Tevaret yine ben canım...haziran ayında bebek işini denemek istiyordum ama bu sabah adet olmuşum ...erken geldi neden olduğunu bilmiyorum.stresten olabilir.bu şekilde hesaplayabilir misin canım?
11 NİSAN (AKŞAM 20.15)
9 MAYIS (AKŞAM 17.09)
26 MAYIS ( SABAH 10.00 GİBİ)
bacım 16. Gün bugün nasıl adet olursun. şayet adet ise doktora gitmeni öneririm.
Slm Teravet
30 nisani 1 mayisa baglayan gece hastalandim canim.ben dondurulmus embriyolarim icinde doktorla konustum 13 tane var benim simdi cok kararsiz kaldim doktor %50 sansin var diyo biz bunu bilemeyiz hani embriyonun hangi cinsiyete sahip oldugunu benim iki kizim var ilk kizim mikroenjeksiyon yöntemiyle ilk denemde tuttu.ikinci kizima hamile kalma sansim olmadigi icin zaten korunmadik.adet baslagicindan 12 gün sonraki tek iliski sonucu hamile kalmisim.kizim oldu.simdi tekrar dogal yolla olurmu onuda bilmiyorum doktor bizim gibi ciftlerde sperm az oldugu zaman bazi kisilerin 7 yil arasinda hamilelik yasam sansi oluyormus ama bu demek degil benim tekrar normal yollarla bebek sahibi olamayabilirim.diger taraftanda dondurulmuslarin süresi aralikta bitiyor ne yapmaliyim bilemiyorum.bir erkek bebek olsun isterim aslinda ama korkuyorum.seninde basini sisirmin Teravetcim.
08.02.2010
07.03.2010 gece 11.30
04.04.2010 aksam üstü 17 / 18
01.05.2010 gece 02.00/03.00 arasi hastalandim erkek bebek icin
tesekkür ederim canim
???
teravet
selam teravet simdiye kadar senin yöntemini uygulayipta hamile kalanlarda, bilme yüzden kac?merak ettimde.tsk.
bacım 14 mayıs ovulasyon günün yani geç yazdın bana. zaten 28 veya 29 u adet olursun.saatiyle yazıp bana bildir mutlaka adet dönemlerin uygun.
slm Teravet
ben seninde dedigin gibi bugün hastalandim saat 15.30 civari bana erkek bebek icin gün vermeni istemistim cnim gerci hala 3. bebek konusunda karamsarlik yasiyorum normal yoldan denesemmi yoksa embriyolardanmi denesem cok kararsizim canim biran önce karar vemem gerekiyo
hakkimda hayirlisi :::bilmiyorumkismile
teravet saat 12.30 uygun bir zaman degil benim icin aksam olsa gecmi olur nedersin.benimki o saatte iste olmasi imkansiz o saatte yani
teravetçim ben memlekette ki dr a bir gideyim sana regl tarihlerimi söylerim bana da gün verirsin değil mi? 26 günde bir regl oluyorum
10 şubat 2010 saat 15.30
7 mart 2010 saat 15,00
2 nisan 2010 saat 11,30
28 nisan 2010saat 10 10 30
25mayıs 2010saat 9. 930 arası
kız için hangi gün saat ve döngüm nasıl riac etsem bilgilendirmisin teravet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?