Teravet merhaba.Ben bugün 17.30 da ovulasyon testinde pozitifi gördüm.Dün aynı saatte silikti.Kasımlarımda ağrı var.Dolgunluk ve rahatsızlık hisside var.Ayrıca az önce yumurta akı kıvamlı akıntımda başladı sence ne yapayım yarını mı bekleyeyim yardımcı olursan sevinirim
herkesin istekleri farklı tabi...insan her ikisininde tadına varmak istiyo..kızda erkekte istiyo tabi..neyse..ama bence ecenur arkadaşım bu kadar olayı abartma...sen istedigini yap,diyet çin takvimi bilmem ne potasyıum hapı hepsi hikaye...saglıgını bozdugunda yanına kalıyo..allahım neyi uygun görürse o olur...birde hiç çocugu olmayanları düşün...yılladır evlat hasretiyle yananları.sen durmuş burda illa erkek bebk diye diretiyosun...haa senide en iyi ben anlarım bizde 5 kız kardeşiz.bu kadar fazla araştırıp surşturma sonra kafayı sıyırırsın :)) .naçizane fikrim bu...
Canım son iki adetin gün ve saati yeterli olmazmı yukarıda vermiştim
fiona bence 36-40 saat sonrasında deneme yap bundan fazla bir şey sölemek mümkün değil. 21 i öğle 14e falan denk geliyor
yok zaten merak ettigimden degil,yazdığım gibi naçizane fikrimdi onlar...yukarda kırmızıyla yazdıgın şeylerin farkındaysan ne güzel....yolun açık olsun....Ben erkek bebek diretmiyorum ıstiyorum,ALLAH nasip etmez ise kendimi yrtsam da olmayınca olmaz bunun farkındayımCOLOR="Red"]En başta sağlıklı ve hayırlı evlat[/COLOR]..ıyi de ALLLAHIN bildiğini sizlerden neden saklıyayım ki..Siz hiç merak etmeyin kafayı yemem...
yok zaten merak ettigimden degil,yazdığım gibi naçizane fikrimdi onlar...yukarda kırmızıyla yazdıgın şeylerin farkındaysan ne güzel....yolun açık olsun....
Ben erkek bebek diretmiyorum İstiyorum,ALLAH nasip etmez ise kendimi yrtsam da olmayınca olmaz bunun farkındayım..En başta sağlıklı ve hayırlı evlat.klomen kullanmak istememin sebebi de budur zaten..İyi de ALLLAHIN bildiğini sizlerden neden saklıyayım ki..Siz hiç merak etmeyin kafayı yemem...
zaten yazmak hataydı,bundan sonra yazmıcam çünkü siz güzellikle anlatılan dilden anlamıyorsunuz anladıgınız dilide ben bilmiyorum!!!siz bana lütfen birşey yazmayın..
bu konuyla alakan yoksa neden buraya yazarsınız be kardeşim.yapmayın yorum kendinize saklayın,eylülün annesi
arkadaşlar burası cinsiyet konusunun etik olarak tartışıldığı bir yer değil.
cinsiyet seçme doğru mudur yanlış mıdır, bu bizim konumuz değil.
birbirimizi kırmayalım. dileyen bilgi paylaşsın, yanlış bulanlar varsa lütfen topiği meşgul etmesin.
arkadaşlar burası cinsiyet konusunun etik olarak tartışıldığı bir yer değil.
cinsiyet seçme doğru mudur yanlış mıdır, bu bizim konumuz değil.
birbirimizi kırmayalım. dileyen bilgi paylaşsın, yanlış bulanlar varsa lütfen topiği meşgul etmesin.
zaten yazmak hataydı,bundan sonra yazmıcam çünkü siz güzellikle anlatılan dilden anlamıyorsunuz anladıgınız dilide ben bilmiyorum!!!
esmer kız ve teravet topik tapulu malınız degil,yazıp yazmamakta size mi sorcaktım???
artı olarak sevgılı teravet ben senin konun hakkında yanlış fılan diye bi yorum yaptım mı??? hatta bana zamanında kız demiştin ve de kızım oldu diye bahsetmiştim hatırlarsan..lütfen kurdugumuz cümlelere dikkat edelim kimsenin kimseyi kırdıgı yok...kimsenin kimseyi kovmayada hakkı yok...!
kardeş sözlerime neden alındın anlayamadım. sana yönelik değil genel sözlerdi. gerçekten de bu topicte bilgi paylaşımı esas. gereksiz tartışmalarla topici meşgul etmeyelim. benim kimseyi kovduğum falan yok meşgul etmeyelim demek kovmak mı? konumuza dönelim demek bence.
Ayrıca eğer erkek bebeğim olursa bilgilerimi paylaşırım yoksa paylaşmam şeklinde bir zihniyet de bu topice uygun değil arkadaşlar.
tarvetim..sen diger topikte iki kızı olan üç kızı olan adetini yazsın bana söylesin demişsin...tamam ilk adet oldugum tarihten başlayıp hep not almayı düşünüyorumda.ve saatlerinide tabi..fakat benim adet döngüm 30 yada 31 gün sürüyo.ben senden gün almayı çok isterim.daha zaman var ama ben bi diyeyim dedim.ne olacak şimdi.ben senden gün alamayacakmıyım...
tarvetim..sen diger topikte iki kızı olan üç kızı olan adetini yazsın bana söylesin demişsin...tamam ilk adet oldugum tarihten başlayıp hep not almayı düşünüyorumda.ve saatlerinide tabi..fakat benim adet döngüm 30 yada 31 gün sürüyo.ben senden gün almayı çok isterim.daha zaman var ama ben bi diyeyim dedim.ne olacak şimdi.ben senden gün alamayacakmıyım...
ya benımde adetlerım hep 30 günü geçer ben nasıl yapacam bana gün veremıcek o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?