- 18 Haziran 2022
- 13
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi Guneshayat
-
Bu değerle ve demenle imkansız gibi duruyor reglken hamile kalan var örnek annemdir 3 ay regl gördü ve hamileymişArkadaşlar benim eşim çalışıyor bayrama gelmişti biz ilişkiye girdik ve gitti ben normal adet oldum gününde 2 kere dün kadın doğuma gittim sende kese var dedi ama tam bir aciklama yapmadı kan testi verdim sonuç 0.100 hamile ola bilirmiyim yani
Yok kese dedi hatta resimde ata bilirim bugünde test yaptım 2.cizgi silik çıktı ve benim arkadaşımın 0.57 değerle hamile kaldıKese dışında başka birşey demiş olma ihtimali var mı siz yanlış anlamış olabilirsiniz? Yada kan tahlili yanlış çıktı. O değer negatif sonuçtur. Keseyi de görmüş olabilmesi için adetiniz geçeli bir kaç hafta olmuş olmalı.
Gerçekten çok garip. İlk kez duyuyorum böyle bseyi. Bebek gördü mü peki? Yoksa sadece kese mi gördü?Bana verdiği resim bu
Şakınım keseye benziyor ama kist olablir mi acabaBana verdiği resim bu
Bana da öyle geldiEn tepedeki şey yolk değil mi ya?
Ay cok saskinim bencw tekrar bi muayene ol canim olur mu olur olmazlari olduran AllahBana verdiği resim bu
Olabilir mi böyle bişey ya ultrason görüntüsünü falan mı karıştırdı acaba ya da ne bileyim kan. Hint dizisi gibi olduAşırı şaşkınım şuan.
Kan testi mi karıştı acabaOlabilir mi böyle bişey ya ultrason görüntüsünü falan mı karıştırdı acaba ya da ne bileyim kan. Hint dizisi gibi oldu
Bilemedim neyse artık topik sahibinin gönlünce olsun istiyorsa bebek vardır inşallah. Rabbim bana da inşallah böyle mucize gönderirKan testi mi karıştı acaba
Bilemedim neyse artık topik sahibinin gönlünce olsun istiyorsa bebek vardır inşallah. Rabbim bana da inşallah böyle mucize gönderir
Amin canım hepimize inşallahAmin bana da tüm isteyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?