Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
kiz icin olan gunleri maalesef kacirdik rahatsizligimdan dolayi 15inde 11:30 da erkek icin olani uyguladik bakalim hayirlisi olur insallah saglikla gelir bebisim

ilk defa bu ay korunmadik dedigin saati uyguladik ve hamileyim acikcasi cok sasirdim bu kadar cabuk beklemiyordum teravetcim

ilk defa bu ay korunmadik dedigin saati uyguladik ve hamileyim acikcasi cok sasirdim bu kadar cabuk beklemiyordum teravetcim

gün ve saati tam uygulayanlar genelde ilk denemede hamile kalıyorlar evet. Yumurtanın spermi kabul edeceği saati hesaplamak ile ilgili bu. Cinsiyetini buraya yazarsın bacım. Alah kurtarsın.

Son düzenleme:
hadi hayırlısı ezelce cim

bcbc sizinkide hayırlı olsun gönlüüze göre versin rabbim

sağlıklı hayırlı bir evlar olsunlar inş...........

en son ayin 10nunda oldu 5 gun ara verdik daha sonra 15inde dedigin saatte gerceklesti bide 16sinda gece yaptik hic korunmadik ama ne olur sence bu kadar cabuk olacagini tahmin etmemistim

en son ayin 10nunda oldu 5 gun ara verdik daha sonra 15inde dedigin saatte gerceklesti bide 16sinda gece yaptik hic korunmadik ama ne olur sence bu kadar cabuk olacagini tahmin etmemistim

10 undaki ilişki korunmalı mıydı?

10'undaki olmasaydı erkek derdim. ama 10 unda da ilişki olmuş.

Son düzenleme:
korunmasiz oldu peki bisey sormak istiyorum verdigin tarihler icerisinde kiz olma ihtimali sadece ayin 10nunda ve 12sindemi merak ettim ovulasyon gunleri icerisinde baska gunlerdede olabilirmi kiz ihtimali bide ayin 15i benim tam yumurtlama gunum ogun tutma ihtimali cok yuksek nedersin yordum seni tekrardan tesekkurler canim

ilişki ayın onunda saat kaçta oldu?

12'sinden ileri doğru gittikçe erkek ihtimali artar.

10'unda da ilişki olduğu için yazılım net bir tahmin yapamaz. ama kişşisel görüşüm bebeğinin erkek olduğu yönünde.

bana verdiğin adetlerden öncehep 28 günde bir mi adet olurdun?

adetlerim duzenlidir her zaman 28 gun surer adet dongum ayin 10nunda gece 12ye dogru gerceklesti ama 15indeki iliskiden sonra karin agrisi ve siddetli gogus agrisi cektim onunla alakasi varmidir bilmiyorum

adetlerim duzenlidir her zaman 28 gun surer adet dongum ayin 10nunda gece 12ye dogru gerceklesti ama 15indeki iliskiden sonra karin agrisi ve siddetli gogus agrisi cektim onunla alakasi varmidir bilmiyorum

ben erkek olduğunu tahmin ediyorum. o karın ağrısı yumurtlamanın etkisi.

merhaba bende ikinci bebeğimi istiyorum ilk bebeğim kızdı ikinciyide erkek istiyoruz ama adetlerim çok düzensiz düzensiz olunca tahmin edebilirmisiniz

Mart 31
Şubat 9
aralık 30 stresten dolayı dÜzensızlık oldu nomalde 32 gÜn adet aralıĞım cevap yazarsanız sevınırım

saatleri tam olarak bilemiyorum ama hep öğleden önce
31 mart 9 gibi
şubat 11 gibi
kasımı hatırlıyamıyoum ama öğlen sıraları

deneyip hamile kalen arkadaşlardan cinsiyetlerini öğrenenler oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…