Hiç kuruma çizgisi gibi durmuyor, kuruma çizgisi bayağı silik olur bence bir kan verin.
Merhaba 4 gündür bende kaset test yapıyorum bat 19 nisan bu arada.her seferinde çok net olmayna bir gölge görüyorum.eget hamile olsaydım bugunku testte koyulaşma olmazmiydi.umudum tükeniyor gibi ama adetim geçmedi sonuçta Çarşamba regl günüm.heran değişebilir mi sizce yada olsaydı cikarmiydi iki gün kala3 hamileligimde de 2 haftalikken normal kaset testle öğrendim adete 3 gün kala vs
Bu cam gibi meydanda yani hayirli olsun inşallah tez vakitte sağlıcakla alin kucaginiza.evine şenlik bereket getirsin
Ama işte bir saat sonra oluştu bu o yüzden öok heveslenemiyorumBu cam gibi meydanda yani hayirli olsun inşallah tez vakitte sağlıcakla alin kucaginiza.evine şenlik bereket getirsin
Bu cam gibi meydanda yani hayirli olsun inşallah tez vakitte sağlıcakla alin kucaginiza.evine şenlik bereket getirsin
Çok teşekkür ederim bu arada inş vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsinBu cam gibi meydanda yani hayirli olsun inşallah tez vakitte sağlıcakla alin kucaginiza.evine şenlik bereket getirsin
İnş dediğiniz gibidir ama işte 1 saat sonra çıktığı için kendimi çok ümitlendirmek istemiyorumHiç kuruma çizgisi gibi durmuyor, kuruma çizgisi bayağı silik olur bence bir kan verin.
benimki 3 saat sonra oluştu bak şuan 2 yasindaMerhaba 4 gündür bende kaset test yapıyorum bat 19 nisan bu arada.her seferinde çok net olmayna bir gölge görüyorum.eget hamile olsaydım bugunku testte koyulaşma olmazmiydi.umudum tükeniyor gibi ama adetim geçmedi sonuçta Çarşamba regl günüm.heran değişebilir mi sizce yada olsaydı cikarmiydi iki gün kala
Olmasa bukadar kırmızı olmaz ya gölge olsa hadi anlicam ya
Ayy inş canımm yaa yarın yine test yapıcam bakimOlmasa bukadar kırmızı olmaz ya gölge olsa hadi anlicam yani
Adet gününü beklemeye gerek yok bu çizgi gerçekse kanda çıkacaktır inşallahSizce adet günümü beklim mi yarın versem belli olur mu
Vala benim yarın bat. bugünde test yaptım aşırı silik çıktı. en garantisi bence de adetin geçmesini beklemek ama insan bekleyemiyor işte. bnde bugün kan vercem öle bakıcamMerhaba 4 gündür bende kaset test yapıyorum bat 19 nisan bu arada.her seferinde çok net olmayna bir gölge görüyorum.eget hamile olsaydım bugunku testte koyulaşma olmazmiydi.umudum tükeniyor gibi ama adetim geçmedi sonuçta Çarşamba regl günüm.heran değişebilir mi sizce yada olsaydı cikarmiydi iki gün kala
Bencede baya belli.Olmasa bukadar kırmızı olmaz ya gölge olsa hadi anlicam yani
Senin baya baya var yaİnş dediğiniz gibidir ama işte 1 saat sonra çıktığı için kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum
Kesinlikle herkes adet olmadan erken gebelik testi yapıyormuş bende günlerdir kaset test yapıyorum.bugun annemin kontrolü var gitmisken kanda versemmi bilemedim.Vala benim yarın bat. bugünde test yaptım aşırı silik çıktı. en garantisi bence de adetin geçmesini beklemek ama insan bekleyemiyor işte. bnde bugün kan vercem öle bakıcam
Bence en iyisi kan vermeniz bende verdim sonucu bekliyorum.Kesinlikle herkes adet olmadan erken gebelik testi yapıyormuş bende günlerdir kaset test yapıyorum.bugun annemin kontrolü var gitmisken kanda versemmi bilemedim.
Ama çok sancım var ya benim.patlicam sanki ya bacaklarıma vuruyor agrisiBence en iyisi kan vermeniz bende verdim sonucu bekliyorum.
inan ki bnm 2 gündür kasık ağrım çok kötüydü.Ama çok sancım var ya benim.patlicam sanki ya bacaklarıma vuruyor agrisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?