adı aşk ama nasıl:(

taktiliyimben

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
45
0
96
İzmir
arkadaşlar belki ilk başta klasik bi konu olacak ama evet birine aşığım galiba hemde kuzenime..Galiba dedim çünkü aşık olduğumu 21 yıllık hayatımın 16-17 yılı yani neredeyse kendimi bildiğim yaştan gözümü açtığım günden sonrası hep onun etkisi altında geçmiş..üstelik aramızda kilometreler olmasına rağmen ,senede 1 hatta son zamanlarda 5 -6 senede bir yüzünü görmeme ragmen..bu ne saçmalık dedğinizi duyar gibiyim ama inanın hiç bir şeyin farkında değilmişim yıllarca bunu bi basit hayranlık begenme onuda abi olarak grmüştüm çünkü aramaızdaki 9 yaşın doğal sonucu olarak..ona aşık oldugumu nasıl mı anladım zaten küçükten hayrandım hep onun yanına otururdum mesela yemeklerde,sonra ne biliym heryere onla gitmek isterdim yanından ayrılmazdım memlekete geldiğinde ama cok ufaktım sadece abim gibiydi ortaokul lise yıllarında ben daha ilkoldyım.neyse biraz büyüdükçe çeşitli insanlardan hoşlanmaya başladım tabi ama şimdi dönüp bakdıgımda neredeyse hepsinin bi parçasının ona benzediğini görüyorum.ben büyüdükçe özellkle lise yıllarımda çok depresif dönemler geçirdim öyleki bir dakika bu depresif havamdan çıkabildiğimi hatırlamıyorum.bu kötü günlerimde herşeyimi unuttuğum, deli gibi içimin heycandan yıkıldığı anlar sadece onun oldugu anlardı üstelik hiç konuşmasak bile,bunu da sonra farkettim,birde üniversiteye gttgmde arkdsla konusurken o farketti kuzenlerimi anlatrken ondan bahsederken yüzümün aldığı şekli görmelisiniz öyle aptal bi gülümseme oturuyorki engel olamaıyorum buna,kız kardeşimde farketti ama tabi ben son bir yıla kadar yani üniversite son sınıfa gelene kadar bunlr bana bu şekilde gelmemişti ve aşık oldugumu fln düşünmemiştm abimdi sonuçta şuan bile utanıyorum ona sevgili gibi sarıldığımı düşününce yapamam diyorum.ama gel gelelim düşünmekten alamıyorum kendimi bi türlü.sizce aşıkmıyım yardım edin ne olur.onun bi kaç yıl önce nişanı bozuldu kendisi bozdu on yıllk sevglsni terkk etti nasıl svndgmi tahmin edersiniz.şuan yalnız evliliği düşünmdgni söylüyor annesine ve ben yanından yeni ayrıldım çok üzgünüm.sadece paylaşmak istedim

Son düzenleme:
arkadaşlar belki ilk başta klasik bi konu olacak ama evet birine aşığım galiba hemde kuzenime..Galiba dedim çünkü aşık olduğumu 21 yıllık hayatımın 16-17 yılı yani neredeyse kendimi bildiğim yaştan gözümü açtığım günden sonrası hep onun etkisi altında geçmiş..üstelik aramızda kilometreler olmasına rağmen ,senede 1 hatta son zamanlarda 5 -6 senede bir yüzünü görmeme ragmen..bu ne saçmalık dedğinizi duyar gibiyim ama inanın hiç bir şeyin farkında değilmişim yıllarca bunu bi basit hayranlık begenme onuda abi olarak grmüştüm çünkü aramaızdaki 9 yaşın doğal sonucu olarak..ona aşık oldugumu nasıl mı anladım zaten küçükten hayrandım hep onun yanına otururdum mesela yemeklerde,sonra ne biliym heryere onla gitmek isterdim yanından ayrılmazdım memlekete geldiğinde ama cok ufaktım sadece abim gibiydi ortaokul lise yıllarında ben daha ilkoldyım.neyse biraz büyüdükçe çeşitli insanlardan hoşlanmaya başladım tabi ama şimdi dönüp bakdıgımda neredeyse hepsinin bi parçasının ona benzediğini görüyorum.ben büyüdükçe özellkle lise yıllarımda çok depresif dönemler geçirdim öyleki bir dakika bu depresif havamdan çıkabildiğimi hatırlamıyorum.bu kötü günlerimde herşeyimi unuttuğum, deli gibi içimin heycandan yıkıldığı anlar sadece onun oldugu anlardı üstelik hiç konuşmasak bile,bunu da sonra farkettim,birde üniversiteye gttgmde arkdsla konusurken o farketti kuzenlerimi anlatrken ondan bahsederken yüzümün aldığı şekli görmelisiniz öyle aptal bi gülümseme oturuyorki engel olamaıyorum buna,kız kardeşimde farketti ama tabi ben son bir yıla kadar yani üniversite son sınıfa gelene kadar bunlr bana bu şekilde gelmemişti ve aşık oldugumu fln düşünmemiştm abimdi sonuçta şuan bile utanıyorum ona sevgili gibi sarıldığımı düşününce yapamam diyorum.ama gel gelelim düşünmekten alamıyorum kendimi bi türlü.sizce aşıkmıyım yardım edin ne olur.onun bi kaç yıl önce nişanı bozuldu kendisi bozdu on yıllk sevglsni terkk etti nasıl svndgmi tahmin edersiniz.şuan yalnız evliliği düşünmdgni söylüyor annesine ve ben yanından yeni ayrıldım çok üzgünüm.sadece paylaşmak istedim

