Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileliğinin tek en önemli belirtisiMerhaba hanımlar benim bugün adete 5 gün var erken gebelik testi de yaptım kaset testte yaptım negatif çıktı. acaba daha sonra bunun pozitife çevirme durumu var mı. Bunu yaşayan oldu mu hiç.
Burda yazılanları okudum adete 5 6 gün kala pozitif çıkıp hamile olan varmış deniyim dedim negatif çıktı. belirtilerim de adetle aynı sadece aşırı akıntı oluyor ve kasık ağrım var negatif görünce umudumu kaybettim.Hamileliğinin tek en önemli belirtisi
Adet geçikmesi.. daha adetinize 5 gün var neden test yaptınız ki ??
O beş gün içinde bebegin döllenip döllenmeyecegi belli olmaz ki..
Erken yapmışsınız testi adetinizi bekleyin bence
İşte o yüzden erken yapmamak en iyisiBurda yazılanları okudum adete 5 6 gün kala pozitif çıkıp hamile olan varmış deniyim dedim negatif çıktı. belirtilerim de adetle aynı sadece aşırı akıntı oluyor ve kasık ağrım var negatif görünce umudumu kaybettim.
Çok teşekkür ederim inşallahİşte o yüzden erken yapmamak en iyisi
Bazı kadınlar erken yumurtluyor, bazısı üzerine görüyo ama bunlar nadir oluyo.. En önemli belirti adet geçikmesi.. çıkmayınca üzülüyor insan
Sizde stres yapmayın inşallah bebiş vardır belli olur bi kaç güne![]()
Merhaba hanımlar benim bugün adete 5 gün var erken gebelik testi de yaptım kaset testte yaptım negatif çıktı. acaba daha sonra bunun pozitife çevirme durumu var mı. Bunu yaşayan oldu mu hiç.
Benimde 6 gün var dayanamdim erken gebelik testi yaptim negatif çıktı umutluydum bu ay olur diye iki gün sonra tekrar yapicam inşallah pozitife dönerMerhaba hanımlar benim bugün adete 5 gün var erken gebelik testi de yaptım kaset testte yaptım negatif çıktı. acaba daha sonra bunun pozitife çevirme durumu var mı. Bunu yaşayan oldu mu hiç.
İnşallah döner bnm 3 4 gün kaldı adetime hala Bi umut bekliyorum.Benimde 6 gün var dayanamdim erken gebelik testi yaptim negatif çıktı umutluydum bu ay olur diye iki gün sonra tekrar yapicam inşallah pozitife döner
Adete mi 5 gün kaldı.Kizlae son 5 gün
ya inşallah vardır gebelik bende çok istiyorum dün negatif çıkınca üzüldüm ama beklicem adet gününü.
Adetim 5-6 gün gecikince kan testim negatifti, adet olmadım döngümün 60.gününde hamile olduğumu öğrendim.Merhaba hanımlar benim bugün adete 5 gün var erken gebelik testi de yaptım kaset testte yaptım negatif çıktı. acaba daha sonra bunun pozitife çevirme durumu var mı. Bunu yaşayan oldu mu hiç.
yaaaa gerçekten mi ne güzel bir mutluluk sizin için hayırlı olsun inşallahAdetim 5-6 gün gecikince kan testim negatifti, adet olmadım döngümün 60.gününde hamile olduğumu öğrendim.
Bence çok erken yapıyorsun testi. İlk hamileliğimde 2 gün gecikince yapmıştım ve sadece benim gördüğüm bir çizgi vardı günümde bile yapsam karalar bağlardım kesin. Acele etme günün geçsin öyle yap rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitteyaaaa gerçekten mi ne güzel bir mutluluk sizin için hayırlı olsun inşallah![]()
beni karamsar yaptı herkes ya. bnm idrar testi 5 gün kala negatif çıktı şuan yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum.
Allah razı olsun inşallahBence çok erken yapıyorsun testi. İlk hamileliğimde 2 gün gecikince yapmıştım ve sadece benim gördüğüm bir çizgi vardı günümde bile yapsam karalar bağlardım kesin. Acele etme günün geçsin öyle yap rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte![]()
Hayırlı haberler alırsın inşallahAllah razı olsun inşallah![]()
adetimi beklicem zaten hala Bi umut devam ediyor
![]()
Bekliyoruz bakalım umutla inşallahHadi kizlar bekleyelim bakalım benimde son 4 gun
Adet günümde yaptım negatif çıktı sonradan pozitif olduMerhaba hanımlar benim bugün adete 5 gün var erken gebelik testi de yaptım kaset testte yaptım negatif çıktı. acaba daha sonra bunun pozitife çevirme durumu var mı. Bunu yaşayan oldu mu hiç.