adetten sonra gün aşırı ilişkiyle hamile kalanlar

acaba idrar yolları iltihabı engel oluyormu kullanmasam ne olur böyle bişii yaşayan varmı lütfen bişii söyleyin

iltihap engel olur diye biliyorum canım zaten adetin düzenliyse 10.günden sonra çalışmalara başlayabilirsin en şanslı günler bu dönemde başlıyor zaten

canım bende tedavi çatlatma iğnesi ve gün aşırı ilişki ile kızıma hamile kalmıştım.kızım şimdi iki yaşında kısmetse kızıma kardeş düşünüyorum tedavimi tekrar başlattım dr um yine gün aşırı ilişki önerdi..hepimizin hakkında hayırlısı olsun..amiiinn

kızlar bu gün aşırı yöntemini tavsiye ediyorum ben hamile böyle kaldım adet bittiği gün çalışmaya başladık ve gün aşırı düzenli oldu artı olarakta bişey yapmadık yastık koymaymış ayak kaldırmaymış öyle bişey olmadı sadece çalışmadan sonra hemen kalkmadım banyomu geç yaptım allahıma sonsuzlarca şükürleer olsun şimdi hamileyim allahım tüm isteyenlere nasiip etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

inşallah bizdede işe yarar canım ALLAH tamamını erdirsin

canım çok üzüldüm bende 4haftalık bebeyimi ayın18 kaybettim moralini yüksek tutmaya bak gerçi sana söylüyorum ama insanın eline olan birşey deyilki çevremize mutluluk pozu veriyoruz ama içimiz kan ağlıyor tabiki tekrar geçmiş olsun hangi hastaneye gidiyon ve bebeyini neden kaybettin dr bir açıklama yaptımı sana lütfen cevap ver

canım benimde adetime 5 gün kaldı bendede biraz steres ve ümit olmaya başladı gibi ama hamileleikle ilgili hiçbir belirtim yok sadece gögüslerim şiş yaaa allah herkeze bebişlerini fazla bekletmeden versin...

2sene 1 senesi doktorla 1 düşükle geçti canım sen?

canım kusura bakma geç yazdım internet problemi var bizim binada bir geeliyo bir gidiyo.öncelikle çook geçmiş olsun canım ben 4 aydır düşünüyorum ama bu 3.denememiz.senin düşük yapmana üzüldüm ya allah öyle istemiş canım.ben sana göre daha yeniyim senin duyguların benden daha yoğundur allahım inşallah bizleri evlatsız bırakmaz ama bak senin bir bebeğin olmuş demek olabiliyor olacakta inşallah dualarım seninle öpüyorum seni canım. :1hug:

Son düzenleme:
Canım çok çok geçmiş olsun papatyayada yazmıştım sanada yazayım bakın demekki hamiş kalabiliyorsunuz üzülmeyin yine olacak inşallah ya hiç olmasaydı sizin duygularınız tabiki çok farklı evladınızı canınızı kaybetmişsiniz ben anlayamam allahta yaşatmasın içinizi ferah tutun allaha dua edin ben hepinize dua ediyorum o içindeki kan ağlamasına son ver artık canım güzel gözlerinle hayata güzel bak 2 bebek inşallah seni bırakmaz bu sefer birbirinize sıkı sıkı tutunun öptüm :1hug:
canım benimde adetime 5 gün kaldı bendede biraz steres ve ümit olmaya başladı gibi ama hamileleikle ilgili hiçbir belirtim yok sadece gögüslerim şiş yaaa allah herkeze bebişlerini fazla bekletmeden versin...

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN CANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.

evet bende iltahaplanma gebeliğe engel olabiliyor diye biliyorum.hatta enfeksiyon düşüğede neden olabilir demişti doktorum bana.öyle bir sorun varsa tedavi olun derim ben hamile kalmadan önce.

