- 8 Aralık 2016
- 530
- 576
- 103
Ovulasyon döneminizi takip ettiniz mi? Ben ovulasyonu takip ederek değerlendirdim bu ayı. BAT 25 nisan ama dayanamadım dün test yaptım negatif çıktı4 gün öncesinde erken gebelik testi yaptim dün ve bugünde kaset test yaptım silik çıktı bugünde kan verdim.
Regl oldun mu canım? Benim de bat dündü hala olmadım ama test yaptığımda negatif çıktı direkt.Ovulasyon döneminizi takip ettiniz mi? Ben ovulasyonu takip ederek değerlendirdim bu ayı. BAT 25 nisan ama dayanamadım dün test yaptım negatif çıktı3-4 gündür sürekli kasık ağrım var sanki regl olmak üzereymişim gibi ağrıyor. En erken ne zaman testte çıkar acaba ya
Yok ama yarın olacağım sanırım dün yine bir test yaptım negatif çıktı. Arkadaşım aşılama yaptırdı bu ay benimle aynı gün çatladı yumurtası onun testi pazar günü pozitif çıktı. Bende de çıkardı bence olsaydıRegl oldun mu canım? Benim de bat dündü hala olmadım ama test yaptığımda negatif çıktı direkt.
Belli de olmaz canım sen kanamalarını da takip et yine de regl gibi olmazsa tekrarlarsın testini. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ben olacakmış gibi de hissetmiyorum artık hiçbir şey hissetmiyorumYok ama yarın olacağım sanırım dün yine bir test yaptım negatif çıktı. Arkadaşım aşılama yaptırdı bu ay benimle aynı gün çatladı yumurtası onun testi pazar günü pozitif çıktı. Bende de çıkardı bence olsaydı
Evet hayırlısı olsun ya inşallah doğru zamanda gelecekBelli de olmaz canım sen kanamalarını da takip et yine de regl gibi olmazsa tekrarlarsın testini. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ben olacakmış gibi de hissetmiyorum artık hiçbir şey hissetmiyorum
Reglim başladı ben elendimBelli de olmaz canım sen kanamalarını da takip et yine de regl gibi olmazsa tekrarlarsın testini. Hayırlısı olsun hakkımızda. Ben olacakmış gibi de hissetmiyorum artık hiçbir şey hissetmiyorum
Hayırlısı olsun canım rahim filmi sonrası daha kolay hamile kalınıyor diye duymuştum. Tüplere, Rahime bakılırken her türlü anomali de gideriliyor.Reglim başladı ben elendimhaftaya rahim filmine gireceğim
Evet kafamda kuracağıma çektireyim inşallah temiz çıkarHayırlısı olsun canım rahim filmi sonrası daha kolay hamile kalınıyor diye duymuştum. Tüplere, Rahime bakılırken her türlü anomali de gideriliyor.
Testini yeniledin miMerhabalar reglime 5 gün var. Sizce bişeyler var mı acaba
Bende 5 gün önce yaptım negatif çıktı 3 gün önce silik çıktı. sizin var mı acaba şuan gebelik.Ovulasyon döneminizi takip ettiniz mi? Ben ovulasyonu takip ederek değerlendirdim bu ayı. BAT 25 nisan ama dayanamadım dün test yaptım negatif çıktı3-4 gündür sürekli kasık ağrım var sanki regl olmak üzereymişim gibi ağrıyor. En erken ne zaman testte çıkar acaba ya
Maalesef regl oldumBende 5 gün önce yaptım negatif çıktı 3 gün önce silik çıktı. sizin var mı acaba şuan gebelik.
hmm üzülmeyin Allahım hayırlı zamanı bekletiyordur vermek için. inşallah bidaki sefere gebelik olur.Maalesef regl oldum
Sonuç nedir acaba gebelik varmıBenim de son 6 gun. Test negatif geldi ama beklemedeyim.
60 g0n adet olmadınız mı.Adetim 5-6 gün gecikince kan testim negatifti, adet olmadım döngümün 60.gününde hamile olduğumu öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?