- 1 Kasım 2021
- 125
- 16
- 48
- 26
- Konu Sahibi demirdamla35
-
Evet malesef sperm o kadar güçlü ki önce şortu sonra iç çamaşırı sonrada peceteyi delip geçme ihtimali var çok yüksekMerhabalar,
Adetimin 5. günü erkek arkadaşımla yakınlaşmamız oldu. Bende şort iç çamaşırı ve son günlerim olduğu için peçete vardı fakat erkek arkadaşım çıplaktı.Daha sonra erkek arkadaşım boşaldığı için şortumda ıslaklık hissettim. Bu durumda gebelik olma ihtimali var mıdır? Konu hakkında görüşlerinizi rica ederim.
Dalga geçtiğinizi düşünüyorum yanılmıyorum umarımEvet malesef sperm o kadar güçlü ki önce şortu sonra iç çamaşırı sonrada peceteyi delip geçme ihtimali var çok yüksek
Bende sizin icin aynı şeyi düşünmüştum çünkü yaşınız 22yse bu ihtimalin yüzde kaç olduğunu bilecek yaştasiniz ama bilmiyorsanız lütfen bilinçlenmeden sevişmeyinDalga geçtiğinizi düşünüyorum yanılmıyorum umarım
Spermlerin gücü adınaMerhabalar,
Adetimin 5. günü erkek arkadaşımla yakınlaşmamız oldu. Bende şort iç çamaşırı ve son günlerim olduğu için peçete vardı fakat erkek arkadaşım çıplaktı.Daha sonra erkek arkadaşım boşaldığı için şortumda ıslaklık hissettim. Bu durumda gebelik olma ihtimali var mıdır? Konu hakkında görüşlerinizi rica ederim.
Pambıklı mıydı donunuz ?Merhabalar,
Olmayacağını düşünüyorum fakat sormak istedimBende sizin icin aynı şeyi düşünmüştum çünkü yaşınız 22yse bu ihtimalin yüzde kaç olduğunu bilecek yaştasiniz ama bilmiyorsanız lütfen bilinçlenmeden sevişmeyin
Şaka yapıyorsunuz :)Spermlerin gücü adınaçelik yelek bile hak getire tabi ki hamilesiniz
Hayır değildiPambıklı mıydı donunuz ?
Hayır değildi
Bence siz bizimle şaka yapıyorsunuzŞaka yapıyorsunuz :)
Şimdi bı dahaki adete kadar içinizi kemirip duracak testler yapacaksınız stres yapınca gecikecek daha çok panik olacaksınızOlmayacağını düşünüyorum fakat sormak istedim
Gerçekten test yaptırmam gerekiyor mutüh pamıklı donda süzme işlemi daha kaliteli olduğundan kaliteli spermler geçiyo ama böylesi hello cello donlarda her türlü sperm geçiyo. Hamilesiniz kan verin test yapın
Olma ihtimali var mı?Bence siz bizimle şaka yapıyorsunuz
Gerçekten test yaptırmam gerekiyor mu
Evet çok haklısını şuan aklımda sadece bir sonra ki adetim varŞimdi bı dahaki adete kadar içinizi kemirip duracak testler yapacaksınız stres yapınca gecikecek daha çok panik olacaksınız
Hani olmayacağını biliyordunuzOlma ihtimali var mı?
Gerçekten çocuk nasıl yapılır sperm nasıl yumurtayla birleşir bilmiyorsanız risk alıp sevişmeyin bi zahmet.Gerçekten test yaptırmam gerekiyor mu
Çok haklı. Hamile olabilirsiniz. Acil test yaptırın.Evet malesef sperm o kadar güçlü ki önce şortu sonra iç çamaşırı sonrada peceteyi delip geçme ihtimali var çok yüksek
Olmaz diye düşünüyorum ama olabilir deniliyorHani olmayacağını biliyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?