.baharatlı yiyecek gibi...
Canım hamile kalmayı bekliyorum çünkü ben bir yerlerden okuduğum potasyum hapı kullandım onun yüzünden günlerim şaştı.yoksa mart ayı benim için çok önemliydi ilk başta dua ve niyetle,yumurtlama günüm,çin takvimi,babychoıce takvimi herşey ayarlamıştım...tabiki eskisi gibi 27.günde adet görseydim olmadı ALLAH kısmet etmedi demek ki...Burdan kimseyi yanıltmak istemiyorum gülüm..yoksa neden paylaşmayayım ki....diyet için şunları yazdı limon,portakal.greyfurt,baharatlı,yoğurt,ayran,ekşi ,acı tüm yiyeceklerden uzak durun dedi..ben buna ek olarak sütlü birşey yemiyorum....bunu da başka yerden okumuştum bu gidişle zaten inşallah sağlığımı bozmam.....yumurtlamamı kontrol etti adetine göre 14.gün yumurtluyorsun dedi..adetin 13.günü iğne yaptır ve klomen verdi işte...AMa benim o da şaştı, çünkü adetim farklilaştı cok mutsuzum
bilgiler doğru kız istiyorum ben ilk bebişim olucak inş.:ecrin_bebek:
Tuzlu şeyler yeyin ya da yemeyin demedi sadece özellikle acı ekşi baharatlıdan uzak durun dedi....Ama demek ki tutmayınca tutmuyor.sizde çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldınız
teravetcim kaç kışıde tuttu bu senın uyguladığın yöntem.tutanlar yazıyomu buraya acabasengözlerimebaksanab
10 mart sabah 06.00 da olsun. sonrasında 6-7 gün ilişki yasak.
bence yazdıkların arasında sadece çatlatma iğnesi erkek bebek için önemli.
Tevaret ben bir de birşey soracağım senin tahminde bulunabilmen için adetlerimin düzene mi girmesi gerekli, benim bu durumumda az çok tahminde bulunabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?