- 26 Ağustos 2018
- 134
- 64
- 98
Var tabii hayırlı uğurlu olsunSizce var mı ya doktor öğleden sonra gitmiş gösteremedim yarına kaldı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabii hayırlı uğurlu olsunSizce var mı ya doktor öğleden sonra gitmiş gösteremedim yarına kaldı.
Kız var tabiki gebesin maşallah gözün aydınSizce var mı ya doktor öğleden sonra gitmiş gösteremedim yarına kaldı.
Sen erken gebelik testimi yapmıştım peki önceSenin baya baya var yaçok net çıkmış. İnşallah hamilesinizdir
Allahım nasip etmiştir. Yine de kan versen daha kesin sonuç olacaktır.
Maalesef değilmiş az önce iki test daha yaptım. Biri erken gebelik testi diğer kaset test . İkisi de negatif . Önce ki test beni çok yanılttıBencede baya belli.
Canım sen önceden test yapmış mıydınBence en iyisi kan vermeniz bende verdim sonucu bekliyorum.
Üzülme canım zamanı gelmemiş demekki.napalim nasip değilmiş.bende şimdi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.demekki boşuna belirtiler aramisiz adet ağrısı ben artık eminimMaalesef değilmiş az önce iki test daha yaptım. Biri erken gebelik testi diğer kaset test . İkisi de negatif . Önce ki test beni çok yanılttı![]()
Bende bu aydan ümidi kestim tamamenÜzülme canım zamanı gelmemiş demekki.napalim nasip değilmiş.bende şimdi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.demekki boşuna belirtiler aramisiz adet ağrısı ben artık eminim![]()
Kız var tabiki gebesin maşallah gözün aydın![]()
teşekkür ederim saol darısı tüm bekleyenlere olsun inşallahSen erken gebelik testimi yapmıştım peki önce
4 gün öncesinde erken gebelik testi yaptim dün ve bugünde kaset test yaptım silik çıktı bugünde kan verdim.Canım sen önceden test yapmış mıydın
Üzülme Allahım hayırlı zamanı bekletiyordur vermek içinMaalesef değilmiş az önce iki test daha yaptım. Biri erken gebelik testi diğer kaset test . İkisi de negatif . Önce ki test beni çok yanılttı![]()
Erken gebelikte de mi silik çıkmıştı4 gün öncesinde erken gebelik testi yaptim dün ve bugünde kaset test yaptım silik çıktı bugünde kan verdim.
Aynen silik çıkmıştı onda.Erken gebelikte de mi silik çıkmıştı
Kan sonucun çıkınca bize de haber ver4 gün öncesinde erken gebelik testi yaptim dün ve bugünde kaset test yaptım silik çıktı bugünde kan verdim.
yaaa çok şükür var canmKan sonucun çıkınca bize de haber ver![]()
Aynen aynen böyle çıkan çok oluyormuş sanırım geç döllenmeyle alakalı.Benim adetime 1 gün kala yaptim negatifti öncede 3 gün kala yapmıştım hamile olduğumu hissettiğim için yaptım cikmadi, adet olmadım 1, hafta sonra kan testi verdim pozitifti 500 küsürlü bir değer cikmsti
Hadi hayırlı olsun rabbim sağ Salim kucağına da almayı nasip etsinyaaa çok şükür var canm![]()
henüz kese ve bebek görünmez dedi daha çok erken dedi önümüzdeki hafta bakıcaz Bi
darısı tüm isteyenlere inşallah
![]()
amiinnnHadi hayırlı olsun rabbim sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin![]()