Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

26 günde bir adet olan birinin hamilelik için 8. 10. 12. ve 14. günler ilişkiye girmesi gerekir. 11. günden itibaren ilişkiye giriyosunuz siz böyle yapmayın. 8. günden itibaren yapmaya başlayın.
Yumurtlamanız sabah 07.00 civarına denk geldiği için aynı gün akşamı ilişkiye girerseniz hamilelik şansınız çok düşük olur. Bu ay ayın 9'unda sabah 8 civarı ilişki olsun. hamilelik şansınızın en yüksek olduğu saat bu.

ilk adet kürtaj tarihi sayılamaz bu yöntemde.

size tavsiyem adetiniz düzene girene kadar beklemeniz gün ve saatleri yazmanız.

teravet canım topiğini yeni gördüm.benimkinide hesaplarmısın hemen gönderiyim tarih ve saatleri.bende 1 yıllık evliyim.hiçbir sorun yok ama olmadı işte :çok üzgünüm: kısmet...yardımcı olursan çok sevinirim...

adet siklusum 27 gün
1,tarih........6 ocak 2009 saat 05:00 civarı
2,tarih........2 şubat 2009 saat 09:00 civarı
3,tarih........1 mart 2009 saat 09:00 civarı
4,tarih........27 mart 2009 saat 10:00 civarı

pardon aradaki bir tarihi atlamışım...masa takvimimde kayıtlı da benim...ordan bakıp yazıyorum...4 tane oldu ama herhangi 3 ü alınabilir değilmi...kız ve erkek farketmez...

Son düzenleyen: Moderatör:

bu ay geç kalmışsınız. 6-7 gün kalmış adetinize zaten. adet olunca saatiyle yazın yine.

çok sağoluun cevap verdiğiniz için çok teşekür ederim:1hug:..evet ben bu ayın 9.unda beraber olmuşum zaten ama sabah değilde gecee,heralde benim için olmsuz :çok üzgünüm:sanırsam,neyse inşallaah gelecek aya nasib olur..
bu ayın 23'de kesin hasta olurum öğlen saatleri arasında..ozaman ben size tekrar sorarım günleri ve saatler..tekrar sağolun vakit ayırıp bana cevap verdiğiniz için:1hug:a.s.

slmlar teravet yanimda bir arkadasim var sana bisey sormak istiyor simdiden tesekkurler 28 gunde bir duzenli adet olan birinin adet bitiminde hamile kalabilme sansi hangi zamana yada hangi gunlere denk gelebilir adet bittigi anda hemen hamile kalabilirmi cok merak ediyor sagol

adetin ilk günlerinde hamile kalma olasılığı var, önceki aydan kalan bir yumurta olgunlaşabiliyor bazı bayanlarda. Ama adet bitimine yakın çok düşük ihtimal.

asil sormak istedigi adetin bittigi ilk birkac gun icinde tutma olasiligi varmi bide hangi gunlerde ozellikle tutabilir adeti duzenli olan birinde cok yorduk kusura bakma

ilk adet kürtaj tarihi sayılamaz bu yöntemde.

size tavsiyem adetiniz düzene girene kadar beklemeniz gün ve saatleri yazmanız.

teşekkür ederim canım.dedigini uygulucam ozaman nisan ilk adetim sayılır sonraki adetleri inşallah sana yazıcam.tşk çok sağol cevapladğın için allah razı olsun:hihoyyyt

asil sormak istedigi adetin bittigi ilk birkac gun icinde tutma olasiligi varmi bide hangi gunlerde ozellikle tutabilir adeti duzenli olan birinde cok yorduk kusura bakma

adetten temizlendiğiniz ilk günlerde hamilelik olabilir. hamilelik için daha çok 8. 10. 12. 14. 16. günler ilişki olmalı

TARİH : 16.04.2009 saat 10.00
TARİH : 22.03.2009 saat 12.00
TARİH: 24.02.2009 saat 10:30
TARİH : 25.01.2009 saat 08:00:00

teravet malesef yine olmadı.bu ayda deneyip doktora gidicem.iki aydır bir gün erken oluyorum.26.gün yani.hem kız hem erkek için yazarmısın canım.ikisinide değerlendirmek istiyorum.şimdiden teşekkür ederim

kız için 21 ve 23'ü sabah 9 da

erkek için 27 si 12.00

cinsiyet önemli değil dersen
hamilelik şansını artırmak için 26 ve 27 si sabahı mutlaka ilişki olsun

canlarım ya hepinizin herhelde bir çocuğu varki kız erkek seçimi yapıyorsunuz

o zaman rabbim gönlünüze göre versin

29 ocak 2009 08:00
26 Şubat 2009 08:00
05 nısan 2009 14:30
her ıkısınıde bakarsan sevınırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…