çok sağol canım benim doktorum artık beni psikoloğa yönlendirdi ama ben gitmedim ağlama krizleri oluyor bende

arkadasım bu gunasırı ılıskı tavsıye edılıyor ya dr lar tarafından hergun gırmek daha mantıklı degıl mı yanı daha sık ılıskı sansı daha cok arttırmaz mı ? yanı gun asırı ılıskının sebebı ne?

canım yani sperm sayısı iyiyse oda olabilir ama hergün nasıl olacak
günaşırıda sağlıklı sperm üretimi için tavsiye ediyolar doktorlar ama biz bu ay günaşırı tam yumurtlama günlerimdede 4 gün hergün yapıcaz bakalım

arkadaşlar ben hamile kalmak için 13 ay uğraştım yastık koymak mı dersiniz ayakları kaldırmak mı yumurtlama gününü saymak mı hiçöbiri vmevla vermezse yok vermiyo sonra yumurtlama günümde değildi akıntım için doktorum aveloks vermişti istemedim o ay hamile kalmayı adetimde 1gün geçti yok 2 gün 3 gün artık test yaptım evet hamileyim allaha şükür 22 hafta oldu darısı isteyenelere inşallah yani anladığım adetliyken ilişkiyegirmekse kastedilen zaten çok büyük günah veren allah arkadaşlar mutlaka olsada bu çocuklarda fizyolojik ve psikolojik sorunlar oldunu duymuştum riske girmeye deymez diye düşünüyorum

sengözlerimebaksanab
konu başlığını okumadın sanırım:bbo: adetten sonra gün aşırı ilişkiyle hamile kalanlar yazıyo günah olduğunu bilmeyen yoktur biz sonrasından bahsediyoruz

her gün girmek mantıklı değil nedeni şu;erkekler 48 saatde bir yeni sperm üretir. o sebepten dr lar gün aşırı ilişkide gebelik şansı fazla der.

Bende hep dikkat ettim bu günlere ama olmadı, bugün13. günüm bu günlerde bazen gün aşırı yumurtlama günüme yakında her gün yapmayı düşünüyorum

Hergün ilişki de olumlu sonuç vermeyebilir. Çünkü hergün ilişki eşinizin sperm sayısını azaltabilir. Yani azaltabilir derken, bir günlük üretim yeterli olmayabilir. Onların vücudu da makina gibi değil ki belli bir zamana ihtiyaç var vücutlarının üretmesi için.

Gebe kalmayı planladığız da 3 ay öncesinden korunmayı bırakın
Gebe kalmak için en uygun zamanda gün aşırı ilişkide bulunun
Gebelik için uygun dönemdeki ilk ilişkiden önce ve iki ilişki arasında erkeğin en az 48 saat boşalmaması gerektiğini unutmayın
Sabah erken saatte ilişkide bulunun
Kayganlaştırıcı kullanmayın
Hiçbir zaman ve asla vajinal duş yapmayın
Vajinanın doğal duruşunu sağlayan gebelik için uygun pozisyonları tercih edin
Alternatif seks yöntemlerinden uzak durun
Su altında ilişkide bulunmayın
İlişki sonrası erkek 1-2 dakika geri çekilmemeli, kadın ise 20-30 dakika yatar pozisyonda kalmalıdır.

arkadaşlar bence eğer yumurtlama günlerinizi tam olarak bilmiyorsanız adetten sonra gün aşırı ilişkide bulunun. Ben akıntı şikayetiyle adetimin hemen bitiminde ( 6 gün sürüyo ben doktora 7. gün gitmiştim.) ve doktor alttan ultrasonda baktığında yumurtlama dönemine girmişsin. 1 haftayı iyi değerlendir demişti. Ben 3,5 aydır korunmuyorum. 1 ay önce öğrendim erken yumurtladığımı. Bakalım bu ay adetim bittikten hemen sonra başladık.Adetime 1 hafta kalana kadar devam edicem. İnşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…