değerli teravet hanım.....son adet tarihimi size veriyorum.....sizin içinde mümkünatı varsa bana bu ayki kız ve erkek günlerimi verebilirmisiniz..............adetlerim; 10 şubat saat:13.00...........................9 mart saat:07.00.........................5nisan saat:05.00............şimdiden teşekkürler...............Şeniz
merhaba bende adetlerimi yazıyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
10 şubat 18:00 dan sonra
10 mart 18:00 dan sonra
6 nisan 13:00 gibi öğrendim adetlerimi kız bebek için sonuç verebilirmisin
13.04.2009 10.00 ve 15.04.2009 10.00 tarihlerinde.
yarın ve ondan sonraki gün yapma erkek olur.
çok saol teşekkürler 18 i ve sonrası kız ihtimali yokmu
29 ekim 2008
24 kasım 2008
20 aralık 2008
saatleri hatırlamıyorum.şuan hamileyim cinsiyet daha belli degil sence nedir bi degerlendirsen cnm..
hamile kaldığın ilişki hangi gün saat kaç gibi oldu_?
adet bitiminden sonraki günlerden birinde hamile kalmışımdır heralde...gece 11 den sonra
adet bitiminden sonraki günlerde gün aşırı ilişkiyle,iki adetin ortasını yumurtlama gününü hesaplarsak muhtemelen 2 yada 3 ocakta hamile kalmışımdır...adetim 6 gün sürüyor...
yazılım tamamen bilimsel olarak analiz yapıyor. bu yüzden somut verilere ihtiyaç duyuyor. Tabi ki %100 doğruluğundan bahsetmek şu an için imkansız. lütfen unutmayın garanti bir yöntem değil, sadece şansı arttırmak içindir.
Bu yüzden bu yöntemden yararlanmak isteyen kişiler mecburen en az 3 adet bilgisini not alacakve yazacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?