- 12 Nisan 2017
- 79
- 30
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bestemsu94
-
Bilmiyorum kiCanım acaba üstüne mi görüyorsun? Yoksa yerlesme kanamasi mi bilemedim ki. Kanaman yoğun mu?
Peki bu test pozitif mi?ustune gorme olabilir ya da kimyasal gebelik geciriyor olabilirsin . belki de test yanlistir . kan testinde belli olur
pozitif gozukuyor ama dedigim gibi test hatali olabilir ustune gorme olabilir ya da kimyasal gebelik olabilir . ins ustune gormedir . kan testinde cikarPeki bu test pozitif mi?
Kan testi yaptırın bence. Bu test pozitif be yaşadığınız muhtemel yerleşme kanaması yada kimyasal gebelik olabilir yada test tamamen hatalı olabilir. En net kan testi ile anlaşılır. HayırlısıKızlar bir bakar mısınız?4aydır evliyim.İlk 2ay korunuyorduk.Son 2 aydır bebek istiyoruz.Geçen ay olmadı.27 temmuz adet oldum.Dün yine adet oldum yani 22 ağustos.Eşim israr etti adet olsan bile test yap.Ben de bu sabah yaptım ve test aynen böyle çıktı.2.çizgi silik.Sizce hamile miyim?Hamileysem neden adet oldum?Adet gördüğüm halde hamile ola bilir miyim?Bebeğimizin olmasını çok istiyorum inşallah hamileyimdir((
Bugün öğlen yine yaptım test.2.silik çizgi yine çoktı.Bir bakar mısın?Pozirif mi?Kan testi yaptırın bence. Bu test pozitif be yaşadığınız muhtemel yerleşme kanaması yada kimyasal gebelik olabilir yada test tamamen hatalı olabilir. En net kan testi ile anlaşılır. Hayırlısı
Pozitif. Bence yerleşme kanaması yaşıyorsunuz. Kan testi yaptırın kesinlikle.Eki Görüntüle 2182047
Bugün öğlen yine yaptım test.2.silik çizgi yine çoktı.Bir bakar mısın?Pozirif mi?
Ay inşallah hamileyimdir.En kısa zamanda yaptırıcamPozitif. Bence yerleşme kanaması yaşıyorsunuz. Kan testi yaptırın kesinlikle.
Bu gün tekrar test yaptım yine 2.silik çizgi çıktı.Bakar mısınız?Pozitif mi bu test?Kan testi yaptırın bence. Bu test pozitif be yaşadığınız muhtemel yerleşme kanaması yada kimyasal gebelik olabilir yada test tamamen hatalı olabilir. En net kan testi ile anlaşılır. Hayırlısı
Bu test pozitif :)Bu gün tekrar test yaptım yine 2.silik çizgi çıktı.Bakar mısınız?Pozitif mi bu test?Eki Görüntüle 2182093
Benim de böyle olmuştu değerim 5 e düştü hastalandım ama idrar testinde bundan daha silik bi çizgi cikti. Beta bu kadar düşükken bile çıkabiliyor deme ki[/QUOT
Benim de böyle olmuştu değerim 5 e düştü hastalandım ama idrar testinde bundan daha silik bi çizgi cikti. Beta bu kadar düşükken bile çıkabiliyor deme k
Adetliyken ola bilir mi böyle birşey?Bence konu sahibi hamile olablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?