- 1 Kasım 2021
- 125
- 16
- 48
- 26
- Konu Sahibi demirdamla35
-
Öğrenmek için soru sordumSevişmeyi öğrenin tedirgin olmayın
Benimde beynimi yaktılarSürtünme yok burda
Evet sürtünme olmadı ayrıca kendi boşalmış sarılınca ıslaklık hissettimSürtünme yok burda
Şimdi sadece sortunda ıslaklık varsa %25 sadece iç çamaşırında ıslaklık varsa %55 ikisinde de ıslaklık varsa %99.99Şortumda ıslaklık vardı iç çamaşırımda yoktu
O zaman önce cinsellik hakkında düzgün bilgi sahibi olun ondan sonra yaşayın döllenme nedir gibi ?Sonuç olarak her gün yaşadığım bir şey değil o yüzden ister istemez insan tedirgin oluyor ve bilgi almak istiyor
O çıplaktı ben ne yapayım bu durumdaSen giyiniksen adam neden ciplak
Bir dahakine sizde soyununO çıplaktı ben ne yapayım bu durumda
Lütfen söylediklerimi ciddiye alır mısınız? Rica ediyorumŞimdi sadece sortunda ıslaklık varsa %25 sadece iç çamaşırında ıslaklık varsa %55 ikisinde de ıslaklık varsa %99.99
Gerçekten iyi ki konuyu açmışım siz bayağı eğlendiniz ne güzel olduO zaman önce cinsellik hakkında düzgün bilgi sahibi olun ondan sonra yaşayın döllenme nedir gibi ?
Ciddiye alınacak bı tarafı yokLütfen söylediklerimi ciddiye alır mısınız? Rica ediyorum
O halde çok teşekkür ederim size olmayacağını söylediğiniz içinBilgiliyim diyorsunuz ortada bilgi falan yok valla kusura bakma halen bunca konuşulana rağmen hamile kalır mıyım diyorsun
Olmaz tabi kiO halde çok teşekkür ederim size olmayacağını söylediğiniz için
Vaktiniz aldığım için kusura bakmayın çok teşekkür ederimOlmaz tabi ki
Prezervatif le korun bı daha ki sefere sağlam olsunVaktiniz aldığım için kusura bakmayın çok teşekkür ederim
Haklısınız biri anlatsa bende verdiğiniz tepkiyi verirdim ama insan kendi başına geldiğinde daha tedirgin oluyor inanın bana, dediğim gibi sürtünme vs olmadı erkek arkadaşım kendi boşaldı ben soyunmadım zaten sonrasında sarıldığımız hafif nem hissettim şortumda gidip değiştirdimKusura bakmayın ama komik yani içinize boşalma olmadan yumurtalıkta nasıl döllenme olmasını bekliyorsunuz hadi sürtünme olsa zevk suyu diye endişe etseniz hadi dicem ki oda imkansız ama bı nebze anlayabilirdim bu kat kat giyinip ıslak ile hamile kalmanız imkansız mantıklı düşünseniz eminim sizde kendinize gulersiniz
Aktif bir cinsel hayatım yok ki bir kere olan bir durumduPrezervatif le korun bı daha ki sefere sağlam olsun
Olsun sürtunsen bile hastalıktan korurAktif bir cinsel hayatım yok ki bir kere olan bir durumdu
Stres yaparsanız adet duzeniniz de bozulur bence artık geride bırakın bu durumu bundan sonra da dikkatli olursunuz bu kadar basitHaklısınız biri anlatsa bende verdiğiniz tepkiyi verirdim ama insan kendi başına geldiğinde daha tedirgin oluyor inanın bana, dediğim gibi sürtünme vs olmadı erkek arkadaşım kendi boşaldı ben soyunmadım zaten sonrasında sarıldığımız hafif nem hissettim şortumda gidip değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?