Dur dur bende cok heyecanliyim ne bilirim belirtilerin aynı bende senin kadar heyecanliyim sanirim
Seni umutlandırmak istemem ama bence hamilesin saydıkların hepsi bende var az önce annem kalçama masaj yaptıbelimden popomdan bacağıma kadar ağrım var , inşallah bel fıtığı değildir
Kıyamam ben sana sessiz sessiz bekliyor
Amin inşallahÖyle oluyor valla ilk denememiz zaten hayırlısı neyse olsun inşaAllah
Evet bendede var sanki adet ağrısı gibi ama normalmiş bu ilk aylar cocugu olan bi kuzenim var ona sordum bende de vardı normal o dediSeni umutlandırmak istemem ama bence hamilesin saydıkların hepsi bende var az önce annem kalçama masaj yaptıçok ağrıyor
Sonuç küçük melek olunca acısı bile tatlı amaEvet bendede var sanki adet ağrısı gibi ama normalmiş bu ilk aylar cocugu olan bi kuzenim var ona sordum bende de vardı normal o dedi
Seni umutlandırmak istemem ama bence hamilesin saydıkların hepsi bende var az önce annem kalçama masaj yaptıçok ağrıyor
:)))ayyy akşam olsa da gitsem eve çişimi yapsam şu mıtlılık çıbığına
sen bu iğneyi kendinmi yapıyorsun of çok acıdı benim ya
Daha iğneleri almadm ama ölen oğlumda hamileyken kendim göbekten yapıyordm çok yakıcı iğnelerNeslicim
sen bu iğneyi kendinmi yapıyorsun of çok acıdı benim ya
Sokarken bile yakıyor şifa olsun da inşallah dayanacaz artık benim diğer gebelikten kaldıydı elimdeDaha iğneleri almadm ama ölen oğlumda hamileyken kendim göbekten yapıyordm çok yakıcı iğneler
Ayyy inşAllah ya yeter ki o tutunsun acısına ağrısına raziyimSonuç küçük melek olunca acısı bile tatlı amaacaba onlarda bizim için bu kadar çabalayacaklar mı
İnşallah canm şifa olsun ne yapalım anneyiz onlar için atesi bile yutarızSokarken bile yakıyor şifa olsun da inşallah dayanacaz artık benim diğer gebelikten kaldıydı elimde
aynenAyyy inşAllah ya yeter ki o tutunsun acısına ağrısına raziyim
Verdim kanı canım 176.09 çıktı bata 3 gun var bakalım iki güne 2 kat artması gerekiyormus sağlıklı ilerlemesi icin
ayyy akşam olsa da gitsem eve çişimi yapsam şu mıtlılık çıbığına yaptin mi testiii
Hayırlı olsun canım ranbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinVerdim kanı canım 176.09 çıktı bata 3 gun var bakalım iki güne 2 kat artması gerekiyormus sağlıklı ilerlemesi icin
Ayy gözün aydın yani artık sende bizdensnVerdim kanı canım 176.09 çıktı bata 3 gun var bakalım iki güne 2 kat artması gerekiyormus sağlıklı ilerlemesi icin
Ben siZden olamıxam galiba benim değer niye az çıktı ben ne zaman hamile kaldım acepAyy gözün aydın yani artık sende bizdensn
Senin ki gec döllenme olabilir canmBen siZden olamıxam galiba benim değer niye az çıktı ben ne zaman hamile kaldım acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?