Kimyasal yaşadı malesef canımcanm ben pek takip edemedim sen. hamileydinn en son
hadiya cok uzuldum;(Kimyasal yaşadı malesef canım
sa[/QUOTE]sag ol canm benmUOTE="syma27914, post: 58205984, member: 714803"]Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım gozun aydin tebrik ederim
Ilk değerin kaç çıktı canim[/QUOTE]
Ilk değerin kaç çıktı canim[/QUOTE]
sende .var gelisme[/QUOTE]Ilk değerin kaç çıktı canim
sende .var gelisme[/QUOTE]Ilk değerin kaç çıktı canim
Sonucun çıktı mi canim[/QUOTE]sende .var gelisme
3 ile 5 arasinda spermin kalitesine gore degisirArkadaşlar. 26 günde bir adet olurum. 7 gün sürer. Bu ay duş aldım. Ve 2 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu. Aynı gün korunmasız ilişki oldu ve lavaboda ilk akan spermler pembemsi geldi.
Şimdi tüm bu akıntılar rağmen adetin 9.gunu korunmasız ilişkiden gebe kalınır mı. Yumurtlama günlerine kadar sperm ne kadar yaşar. Kimi doktor 48 saat diyor kimi 72 saat diyor. Böyle birşey var mı gerçekten. Kime hangi doktora soracağıma şaşırdım.
sende .var gelisme
Cnm cevap için çok sağolun. Ama o zaman gün aşırı ilişki neden tavsiye ediyorlar. Adetten sonra tek ilişki bile yeter öyle olsa3 ile 5 arasinda spermin kalitesine gore degisir
canm benm garanti olsun diye. zaten duzenli bir ilskiniz varsa gebelik tabiki olurCnm cevap için çok sağolun. Ama o zaman gün aşırı ilişki neden tavsiye ediyorlar. Adetten sonra tek ilişki bile yeter öyle olsa
Peki cnm çok sagoluncanm benm garanti olsun diye. zaten duzenli bir ilskiniz varsa gebelik tabiki olur
Nasıl oldun kuzum geçtimi gripSelam kızlar ben yoken ne oldu ne bitti nasıl geçiyor
Yok canım daha aynıym sen nasıl oldunNasıl oldun kuzum geçtimi grip
Çok şükür geçti benimYok canım daha aynıym sen nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?