adetten sonra gün aşırı ilişkiyle hamile kalanlar

şimdii benn ayın 15 adett oldum
ilişkiyee ne zamann başlıcamda 9 10 11 ara vercemm annamadımm :uhm:

yafff osaman kıslar bende deniyimmi buay bu yöntemi temizlendim ben ama benim adamın işi çok yoryucu yapmii iki günde bir kzıyo baaa

cnm ben varım,1,5 aylık hamileyim,ama mutlaka gün aşırı olmalı,eşine bir de kahve yap akşamları,çok şekerli olmasın(sperm hareketlerini artırıyor),bir de hemen kalkma yataktan,en az 1 saat yat :))

kızlar merhaba. bu sayfaya bakmamıştım ne zamandır. buraya bir tavsiye yazmıştım,bu ay uyguladım ben onu ve şu anda hamileyim:) darısı tüm isteyenlerin başına. Gözek arkadaşım ayın 15 inde regli olduysan, eylül 23-24-25 te ara vereceksin. eylülün 26 sından itibaren gün aşırı ilişkiye gireceksin.yani reglinin birinci gününden saymaya başladığında 12-14-16-18-20 . günler ilişkiye gireceksin. umarım bu defa daha açık anlatabilmişimdir:)

kizlar ben de gun asiri deneyenlerdenim. aslinda bu isteyerek olmadi. hep gun asiri oldu reglden sonra simdi de 14. gunumdeyim. ama benim yumurtlama 18-19. gun gibi oluyor. yani daha zaman var olmakla birlikte ben gene de onlemimi alayim.
bir de benim tabi sol tupum olmadigi icin bu ayki calisma bosa gidebilir.nerden yumurtlayacagimi bilmiyorum cunku. hayirlisi.

ben bir de preseed kullaniyorum. spermler daha uzun sure yasiyor preseed ile. bir de ramazan bitiyor bugun. artik aksam degil de gunduz ya da sabah iliskiye girmeye calisacagim. eger yapabilirsek. hadi Allah insallah herkese yavrularini nasip eder.

tebrik ederim canım inşallah bizde hamiş kalırızhihoyyyt

cnm ben varım,1,5 aylık hamileyim,ama mutlaka gün aşırı olmalı,eşine bir de kahve yap akşamları,çok şekerli olmasın(sperm hareketlerini artırıyor),bir de hemen kalkma yataktan,en az 1 saat yat :))

yumurtlama günüme kadar yaptım olurmuki:1rolleyes:

tek kelimeyle"süper"cvp..bencede katılıyorum..hatta dr ların bile insanları bu şekilde bilgilendirmesi gebelik ihtimalinin yüzdeliğini artıracaktır!arkadaşlar kesinlikle akıntı takibi yapılmasını öneriyorum,hem bebek isteyenlere hem istemeyenlere:)))

yöntemi anlamadım kiii

yöntemi anlamadım kiii

canım arkadaş sık çalışmayın sperm kalitesi düşer tahmini yumurtlama döneminde çalışın ki sperm kalitesi yükselsin şansınız artsın demek istiyo çünkü 2-3 gün dinlenmiş sperm hem sayı hem de hareket olarak daha kaliteli oluyo... bu nedenle en doğrusu yumurtlama günlerini takip edip o günlerde gün aşırı çalışmak...

geçen ay gün aşırı denedim olmadı şu an adetim.bitsin 2 güne bir deneyeyim diyorum sence?
senin çocuğun var mı?

geçen ay gün aşırı denedim olmadı şu an adetim.bitsin 2 güne bir deneyeyim diyorum sence?
senin çocuğun var mı?

malesef yok canım bende deneme aşamasındayım doktora kontrole gittiğimde o da aynı şeyi söyledi bence ovülasyon testi al yumurtlama günlerini takip ve o günlerde ilişkiye gir bu şekilde şans epey yükseliyomuş

pahali onlar çok.doktor ne dedi sana?

pahali onlar çok.doktor ne dedi sana?

internetten 20 tenesini 20 tl ye aldım canım eczanelerde pahalı testin olursa yumurtlama günlerini kesin bilip ona göre çalışırsın... doktor kontrolleri yapıyor eğer bebek sahibi olmaya engelin yoksa ki çok şükür benim yoktu çalışma günlerini söylüyo mesela ben 31-32 günde bi adet oluyorum buradan hareketle yumurtlama zamanım adetin 17-18. günü bana 14-21 arası çalışıp diğer zamanlar cinsel perhiz uygulamamı söyledi dinlenmek açısından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…