Adetten 5 gün önce testi negatif çıkıp sonra pozitife dönen oldu mu

Maalesef değilmiş az önce iki test daha yaptım. Biri erken gebelik testi diğer kaset test . İkisi de negatif . Önce ki test beni çok yanılttı 😞
Üzülme canım zamanı gelmemiş demekki.napalim nasip değilmiş.bende şimdi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.demekki boşuna belirtiler aramisiz adet ağrısı ben artık eminim☺️

Benim adetime 1 gün kala yaptim negatifti öncede 3 gün kala yapmıştım hamile olduğumu hissettiğim için yaptım cikmadi, adet olmadım 1, hafta sonra kan testi verdim pozitifti 500 küsürlü bir değer cikmsti

Benim adetime 1 gün kala yaptim negatifti öncede 3 gün kala yapmıştım hamile olduğumu hissettiğim için yaptım cikmadi, adet olmadım 1, hafta sonra kan testi verdim pozitifti 500 küsürlü bir değer cikmsti
Aynen aynen böyle çıkan çok oluyormuş sanırım geç döllenmeyle alakalı.

Herkese merhaba, 8 Nisan ovulasyon günümdü, hem önceki hem de sonraki günü yani çatlama gününü değerlendirdik. Adetime iki gün var ama gebelik testi negatif çıkıyor. Dün ilk defa sarı akıntım oldu, sadece peçetede gördüm ve bir daha olmadı. Yumurtalıklarımda bazen batmalar oluyor. Gebelik varsa testte çıkması için henüz erken mi yoksa boşuna mı ümitleniyorum? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen 🙏🏻😔

Back
X