adetten sonra gün aşırı ilişkiyle hamile kalanlar

Arkadaşlar böleceğim özür ama bir arkadaşa acik ulaşmam lazım. Bu konuyu okuyormuş şu an.

..ELCHIN.. ; bizim başlığa gelirmisin bitanem.

canım ben evliyim ayrıca çevremdeki insanlarda kadınlar kulübüne takılıyo rahatça yazmak için yanee

kızlarr hiç farketmeio gün aşırı,hergün veya haftada bir allah ne zmaan isterse ozaman verioo a.s bu mübarek günlerde dua edelimmmm allahım açtığımız elllerimizi boş çevirmezz ve bizimde yüzümüzü güldürür inşallahhhhhhhhhhh :Saruboceq: en kısa zamanda bebişlerimize kavuşmak dileğiylee a.s. :1hug:

arkadaşlar bende geçen ay regl dönemin bitiminden itibaren gün aşırı çalıştık bakalım ne olacak allahım şu mübarek günler suyuhüzü hurmetine inş.nasip eder allahım tüm bebek isteyenlerede nasip etsinnn amiiiiiiiiiiiiiiin

bende ilk hamileliğimde de şimdide adet bitiminde 3-4 gün çalışmayla hamile kaldım....3 senelik evliyim gün aşırı biz tutramadık bide böle deneyelim dedik tuttu denemekte fayda spermler kaliteliyse eğer böle şans yüksek oluyomuş.......

kızlar adetim 7 sinde başladı bitti biter bitmez biz başladık çalışmalara inşallah tuttururuz.hadi bakalım boooool şanslar hepimize.

arkadaşlar aslında o 12-14-16. günler şöyle hesaplanıyor.

adet dögüsü herkesin farklıdır herkesin o günler o yüzden oynayabiliyor. örneğin adet döngüsü 28 gün olan biri 14 gün çıkarıyo geriye 14 gün kalıyo. 14 den 5 gün daha çıkarın işte kadın 11 inci günden den itibaren yumurtlamış olabiliyor. yani adet döngüsü 28 olan için yumurtlama günleri 11-13-15. günler oluyor.,

Son düzenleme:
kızlar bana yardımcı olurmusunuz bende sizler gibi hamile kalmak istiyorum ancak doktora gittim iltihaptan dolayı fitil ve antibiyotik verdi bugün adetimin son günü adetim başladığında ilaca başladım yarında fitillere başlamayı düşünüyorum adetten sonraki 1 haftada onları bitirsem sonrada çalışmaya başlasam sizce şansım ne ne yapmalıyım takıldım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…