Gerçekten ikiz gebeliklerle ilgili yerde okumuştum değerlerin cok hızlı artması çoğul gebeliğe isaretmis diye kadinin biride yazmis alakası yok benim değerim hem düşüktü hemde yavaş artıyordu ama ikizlerime hamileymişim diye yazmisVerdim tatlım doğru diyorsun acayip stres oldum varmıymış ya inşallah benimde iyi olur
Hah dogru dedin gercekten cok sabirsisizAynen öyle yicek ekmegi varsa zaten gelcek biz aciz kullar sabırlı olamıyoruz
Nasıl yani kanaman var mi suanKızlar benim deee düşmüş ya
Dusuk olsa hicbirsey tutmaz heralde onu icerde off kesin mi doktor mu soylediYok canım ağrom oluyor olck gibi ama progestan alıyorum ya ilaçtan gelmemiş olabilirmi
Yok olmamıştı bende sol kasığından bacağıma inen bi ağrı olmuştu sonrada kasiklarimda ve rahmimde barkalar olmuştu halada oluyor satın kacSelam kızlar bende adete gün sayıyorun yeniyim aranızda adetime 10 gün var beklemedeyim. Hapsırırken öksürürken kasıkta batma oluyor bununyaşayan var mı acaba??
Ne denir bilmiyorum ki canım rabbim sabır versin en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaallahEvet kızlar sonun da kanamam geldi de rahatladım sizler ben yapıyorsunuz
İnşallah canım cümlesine inşallahNe denir bilmiyorum ki canım rabbim sabır versin en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Ciddimisin ne zaman öğretin batın kactiselam kizlar. bende haber verecektim bende hamileyimm
7 aralikti iki gun gecince test yaptim cikti bugun gene yaptim. baya koyu kanda verdim simdiCiddimisin ne zaman öğretin batın kacti
canm ben pek takip edemedim sen. hamileydinn en sonİnşallah canım cümlesine inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım gozun aydin tebrik ederim7 aralikti iki gun gecince test yaptim cikti bugun gene yaptim. baya koyu kanda verdim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?