H
hazall_24
Ziyaretçi
- Konu Sahibi papatyaaaa
-
kızlar bu gün aşırı yöntemini tavsiye ediyorum ben hamile böyle kaldım adet bittiği gün çalışmaya başladık ve gün aşırı düzenli oldu artı olarakta bişey yapmadık yastık koymaymış ayak kaldırmaymış öyle bişey olmadı sadece çalışmadan sonra hemen kalkmadım banyomu geç yaptım allahıma sonsuzlarca şükürleer olsun şimdi hamileyim allahım tüm isteyenlere nasiip etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
2sene 1 senesi doktorla 1 düşükle geçti canım sen?
Canım çok çok geçmiş olsun papatyayada yazmıştım sanada yazayım bakın demekki hamiş kalabiliyorsunuz üzülmeyin yine olacak inşallah ya hiç olmasaydı sizin duygularınız tabiki çok farklı evladınızı canınızı kaybetmişsiniz ben anlayamam allahta yaşatmasın içinizi ferah tutun allaha dua edin ben hepinize dua ediyorum o içindeki kan ağlamasına son ver artık canım güzel gözlerinle hayata güzel bak 2 bebek inşallah seni bırakmaz bu sefer birbirinize sıkı sıkı tutunun öptüm :1hug:canım çok üzüldüm bende 4haftalık bebeyimi ayın18 kaybettim moralini yüksek tutmaya bak gerçi sana söylüyorum ama insanın eline olan birşey deyilki çevremize mutluluk pozu veriyoruz ama içimiz kan ağlıyor tabiki tekrar geçmiş olsun hangi hastaneye gidiyon ve bebeyini neden kaybettin dr bir açıklama yaptımı sana lütfen cevap ver
canım benimde adetime 5 gün kaldı bendede biraz steres ve ümit olmaya başladı gibi ama hamileleikle ilgili hiçbir belirtim yok sadece gögüslerim şiş yaaa allah herkeze bebişlerini fazla bekletmeden versin...
arkadaşlar ben hamile kalmak için 13 ay uğraştım yastık koymak mı dersiniz ayakları kaldırmak mı yumurtlama gününü saymak mı hiçöbiri vmevla vermezse yok vermiyo sonra yumurtlama günümde değildi akıntım için doktorum aveloks vermişti istemedim o ay hamile kalmayı adetimde 1gün geçti yok 2 gün 3 gün artık test yaptım evet hamileyim allaha şükür 22 hafta oldu darısı isteyenelere inşallah yani anladığım adetliyken ilişkiyegirmekse kastedilen zaten çok büyük günah veren allah arkadaşlar mutlaka olsada bu çocuklarda fizyolojik ve psikolojik sorunlar oldunu duymuştum riske girmeye deymez diye düşünüyorum
arkadasım bu gunasırı ılıskı tavsıye edılıyor ya dr lar tarafından hergun gırmek daha mantıklı degıl mı yanı daha sık ılıskı sansı daha cok arttırmaz mı ? yanı gun asırı ılıskının sebebı ne?
Bende hep dikkat ettim bu günlere ama olmadı, bugün13. günüm bu günlerde bazen gün aşırı yumurtlama günüme yakında her gün yapmayı düşünüyorum
arkadasım bu gunasırı ılıskı tavsıye edılıyor ya dr lar tarafından hergun gırmek daha mantıklı degıl mı yanı daha sık ılıskı sansı daha cok arttırmaz mı ? yanı gun asırı ılıskının sebebı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?