Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
peki ben yoğun çalışıyorum ve regl olduğumu bir kaç saat sonra farkettim noolcak ya da gece uyurken oldum ne bilcem saat kaçta olduğumu???

baştan sona okumadım kusura bakmayın çok uzundu o yüzden değinilmiş bir nokta ile ilgili soru sormuş olabilirim ama regl saati takibi bana biraz garip geldi...

farketiğinizde lekenin kuru ıslak olduğuna bakarak saatini tahmin etmelisiniz.

farketiğinizde lekenin kuru ıslak olduğuna bakarak saatini tahmin etmelisiniz.

bilmiyorumkismile bana yine de çok bilimsel gelmedi bir sürü soru işareti var kafamda yazıp merakımı giderebilirim ama zaten böyle şeylerle uğraşmayacağım için uzatmanın gereği yok...teşekkür ederim cevapladığınız için..

merh.teravet ben sana bu mesajı yazdıktan sonra sen bana 12.09 gün vermiştin.benim çok düzenli bir adet dönemim vardı.fakat bu ay ben 18.09. gece adet oldum ilk defa bu kadar erken bir den 26.04.2010 sezeryan altı buçuk aylık erken doğum yaptım.bebeğim malesef kaybettim oda erkekti.tekrar bana gün verebilirmisin.

18 i 19 a bağlayan gece mi
saat kaçta

teravet regi gün ve saatleri

27 temmuz sabah 11-12
24 ağustos gece 12-1
22 eylül gece 1-2 arası
bana kız ve erkek için gün verebilirmisin şimdiden teşekkürler.

merhaba teravet ben şu an hamileyim 10hafta oldu 16 mayıs sabah 06---12 haziran öğlen 12-13 arası ---11 temmuz öğlen 15:00 da adet olmuştum başkada olmadı.bakarsan sevinirim .hayırlısı.

teravet slm
yazıyorum tarih ve saatleri kız bebek için alabilirmiyim??
30 temmuz 13:30
28 ağustos 16:20
25 eylül 16:30
kızım olsun istiyoruumm yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…