Merhaba Teravet ,ben soğan kürünü uyguladım ve bu ay adetim 26 güne düştü sanırım faydası oldu, acaba tekrar devam etmem gerekiyormu?
Yardımların için teşekkür ederim.Peki doktora gittiğimde baktığında kalıcı tedavi için şikayetimi sence ne olarak diyebilmeliyim ,kusura bakmıyorsundur inşallah....
gördüğü gibi sorun olmazsa 28 altına düşüyor doktora gidip kalıcı tedavi olmanı öneririm. küre devam etmeden adet gün ve saatlerini ilaç alımı olmadan yaz . ama tedavi olmadıktan sonra uzar bence yine
tarvet dogru diyorsun.küçükken bende idrar yollarımda iltihap vardı.igne falan olmuştum geçmişti.şimdi öyle birşeyyok.dişlerimde yılda bir kez kontrol ettirirm.bir dolgudan başka hiç problem yaşamadım.şimdi ben doktora yanma var desem rastgele iliç vermeyorlar.bana tahlil yaptırmama söyleyecek.haliyle çıkmayacak bişiy ya bana ilaç vermezse.hadi verdi diyelim kullandım.adet döngüm degişti desek.hatta senin tavsiye ettgin ilacıda denedik degişti adet döngüm diyelim.peki bu ilaçları bıraktımkan sonra tekrar 30 günlük döngüye dönersee.yani her zaman 28 günde bir olacak bir yöntem varmı.ben doktora giderim ama çözüm olurmu kesin yani.teşekkürler..
ayrıca gurbetgüzeli ablamın sitesinede sen geliyormuydun.orda bi detaylı görüşsek senle.yada bir msn versen görüşsek olmazmı.heni bazı şeyle yasakya o bakımından demiştim..
ben iki sefer uyguladim sogan küru 25. gun geldi bakalim kac gun surecek adet
ikinci adet gelmeden 15 gun önce 8 gun ictim ve geldi bundan sonra icmiycem bakalim nasil olacak bu gidisle duzelirse temmuzda calismalaa baslarim ben
zaten tedavi ile iltihap kist vs sorun giderilmişse yeniden uzamaz.şayet bir sağlık sorunu yoksa ve kadın ilaç alımı yapmamışsa adet düzenli olur. adet sürecini zaten beyin yönetiyor.sadece ilaç alımı ve iltihap gibi sağlık sorunları beynin yönetimini aksatabiliyor. bu sitede derm vardı mesela tam 26 gün sürüyordu adetleri ne eksik ne fazla saati bile çok yakındı. ilk gün vermemde hamile kaldı çünkü ovulasyonu tahmin etmek zor olmadı. oğlu doğdu sanırım bugünlerde.özel mesj attım sana
3 ocak
31 ocak
1 mart
kız bebek için tşk ler
ben eylül ayı için istiyorum canım yani eylül ayında hamile kalmak hedefim saçma oldu belki ama :))
25 Ocak saat 23:00
21 Şubat saat 13:00
20 Mart saat 09:10
agzindan bal akiyor canim sagollla.s.hadi bakalım hayırlısıyla gelsin senin kızda ablacımopuyorumnanaktan
25 Ocak saat 23:00
21 Şubat saat 13:00
20 Mart saat 09:10
sevgili teravet ben görümcem için senden yardım istiyorum.erkek bebek istiyorlar adet tarih ve saatleri şöyle:
06.02.2010 10:20
03.03.2010 11:23
31.03.2010 07:28
bir an önCE yazarsan sEvinirim şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?