Adetten 5 gün önce testi negatif çıkıp sonra pozitife dönen oldu mu

3 hamileligimde de 2 haftalikken normal kaset testle öğrendim adete 3 gün kala vs

3 hamileligimde de 2 haftalikken normal kaset testle öğrendim adete 3 gün kala vs
Merhaba 4 gündür bende kaset test yapıyorum bat 19 nisan bu arada.her seferinde çok net olmayna bir gölge görüyorum.eget hamile olsaydım bugunku testte koyulaşma olmazmiydi.umudum tükeniyor gibi ama adetim geçmedi sonuçta Çarşamba regl günüm.heran değişebilir mi sizce yada olsaydı cikarmiydi iki gün kala

Ç
Bu cam gibi meydanda yani hayirli olsun inşallah tez vakitte sağlıcakla alin kucaginiza.evine şenlik bereket getirsin
Çok teşekkür ederim bu arada inş vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin

benimki 3 saat sonra oluştu bak şuan 2 yasinda

Vala benim yarın bat. bugünde test yaptım aşırı silik çıktı. en garantisi bence de adetin geçmesini beklemek ama insan bekleyemiyor işte. bnde bugün kan vercem öle bakıcam

İnş dediğiniz gibidir ama işte 1 saat sonra çıktığı için kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum
Senin baya baya var ya çok net çıkmış. İnşallah hamilesinizdir Allahım nasip etmiştir. Yine de kan versen daha kesin sonuç olacaktır.

Vala benim yarın bat. bugünde test yaptım aşırı silik çıktı. en garantisi bence de adetin geçmesini beklemek ama insan bekleyemiyor işte. bnde bugün kan vercem öle bakıcam
Kesinlikle herkes adet olmadan erken gebelik testi yapıyormuş bende günlerdir kaset test yapıyorum.bugun annemin kontrolü var gitmisken kanda versemmi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…