Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
teavat teşekkürler
12.9 dan başka hiç olmasın mı ? yani
geçen ay adetin 13.günü korunmasız oldu bebek için sonra olmadı yani yumurtlama zamanımdı ama gebe kalmadım onun için dedim canım aydınlatırsan sevinirim

Teravat peki 1 gün için ihitimal az değilmi gebe kalmak içinnn
sen bilirsin deee
birde ovolasyonun 17.günü oluyor geç bi tarih değilmi? 12.09 demiştinnn takıldımmm

merhaba teravet..
ben de senden birkaç kere gün almıştım,kız bebiş için...
önceleri dediğn günleri denedim ama o aylarda tutmamıştı ben de dua ederek öncelikle hayırlısını dileyerek adetten sonra sık ilişki ile denemelerde bulundum...
şu anda 5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kızım olacak...
Allah dileyen herkese muradını versin inşallah...
başlığı görünce bi selam edip halimi anlatmak istedim...
bu arada sonuçlar nasıl ?kaçta kaç tuttu yöntemin?ben bu yöntemin mantığına inanıyrum ama herşey Allahtan tabi...bunlar sedece olasılığı arttırmak için...
hepimizin hakkında hayırlısı olması dileğiyle...
kendine iyi bak canım..
emeklerin için de sağolasın...:)))

Teravat peki 1 gün için ihitimal az değilmi gebe kalmak içinnn
sen bilirsin deee
birde ovolasyonun 17.günü oluyor geç bi tarih değilmi? 12.09 demiştinnn takıldımmm

bacım kesin saatler olmadığı için erkek bebek için en garanti zamanı vermeye çalıştım. o yüzden demiştim acele etme kesin saatleri yaz diye.

tebrik ederim bacım .Allah tamamını erdirsin inş.
3 hamile olmuştu. 3 ü de erkek oldu.

teravetciğim ben 32 ve üzeri günde adet oluyorum.yani düzensiz.Bu dediğin sistemde düzensiz adet görmenin olumsuzluğu var mı sonuç açısından merak ediyorum.yerimseniben

Teravat mrbbb
biişeyy sorabilirmiyimmm
12.9 a gün vermiştinnn yaa
ben tek gün değilde birde 10.gün olsa ihitimal ne dersin..*yani.adetin 14.günü oluyor geçen ay 1 gün denedim kalamadım yaniii

teravat cımm yani diyorum iki gün tarih versen hangi tarihler diyorummm
çok sordum galibaaa dimiii

teşekkür ederim teravat
saolll
benim adetlerim kesin tarih
verdim sizee
01.07.2010: saat 16:00
30.07.2010 saat 18.30
27.08.2010 saat 7.00 sabah
o bakımdan okudukarım a hiç bu kadar tarih vermediğinizi gördümde
bide o verdiğiniz tarihte ben istesemde hamile kalamam kii çünkü yumurtlama zamanın geçmiş oluyor 17.gün oluyorrr yaniiii gebe kalmak için bileee çok zorrr
o zaman benim yumurtlama dönemim size göre farklı ? çıkıyorr anlamadım o bakımdan dedimmm
12.09.2010 geç bi tarih değilmi diyeee
o gün referandumm varrr sabah 7 gün verdiniz ya akşam olsa olmaz mııı sabah görevli eşim
bayramını kutluyorum emeğin için teşekkürler her keze ayrı ayrı cevap verdiğin içinnnnnnn
saolllllopuyorumnanaktan

teravet merh.canım ne olur bana da söylermisin. 15.07.20010 09.00----09.08.2010 hatırlamıyorum ama sabah olması lazım sen genede sabaha bak-----02.09.2010 akşam 20.00 birde biz 11.09.2010 tek ilişki adet sonrası gece 23.00 civarı erkek bebek şimdiden çok teşekkür ediyorum.adetim genelde 5 -6 gün

bacım ilk dönemin 30 gün sürmüş ikincisi 27,5 g,ün. program uzun olana göre karar verir. sen adet oluna saatiyle yaz ve ilaç alımı olmasın. o zaman tam yumurtlaman çıkacak ortaya.

12.09.2010 öğle 14.00 erkek bebek için.
dediğin zamanda yapmışsanız %50 şansın olur.

9 ağustos öğleden sonra 3 gibi

19 teemmuz akşam 7 gibi

5 eylül gece 11 gibi hem kız hem erkek için rica edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…