Adetten 5 gün önce testi negatif çıkıp sonra pozitife dönen oldu mu

4 gün öncesinde erken gebelik testi yaptim dün ve bugünde kaset test yaptım silik çıktı bugünde kan verdim.
Ovulasyon döneminizi takip ettiniz mi? Ben ovulasyonu takip ederek değerlendirdim bu ayı. BAT 25 nisan ama dayanamadım dün test yaptım negatif çıktı 3-4 gündür sürekli kasık ağrım var sanki regl olmak üzereymişim gibi ağrıyor. En erken ne zaman testte çıkar acaba ya

Regl oldun mu canım? Benim de bat dündü hala olmadım ama test yaptığımda negatif çıktı direkt.

Regl oldun mu canım? Benim de bat dündü hala olmadım ama test yaptığımda negatif çıktı direkt.
Yok ama yarın olacağım sanırım dün yine bir test yaptım negatif çıktı. Arkadaşım aşılama yaptırdı bu ay benimle aynı gün çatladı yumurtası onun testi pazar günü pozitif çıktı. Bende de çıkardı bence olsaydı

Belli de olmaz canım sen kanamalarını da takip et yine de regl gibi olmazsa tekrarlarsın testini. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ben olacakmış gibi de hissetmiyorum artık hiçbir şey hissetmiyorum

Belli de olmaz canım sen kanamalarını da takip et yine de regl gibi olmazsa tekrarlarsın testini. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ben olacakmış gibi de hissetmiyorum artık hiçbir şey hissetmiyorum
Evet hayırlısı olsun ya inşallah doğru zamanda gelecek

Reglim başladı ben elendim haftaya rahim filmine gireceğim

Reglim başladı ben elendim haftaya rahim filmine gireceğim
Hayırlısı olsun canım rahim filmi sonrası daha kolay hamile kalınıyor diye duymuştum. Tüplere, Rahime bakılırken her türlü anomali de gideriliyor.

Bende 5 gün önce yaptım negatif çıktı 3 gün önce silik çıktı. sizin var mı acaba şuan gebelik.

Merhaba sabah ilk idrar ile test yaptım 5 dk sonra hızlıca fotoğları çekip işe geldim. şimdi de gözlüğümü bulamıyorum bulanık görüyorum kesin bişey yok diye çevreme de soramıyorum çizgi gölge görebilen var mı?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-04-26 at 08.40.51.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 865
  • WhatsApp Image 2023-04-26 at 08.38.27.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 682
  • WhatsApp Image 2023-04-26 at 08.37.23.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 661
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…