Adette gün sayanlar

sag ol canm benmUOTE="syma27914, post: 58205984, member: 714803"]Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım gozun aydin tebrik ederim[/QUOTE]
sa

Ilk değerin kaç çıktı canim
sende .var gelisme[/QUOTE]

Bende haftaya doktor kontrolüne gidecem İnşaAllah. 5. Haftamıza giricez haftaya kese görünür İnşaAllah tam 1 hafta önce kan değerini kontrol etmek icin kan vermistim adet günümde 530 cıktı daha da vermedim Bakalim kontrole gidecem diye

Arkadaşlar. 26 günde bir adet olurum. 7 gün sürer. Bu ay duş aldım. Ve 2 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu. Aynı gün korunmasız ilişki oldu ve lavaboda ilk akan spermler pembemsi geldi.

Şimdi tüm bu akıntılar rağmen adetin 9.gunu korunmasız ilişkiden gebe kalınır mı. Yumurtlama günlerine kadar sperm ne kadar yaşar. Kimi doktor 48 saat diyor kimi 72 saat diyor. Böyle birşey var mı gerçekten. Kime hangi doktora soracağıma şaşırdım.

3 ile 5 arasinda spermin kalitesine gore degisir

sende .var gelisme

Bende haftaya doktor kontrolüne gidecem İnşaAllah. 5. Haftamıza giricez haftaya kese görünür İnşaAllah tam 1 hafta önce kan değerini kontrol etmek icin kan vermistim adet günümde 530 cıktı daha da vermedim Bakalim kontrole gidecem diye[/QUOTE]
masallah canm cok iyi

Lütfen bi cevap verirmisiniz benim adetim hep 1 hafta önce olur adetime 3 gün vardı birliktelik oldu ve rahat davrandık normalde dedl olmam lazımdı adetin ayın 12 de olması gerekiyordu fakat olmadım daha hayatımda ilk defa böyle bisey oldu normalde hep 1 hafta önce olurum sizce hamilelik olasılığı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…