Aklıma Nihal ile Behlül geldi.:1:

Yaş farkı mevzusu,birlikte büyümek falan...:6:

Hakkında hayırlısı.:54:

karisik bi durum hemdeeee cooooookkkkkkkk....... bilemedim simdi ne desem acil ona dicem ama bu riski göze alabilcekmisin ? belkide acilirsan onada dank edecek belki onunda akli sende olacak sana yakinlik hissi duyacak.. yada tam tersi olacak.. bilemezsin ki :S kücüklük kahramanin senin : ) bilemiyorum.. ailendeki yakin kisiler duruma el atsa ?? ayyy cok karisik gercekden.. kizlarin yorumunuda bekle.. bende bisey diyemedim :) zaten kismetinse olur :)... ha bide bir arkadas var benim .. abi abi abi diyordu simdi askim askim diyor :D

aşk diye nitelendirmeniz; belki arkadaşınızın ve kardeşinizin anlatımıyla kendinizi kaptırarak şekillendirmenizden kaynaklıdır.aşk bastırılamaz bir duygudur ve farkedilmez değildir..oturuşu,kalkışı,gülüşü,hareketleri sizin hoşunuza gidiyordur ve bu bir hayranlıktır.bu konuda kendinizi çok fazla kaptırıp,hüsrana uğramayın.içinizde doğruluk payını sorgulayın,gerçekliğini araştırın ve bu konuda kendi duygularınız kadar kuzeninizin duygularının ne olabileceği hakkında düşünün..
ayrıca kuzen yani akrabanız ve abi olarak kalması herkes için daha hayırlıdır..

Aklıma Nihal ile Behlül geldi.:1:

Yaş farkı mevzusu,birlikte büyümek falan...:6:

Hakkında hayırlısı.:54:
konuyu bilen iki kişi de aynısını söylüyor saol cnm

karisik bi durum hemdeeee cooooookkkkkkkk....... bilemedim simdi ne desem acil ona dicem ama bu riski göze alabilcekmisin ? belkide acilirsan onada dank edecek belki onunda akli sende olacak sana yakinlik hissi duyacak.. yada tam tersi olacak.. bilemezsin ki :S kücüklük kahramanin senin : ) bilemiyorum.. ailendeki yakin kisiler duruma el atsa ?? ayyy cok karisik gercekden.. kizlarin yorumunuda bekle.. bende bisey diyemedim :) zaten kismetinse olur :)... ha bide bir arkadas var benim .. abi abi abi diyordu simdi askim askim diyor :D
ya heycanımı paylaştgn için cok saol cnm:)arkadsm dyor ki bu arada fena akıllı ve sinsidir kendisi bu sana kalır sen mezun olunca belki bu iş olur faln diye düşünüyo bi kaç gün önce buluştuk ve bakışları bana da umut verdi ilgisi faln ne biliym işte bi de unutugum birşey var bn hff kiloluydum hep herkes kilo ver derdi baskı yapardı ama koymazdı üç yıl önce bu tam bsey demedi ama ima eder gbi bi durum oldu ve bnm kilolar pelt verdim hepsini o demeden önce veremyrdum azmedip
aşk diye nitelendirmeniz; belki arkadaşınızın ve kardeşinizin anlatımıyla kendinizi kaptırarak şekillendirmenizden kaynaklıdır.aşk bastırılamaz bir duygudur ve farkedilmez değildir..oturuşu,kalkışı,gülüşü,hareketleri sizin hoşunuza gidiyordur ve bu bir hayranlıktır.bu konuda kendinizi çok fazla kaptırıp,hüsrana uğramayın.içinizde doğruluk payını sorgulayın,gerçekliğini araştırın ve bu konuda kendi duygularınız kadar kuzeninizin duygularının ne olabileceği hakkında düşünün..
ayrıca kuzen yani akrabanız ve abi olarak kalması herkes için daha hayırlıdır..

