peki teravat öncesi ilişki olmasın mu ayy utandım yada
sonrası yaniiii
canımmm
son siklusta 28 altına inmiş. bir ay daha yaz ama ilaçsız olsun.
Teravat peki 1 gün için ihitimal az değilmi gebe kalmak içinnn
sen bilirsin deee
birde ovolasyonun 17.günü oluyor geç bi tarih değilmi? 12.09 demiştinnn takıldımmm
merhaba teravet..
ben de senden birkaç kere gün almıştım,kız bebiş için...
önceleri dediğn günleri denedim ama o aylarda tutmamıştı ben de dua ederek öncelikle hayırlısını dileyerek adetten sonra sık ilişki ile denemelerde bulundum...
şu anda 5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kızım olacak...
Allah dileyen herkese muradını versin inşallah...
başlığı görünce bi selam edip halimi anlatmak istedim...
bu arada sonuçlar nasıl ?kaçta kaç tuttu yöntemin?ben bu yöntemin mantığına inanıyrum ama herşey Allahtan tabi...bunlar sedece olasılığı arttırmak için...
hepimizin hakkında hayırlısı olması dileğiyle...
kendine iyi bak canım..
emeklerin için de sağolasın...:)))
teravetciğim ben 32 ve üzeri günde adet oluyorum.yani düzensiz.Bu dediğin sistemde düzensiz adet görmenin olumsuzluğu var mı sonuç açısından merak ediyorum.yerimseniben
adet süresi 28 den yüksek olanlarda bu yöntem olmuyor.
teravat cımm yani diyorum iki gün tarih versen hangi tarihler diyorummm
çok sordum galibaaa dimiii
teşekkür ederim teravat
saolll
benim adetlerim kesin tarih
verdim sizee
01.07.2010: saat 16:00
30.07.2010 saat 18.30
27.08.2010 saat 7.00 sabah
o bakımdan okudukarım a hiç bu kadar tarih vermediğinizi gördümde
bide o verdiğiniz tarihte ben istesemde hamile kalamam kii çünkü yumurtlama zamanın geçmiş oluyor 17.gün oluyorrr yaniiii gebe kalmak için bileee çok zorrr
o zaman benim yumurtlama dönemim size göre farklı ? çıkıyorr anlamadım o bakımdan dedimmm
12.09.2010 geç bi tarih değilmi diyeee
o gün referandumm varrr sabah 7 gün verdiniz ya akşam olsa olmaz mııı sabah görevli eşim
bayramını kutluyorum emeğin için teşekkürler her keze ayrı ayrı cevap verdiğin içinnnnnnn
saolllllopuyorumnanaktan
teravet merh.canım ne olur bana da söylermisin. 15.07.20010 09.00----09.08.2010 hatırlamıyorum ama sabah olması lazım sen genede sabaha bak-----02.09.2010 akşam 20.00 birde biz 11.09.2010 tek ilişki adet sonrası gece 23.00 civarı erkek bebek şimdiden çok teşekkür ediyorum.adetim genelde 5 -6 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?