teravet hanım önceliklee sizden allah razı olsun böyle bir konu açıpta insanlara faydalı bilgiler verdiğiniz için ..konunun tamamını okudum gerçekten çok mutlu oldum bazıları sonuç almışyaa bende denemeye karar verdim.sizde yardımcı olursanız tabii.ben bir yıldır deniyorum düzenli şeklide..benim 26.günde olurum hiç şaşmaz ve herzaman öğlen yani 11:00 yada saat 12:00 gibi adetim gelir...adetim 6 gün sürer.genelde adetimin 11.gününden gün aşırı ilişkiye giriyoruz.doktora gitim hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen olmuyo.allahın takdiri..aceba diyorum ben işimiz gereği diye gece saatleri ilişkiye giriyoruz,ondan mı tutmuyo dersiniz???bana tavsiye ediceğiniz saat varmı peki??
son adet tarihim mesela 29..03.2009 gene öğlen saatleri idi..sanırsam adetimin 14.gününde yumurtam çatladı,ama biz ondan önceeki günler sürekli ilişkiye girip 15.günümden itibarende gün aşırı yapıyorz..
selam teravetcim çok sevindim böyle bir program geliştirmene öncelikle seni tebrik ederim.benim de bir kızım var.ikincinin erkek olmasını istiyoruz inşallah hayırlısıyla seni takip ediyorum.ben 26 şubatta kürtaj oldum.ilk adet tarihim kürtaj olduğun tarih kabul ediliyor.saat 13** .20 kürtajdan sonra ilk adetim 1 nisan saat 21.38 ücüncü adetim gelince tarihiyle beraber yazıcam.inşallah ozamana kadar bu topik kaybolmaz.adetlerim normalde 28 günde bir oluyor.teravetcim sakın bu topiği kapatma.hihoyyyt
adet siklusum 27 gün
1,tarih........6 ocak 2009 saat 05:00 civarı
2,tarih........2 şubat 2009 saat 09:00 civarı
3,tarih........27 mart 2009 saat 10:00 civarı
teşekkürler...:1hug:
adet siklusum 27 gün
1,tarih........6 ocak 2009 saat 05:00 civarı
2,tarih........2 şubat 2009 saat 09:00 civarı
3,tarih........1 mart 2009 saat 09:00 civarı
4,tarih........27 mart 2009 saat 10:00 civarı
pardon aradaki bir tarihi atlamışım...masa takvimimde kayıtlı da benim...ordan bakıp yazıyorum...4 tane oldu ama herhangi 3 ü alınabilir değilmi...kız ve erkek farketmez...
26 günde bir adet olan birinin hamilelik için 8. 10. 12. ve 14. günler ilişkiye girmesi gerekir. 11. günden itibaren ilişkiye giriyosunuz siz böyle yapmayın. 8. günden itibaren yapmaya başlayın.
Yumurtlamanız sabah 07.00 civarına denk geldiği için aynı gün akşamı ilişkiye girerseniz hamilelik şansınız çok düşük olur. Bu ay ayın 9'unda sabah 8 civarı ilişki olsun. hamilelik şansınızın en yüksek olduğu saat bu.
slmlar teravet yanimda bir arkadasim var sana bisey sormak istiyor simdiden tesekkurler 28 gunde bir duzenli adet olan birinin adet bitiminde hamile kalabilme sansi hangi zamana yada hangi gunlere denk gelebilir adet bittigi anda hemen hamile kalabilirmi cok merak ediyor sagol
ilk adet kürtaj tarihi sayılamaz bu yöntemde.
size tavsiyem adetiniz düzene girene kadar beklemeniz gün ve saatleri yazmanız.
asil sormak istedigi adetin bittigi ilk birkac gun icinde tutma olasiligi varmi bide hangi gunlerde ozellikle tutabilir adeti duzenli olan birinde cok yorduk kusura bakma
TARİH : 16.04.2009 saat 10.00
TARİH : 22.03.2009 saat 12.00
TARİH: 24.02.2009 saat 10:30
TARİH : 25.01.2009 saat 08:00:00
teravet malesef yine olmadı.bu ayda deneyip doktora gidicem.iki aydır bir gün erken oluyorum.26.gün yani.hem kız hem erkek için yazarmısın canım.ikisinide değerlendirmek istiyorum.şimdiden teşekkür ederim
kız için 21 ve 23'ü sabah 9 da
erkek için 27 si 12.00
cinsiyet önemli değil dersen
hamilelik şansını artırmak için 26 ve 27 si sabahı mutlaka ilişki olsun
evet arkadaşım mesela benim iki kızım var ve teravetten gün aldım bakalım kısmet tabi öncelikle rabbim ne derse o olur bizim ki sadece araştırma denemek rabbim ol demeden hiç bişey olmaz bol dua etmek lazım dimi canlarım teravetim sen nasılsın görünmüyorsun bu aralar umarım önemli bişeyin yoktura.s.
ben çalışıyorum sabah mümkün deegilki.saati çok önemlimi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?