- 1 Kasım 2021
- 125
- 16
- 48
- 26
- Konu Sahibi demirdamla35
-
Olma ihtimali var mı? Bu söylediklerinizden olmayacağını anlıyorumGerçekten çocuk nasıl yapılır sperm nasıl yumurtayla birleşir bilmiyorsanız risk alıp sevişmeyin bi zahmet.
Gerçekten mi? Bu durumda öğrenmek için bile çok erkenÇok haklı. Hamile olabilirsiniz. Acil test yaptırın.
Ben var desem de yok desem de sen stres yapcan gecikicen. Demi? Git test yap rahatlaOlma ihtimali var mı? Bu söylediklerinizden olmayacağını anlıyorum
Diyorum olabilir spermin tek rakibi THYOlmaz diye düşünüyorum ama olabilir deniliyor
Ayol daha adetine çok vardırBen var desem de yok desem de sen stres yapcan gecikicen. Demi? Git test yap rahatla
Her güne bi test yapar , çocuk nasıl yapılır öğrenir , belki ondan sonra swvişir bi dahaAyol daha adetine çok vardır
Hamileyseniz ailenize nasıl diyceksiniz. Erkek arkadaşınız bu sorunluluğu üstlenebilir mi. Ne yapacaksınız. Hamilelik var gibi duruyor bunu bi düşünün.Gerçekten mi? Bu durumda öğrenmek için bile çok erken
Ayol ben böyle hamile kalsam herkese anlatırdım tarihe geçmek isterim ,Hamileyseniz ailenize nasıl diyceksiniz. Erkek arkadaşınız bu sorunluluğu üstlenebilir mi. Ne yapacaksınız. Hamilelik var gibi duruyor bunu bi düşünün.
Konu sahibemiz biraz düşünsün iş nereye gidiyor.Ayol ben böyle hamile kalsam herkese anlatırdım tarihe geçmek isterim ,
Şuan test yapmamın ne anlamı var daha 4 gün oluyorBen var desem de yok desem de sen stres yapcan gecikicen. Demi? Git test yap rahatla
Lütfen şaka yapmayın gerçekten stresliyimDiyorum olabilir spermin tek rakibi THY
Ben böyle bir durumu istemem zaten sizde teşekkürler daha tedirgin etmek için elinizden geleni yapıyorsunuzHamileyseniz ailenize nasıl diyceksiniz. Erkek arkadaşınız bu sorunluluğu üstlenebilir mi. Ne yapacaksınız. Hamilelik var gibi duruyor bunu bi düşünün.
Bu kadar bilgisiz iseniz cinsellikte yaşamayın lütfen kimseyi yargılamak haddim değil beni hiç ilgilendirmez ama resmen saclamiyorsunuz her şeye aklınız eriyor ondan sonra burda konu açıp kafayı yiyorsunuz surtune surtune bir hal oldunuz yaniOlma ihtimali var mı?
Neden böyle söylüyorsunuzAyol ben böyle hamile kalsam herkese anlatırdım tarihe geçmek isterim ,
Sevişmeyi öğrenin tedirgin olmayınBen böyle bir durumu istemem zaten sizde teşekkürler daha tedirgin etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz
Şortumda ıslaklık vardı iç çamaşırımda yoktuPeki içeri boşalmadıysa sürtünerek boşaldıysa
İç çamaşırın ıslanması kadar daha doğal ne olabilir?
Sürtünme yok burdaBu kadar bilgisiz iseniz cinsellikte yaşamayın lütfen kimseyi yargılamak haddim değil beni hiç ilgilendirmez ama resmen saclamiyorsunuz her şeye aklınız eriyor ondan sonra burda konu açıp kafayı yiyorsunuz surtune surtune bir hal oldunuz yani
Sonuç olarak her gün yaşadığım bir şey değil o yüzden ister istemez insan tedirgin oluyor ve bilgi almak istiyorBu kadar bilgisiz iseniz cinsellikte yaşamayın lütfen kimseyi yargılamak haddim değil beni hiç ilgilendirmez ama resmen saclamiyorsunuz her şeye aklınız eriyor ondan sonra burda konu açıp kafayı yiyorsunuz surtune surtune bir hal oldunuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?