- Konu Sahibi papatyaaaa
-
merhaba.doktorumun bana bu konuda verdiği bilgiyi paylaşmak istiyorum.umarım faydalı olur.adetin
1.gününden itibaren saymaya başla,9-10-11. günler ilişkiye ara verin.sonra 12-14-16-18-20. günler ilişkiye girin dedi. bi arkadaşıma da doktoru aynı şeyi söylemişti ve hamile kaldı. hepimize bol şanslar:) umarım en kısa zamanda hamiş haberlerimizi veririz burda. görüşmek üzere.
şimdii benn ayın 15 adett oldum
ilişkiyee ne zamann başlıcamda 9 10 11 ara vercemm annamadımm :uhm:
kızlar merhaba. bu sayfaya bakmamıştım ne zamandır. buraya bir tavsiye yazmıştım,bu ay uyguladım ben onu ve şu anda hamileyim:) darısı tüm isteyenlerin başına. Gözek arkadaşım ayın 15 inde regli olduysan, eylül 23-24-25 te ara vereceksin. eylülün 26 sından itibaren gün aşırı ilişkiye gireceksin.yani reglinin birinci gününden saymaya başladığında 12-14-16-18-20 . günler ilişkiye gireceksin. umarım bu defa daha açık anlatabilmişimdir:)
cnm ben varım,1,5 aylık hamileyim,ama mutlaka gün aşırı olmalı,eşine bir de kahve yap akşamları,çok şekerli olmasın(sperm hareketlerini artırıyor),bir de hemen kalkma yataktan,en az 1 saat yat :))
tek kelimeyle"süper"cvp..bencede katılıyorum..hatta dr ların bile insanları bu şekilde bilgilendirmesi gebelik ihtimalinin yüzdeliğini artıracaktır!arkadaşlar kesinlikle akıntı takibi yapılmasını öneriyorum,hem bebek isteyenlere hem istemeyenlere:)))ama arkadaslar bu yumurtlama herkese özel herkesin bünyesi tıpa tıp aynı değilki..sadece yumurtlama günlerindeki akıntı bize ipucu vereblir ince şeffaf sünen bir sıvı oldugu zaman anlarızkı yumurtlama günündeyiz..bunlarada dikkat ederek günlerinizi takip edinn..
bende ilk hamileliğimde de şimdide adet bitiminde 3-4 gün çalışmayla hamile kaldım....3 senelik evliyim gün aşırı biz tutramadık bide böle deneyelim dedik tuttu denemekte fayda spermler kaliteliyse eğer böle şans yüksek oluyomuş.......
yöntemi anlamadım kiii
canım arkadaş sık çalışmayın sperm kalitesi düşer tahmini yumurtlama döneminde çalışın ki sperm kalitesi yükselsin şansınız artsın demek istiyo çünkü 2-3 gün dinlenmiş sperm hem sayı hem de hareket olarak daha kaliteli oluyo... bu nedenle en doğrusu yumurtlama günlerini takip edip o günlerde gün aşırı çalışmak...
geçen ay gün aşırı denedim olmadı şu an adetim.bitsin 2 güne bir deneyeyim diyorum sence?
senin çocuğun var mı?
malesef yok canım bende deneme aşamasındayım doktora kontrole gittiğimde o da aynı şeyi söyledi bence ovülasyon testi al yumurtlama günlerini takip ve o günlerde ilişkiye gir bu şekilde şans epey yükseliyomuş
canım ovülasyon testleri sudan ucuz pahalı değilki.pahali onlar çok.doktor ne dedi sana?
pahali onlar çok.doktor ne dedi sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?