Bu testi ne zaman yapmak gerekiyor belirtiler var gibiErken gebelik testi 5 gün öncesinde yaptım bende de negatifti.
Bnm 3 günüm var adete bugün yaptım silik çizgi vardı yine de 3 gün beklicem kan vercem.Bu testi ne zaman yapmak gerekiyor belirtiler var gibi
Baş dönmesi çok fazla birde mide bulantisi yok ama midem bulanacakmis gibi halsizlik var bunlar belirti olur muBnm 3 günüm var adete bugün yaptım silik çizgi vardı yine de 3 gün beklicem kan vercem.
ya tabiki olabilir herkes farklı yaşar bu durumu. bende mide bulantısı yok mesela. aşırı kasık ağrım var. inşallah hamilesinizdirBaş dönmesi çok fazla birde mide bulantisi yok ama midem bulanacakmis gibi halsizlik var bunlar belirti olur mu
İnşallahya tabiki olabilir herkes farklı yaşar bu durumu. bende mide bulantısı yok mesela. aşırı kasık ağrım var. inşallah hamilesinizdir
Amin inşallahİnşallahAllah isteyen herkese nasip etsin
Benim de son 6 gun. Test negatif geldi ama beklemedeyim.
Son 6 ve 5 gün kala yaptığım erken gebelik testlerinde çizgi bile yoktu. Dün akşam yaptığımda ilk gölgeyi gördüm. Bugün tekrarladım yine bir gölge var. Umudunuzu lütfen kesmeyin.
Benim de negatif çıkmıştı. bugün 3 gün var yaptım silik çıktı pazartesi günü kan vercemBenim de son 6 gun. Test negatif geldi ama beklemedeyim.
İnsallah pozitifi gorursun.Benim de negatif çıkmıştı. bugün 3 gün var yaptım silik çıktı pazartesi günü kan vercem
Rabbim isteyen herkese versin canım çok zor işler bunlarkaset test erken gebelik testine göre daha ii diyorlar bilmiyorum. daha da güvenemiyorum zaten 3 gün beklicem bakalım. Sizinde vardır inşallah
Ben kaset test yaptım çok belli çizgi çıkmıştı iki gün sonra kan değerim 28di yani kaset testler de gayet algılıyor2 3 dk içinde çıktı. çok saolun inşallah vardırpazartesi kan vercem
Valla dün bugündür kaset test yapıyorum göz yanilmasimi yoksa gercekmi bilmiyorum gölge çıkıyor benimde 4 gün kaldı rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsinBende dayanamadim 6 gün önceden erken gebelik testi yaptim negatif çıktı
Amin inşallah isteyen herkes görsünİnsallah pozitifi gorursun.
Hemde nası zor ya beklemek böyle ikilemde kalmak çok çok zor. Allah yardımcımız olsun inşallahRabbim isteyen herkese versin canım çok zor işler bunlar
Amin inşallahBen kaset test yaptım çok belli çizgi çıkmıştı iki gün sonra kan değerim 28di yani kaset testler de gayet algılıyor
Verin hayırlı haberler alırsınız inşallah
Hiç kuruma çizgisi gibi durmuyor, kuruma çizgisi bayağı silik olur bence bir kan verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?