Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

kaç günde bir adet oluyosun? cinsiyeti farketmez diyorsan çalışmalara başla ama erkek bebek için pozitif gördükten 36 saat sonra yap bence.

son iki aydır 28 günde bir .Önceside kürtaj nedeniyle biraz bozulmuştu düzeni .Erkek bebek istiorum haırlısıyla

Ben erkek bebek diretmiyorum İstiyorum,ALLAH nasip etmez ise kendimi yrtsam da olmayınca olmaz bunun farkındayım..En başta sağlıklı ve hayırlı evlat.klomen kullanmak istememin sebebi de budur zaten..İyi de ALLLAHIN bildiğini sizlerden neden saklıyayım ki..Siz hiç merak etmeyin kafayı yemem...

yok zaten merak ettigimden degil,yazdığım gibi naçizane fikrimdi onlar...yukarda kırmızıyla yazdıgın şeylerin farkındaysan ne güzel....yolun açık olsun....

Son düzenleme:

bu konuyla alakan yoksa neden buraya yazarsınız be kardeşim.yapmayın yorum kendinize saklayın,eylülün annesi

arkadaşlar burası cinsiyet konusunun etik olarak tartışıldığı bir yer değil.
cinsiyet seçme doğru mudur yanlış mıdır, bu bizim konumuz değil.
birbirimizi kırmayalım. dileyen bilgi paylaşsın, yanlış bulanlar varsa lütfen topiği meşgul etmesin.

Son düzenleme:
siz bana lütfen birşey yazmayın..
zaten yazmak hataydı,bundan sonra yazmıcam çünkü siz güzellikle anlatılan dilden anlamıyorsunuz anladıgınız dilide ben bilmiyorum!!!
bu konuyla alakan yoksa neden buraya yazarsınız be kardeşim.yapmayın yorum kendinize saklayın,eylülün annesi

esmer kız ve teravet topik tapulu malınız degil,yazıp yazmamakta size mi sorcaktım???
artı olarak sevgılı teravet ben senin konun hakkında yanlış fılan diye bi yorum yaptım mı??? hatta bana zamanında kız demiştin ve de kızım oldu diye bahsetmiştim hatırlarsan..lütfen kurdugumuz cümlelere dikkat edelim kimsenin kimseyi kırdıgı yok...kimsenin kimseyi kovmayada hakkı yok...!

Son düzenleme:

kardeş sözlerime neden alındın anlayamadım. sana yönelik değil genel sözlerdi. gerçekten de bu topicte bilgi paylaşımı esas. gereksiz tartışmalarla topici meşgul etmeyelim. benim kimseyi kovduğum falan yok meşgul etmeyelim demek kovmak mı? konumuza dönelim demek bence.
Ayrıca eğer erkek bebeğim olursa bilgilerimi paylaşırım yoksa paylaşmam şeklinde bir zihniyet de bu topice uygun değil arkadaşlar.

tarvetim..sen diger topikte iki kızı olan üç kızı olan adetini yazsın bana söylesin demişsin...tamam ilk adet oldugum tarihten başlayıp hep not almayı düşünüyorumda.ve saatlerinide tabi..fakat benim adet döngüm 30 yada 31 gün sürüyo.ben senden gün almayı çok isterim.daha zaman var ama ben bi diyeyim dedim.ne olacak şimdi.ben senden gün alamayacakmıyım...

teravet arkadaşım...ben burda kmisenin erkek bebek yada kız bebek istemesini yanlış buldugumu yazmadımki...ve de söyledimde insan her ikisininde tadına varmak istiyo diye..haklılarda...ben sadece güzellikle ecenur adlı kullancının biraz fazla abarttıgını yazdım ama demekki güzel dilden anlamıyomuş...umarım anlatabılmışmıdır...iyi paylaşımlar...vereliniortak

ya benımde adetlerım hep 30 günü geçer ben nasıl yapacam bana gün veremıcek o zaman.

ya benımde adetlerım hep 30 günü geçer ben nasıl yapacam bana gün veremıcek o zaman.

evet 28 gün üstünde sürüyorsa gün veremem.
doktora gidip idrarda yanma oluyor derseniz tedavi sonrasında 28 altına düştüğünü göreceksiniz. ya idrar yollarında ya da dişinizde mutlaka iltihap vardır yoksa 28 üstü olmazdı. ama ben bunları her yazışımda eleştiri alıyorum o yüzden pek yazmıyorum artık. size hatta ilaç ismi önerirdim ama doğru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…