- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
bu olursa 4 olacak en cok bu calismada bu kadar istedim anlamdim dua et bana hamilelerin dualarini rabbim kabul edermisBenimde göğüsmde çok az sızlama var sende ki belirtiler benim belirtilerim gibi
İnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasnbu olursa 4 olacak en cok bu calismada bu kadar istedim anlamdim dua et bana hamilelerin dualarini rabbim kabul edermis
NEsli günaydın ya ben kan verdim sonuç bekliyorum ama benim adet gibi ağrım var yaGünaydın güzel hanımlar
Sağol canm sanada hadi hayırlı bana kesinlikle haber ver dualarım sizinle canm benimde adettime 12 gün varken adet sancısını çekiyordm halada çekiyorum gece adet oldum sandm hemen baktım beyaz akıntıydı şuan bile var o sancıNEsli günaydın ya ben kan verdim sonuç bekliyorum ama benim adet gibi ağrım var ya
Normal diyorsun yani belim kopuyorSağol canm sanada hadi hayırlı bana kesinlikle haber ver dualarım sizinle canm benimde adettime 12 gün varken adet sancısını çekiyordm halada çekiyorum gece adet oldum sandm hemen baktım beyaz akıntıydı şuan bile var o sancı
NEsli günaydın ya ben kan verdim sonuç bekliyorum ama benim adet gibi ağrım var ya
Test yaptınızmıBenim de bata son 2 gün kaldı ve bugün çok fena sancım oldu ve regl oldum sandım çok bi umudum kalmadı bu ay.
Sonuçların çıktı mı canmNormal diyorsun yani belim kopuyor
Test yaptınızmı
Test yapsana herşey belli olurBenim de bata son 2 gün kaldı ve bugün çok fena sancım oldu ve regl oldum sandım çok bi umudum kalmadı bu ay.
Adettime 5 gün kala yaptm cıktıRegl günüm gecikmeden yapmak istemiyorum
Evet çıktı nesli 47 çıktıAdettime 5 gün kala yaptm cıktı
Adetime 2 gün var işte bilmiyorum artık dr iyi dedi amaEvet çıktı nesli 47 çıktı
İğne hap ve coraspirine başlatacakAdetime 2 gün var işte bilmiyorum artık dr iyi dedi ama
Maşallah yaa çok sevindimAdetime 2 gün var işte bilmiyorum artık dr iyi dedi ama
Adettime 5 gün kala yaptm cıktı
Ayy hadi hayırlı olsun canm cok sevindm iğne mi kullanacaksnEvet çıktı nesli 47 çıktı
Herkeste belirti olacak diye bişey yok canm bence umutsuz olma mesela benim belirtilerim hepside aynı adet belirtileriydi yinede umudumu kesmedimBelli başlı bi belirtim yok maalesef herkesin belirtiletini okuyorum fakat ben de hiçbiri yok onun için yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?