teravetcim asıl reglim 16 eylül sabah saat 10 12 arası ..değişirmiki..
peki ben yoğun çalışıyorum ve regl olduğumu bir kaç saat sonra farkettim noolcak ya da gece uyurken oldum ne bilcem saat kaçta olduğumu???
baştan sona okumadım kusura bakmayın çok uzundu o yüzden değinilmiş bir nokta ile ilgili soru sormuş olabilirim ama regl saati takibi bana biraz garip geldi...
farketiğinizde lekenin kuru ıslak olduğuna bakarak saatini tahmin etmelisiniz.
bilmiyorumkismile bana yine de çok bilimsel gelmedi bir sürü soru işareti var kafamda yazıp merakımı giderebilirim ama zaten böyle şeylerle uğraşmayacağım için uzatmanın gereği yok...teşekkür ederim cevapladığınız için..
teravet merh.canım ne olur bana da söylermisin. 15.07.20010 09.00----09.08.2010 hatırlamıyorum ama sabah olması lazım sen genede sabaha bak-----02.09.2010 akşam 20.00 birde biz 11.09.2010 tek ilişki adet sonrası gece 23.00 civarı erkek bebek şimdiden çok teşekkür ediyorum.adetim genelde 5 -6 gün
merh.teravet ben sana bu mesajı yazdıktan sonra sen bana 12.09 gün vermiştin.benim çok düzenli bir adet dönemim vardı.fakat bu ay ben 18.09. gece adet oldum ilk defa bu kadar erken bir den 26.04.2010 sezeryan altı buçuk aylık erken doğum yaptım.bebeğim malesef kaybettim oda erkekti.tekrar bana gün verebilirmisin.
18 i 19 a bağlayan gece mi
saat kaçta
ayrıca olma tarihi de 17,18,19 temmuz gece 23 ,24merhaba teravet ben şu an hamileyim 10hafta oldu 16 mayıs sabah 06---12 haziran öğlen 12-13 arası ---11 temmuz öğlen 15:00 da adet olmuştum başkada olmadı.bakarsan sevinirim .hayırlısı.
ayrıca olma tarihi de 17,18,19 temmuz gece 23 ,24
slm hemserim antepin neresindesin topiğini yeni gördüm çok ilgimi cekti
18 i 19 a bağlayan gece mi
saat kaçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?