Adetten 5 gün önce testi negatif çıkıp sonra pozitife dönen oldu mu

ilaytugra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
173
57
98
35
Merhaba hanımlar benim bugün adete 5 gün var erken gebelik testi de yaptım kaset testte yaptım negatif çıktı. acaba daha sonra bunun pozitife çevirme durumu var mı. Bunu yaşayan oldu mu hiç.

Merhaba hanımlar benim bugün adete 5 gün var erken gebelik testi de yaptım kaset testte yaptım negatif çıktı. acaba daha sonra bunun pozitife çevirme durumu var mı. Bunu yaşayan oldu mu hiç.
Hamileliğinin tek en önemli belirtisi
Adet geçikmesi.. daha adetinize 5 gün var neden test yaptınız ki ??
O beş gün içinde bebegin döllenip döllenmeyecegi belli olmaz ki..
Erken yapmışsınız testi adetinizi bekleyin bence

Burda yazılanları okudum adete 5 6 gün kala pozitif çıkıp hamile olan varmış deniyim dedim negatif çıktı. belirtilerim de adetle aynı sadece aşırı akıntı oluyor ve kasık ağrım var negatif görünce umudumu kaybettim.

İşte o yüzden erken yapmamak en iyisi
Bazı kadınlar erken yumurtluyor, bazısı üzerine görüyo ama bunlar nadir oluyo.. En önemli belirti adet geçikmesi.. çıkmayınca üzülüyor insan
Sizde stres yapmayın inşallah bebiş vardır belli olur bi kaç güne

Çok teşekkür ederim inşallah

Benimde 6 gün var dayanamdim erken gebelik testi yaptim negatif çıktı umutluydum bu ay olur diye iki gün sonra tekrar yapicam inşallah pozitife döner

Adetim 5-6 gün gecikince kan testim negatifti, adet olmadım döngümün 60.gününde hamile olduğumu öğrendim.

Adetim 5-6 gün gecikince kan testim negatifti, adet olmadım döngümün 60.gününde hamile olduğumu öğrendim.
yaaaa gerçekten mi ne güzel bir mutluluk sizin için hayırlı olsun inşallah beni karamsar yaptı herkes ya. bnm idrar testi 5 gün kala negatif çıktı şuan yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum.

yaaaa gerçekten mi ne güzel bir mutluluk sizin için hayırlı olsun inşallah beni karamsar yaptı herkes ya. bnm idrar testi 5 gün kala negatif çıktı şuan yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum.
Bence çok erken yapıyorsun testi. İlk hamileliğimde 2 gün gecikince yapmıştım ve sadece benim gördüğüm bir çizgi vardı günümde bile yapsam karalar bağlardım kesin. Acele etme günün geçsin öyle yap rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte

Allah razı olsun inşallah adetimi beklicem zaten hala Bi umut devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…