haklı olablrsn de blmiyrum bu çoşku bastrırılmış olarak içimde hep vardı sadece ortaya cıkardı arkadasım ve kardesim bnce ama bilemyrum ki işte

öncelıkle böyle ılışkılerı onaylamıyorum
ama sızın durumunuz farklı, ınsan görmedığı bırını nasıl sevebılır nasıl aşık olur kı
sızınkı masum bı hoşlantı bence, daha fazlası değıl..
güzel gıbı görünsede tehlıkelı bı hoşlantı

dıkkat edın kı saplantılı bı hal almasın
çok zarar görürsünüz
sonuçta aıledensınız, evlenırken, nışanlanırken yanında olursunuz mutlaka

öncelıkle böyle ılışkılerı onaylamıyorum
ama sızın durumunuz farklı, ınsan görmedığı bırını nasıl sevebılır nasıl aşık olur kı
sızınkı masum bı hoşlantı bence, daha fazlası değıl..
güzel gıbı görünsede tehlıkelı bı hoşlantı

dıkkat edın kı saplantılı bı hal almasın
çok zarar görürsünüz
sonuçta aıledensınız, evlenırken, nışanlanırken yanında olursunuz mutlaka

evet az gördüm ama hep hafızamdaydı bilinç altımdaydı ve bu güne kadar hiç sevglm olmadı onun gbi bri karsıma cıkmadgı için bilemyrum ne yapıcgmı tehlikeli fakt engelleyemyrum ki:(

O sizin kuzeniniz, bir bakima abiniz. Aranizda akrabalik bagi var. hic uygun degil bana gore. Ki zaten sizinki ask ta degildir, 5-6 yilda bir gordugunuz birine asik olunabilir mi? Kucuklugunuzde ona hayranlik duymussunuz, sizden buyuk oldugu icin ornek almissiniz, asik oldugunuzu dusunuyorsunuz simdi de. Aileniz ne der hem? Ayrica akraba evlilikleri saglik olarak, dogacak cocuklar acisindan da hic uygun degil. Buyuk konusmamaya yeminliyim ama uygun bir sey degil kesinlikle

canım seni çoook ama çoook iyi anlıyorum..
bende teyzemin kaynına aşık olmuştum..
oda bana çook uzaktı ve senin dediğin gibi yılda 1 defa görüyordum..
abi diyorum,gezip tozuyordum..
2007 de gittiğimde içimde bir kıpırtı oldu..
baktım kalbim dayanmıyor,e birde eskisi gibi gezemiyorum,konuşamıyorum
ima etmeye başladım.. 1-2 gün sonra bir akşam teyzemlere geldi..
(müstakil bir ev) kapıda oturduk.. bana tlfdan müzik filan açtı..
armağan etti filan baktım bunda bişeyler var.. telefon no istedim..
gece mesajlaştık ve çıkmaya başladık..
diyeceğim şu ki eğer gerçekten hiç bir erkek onun yerini dolduramıyorsa
kalbin bir tek onun adını duyunca çıkacakmış gibi oluyorsa birkaç adım at..
eğer onda da birşeyler varsa ve oda senden çekiniyorsa ?
ilerde keşke dememek için,daha çok üzülmemek için birşeylr yap..
ne kaybedersin ki ?

benimle aynı yaşlarda hemcinsim kuzenlerimden cok erkek kuzenlerimi özellikle birini çok çok sewerim
ona bakmaya konusmaya sohbet etmeye doyamam memlekete 2 senede bir gideriz peşinden ayrılasım gelmez
onu görünce gözlerimin içi güler
yatarız mesela sonra dayanamaz kalkar balkonda buluşur sohbete baslarız
canımdır o benim
baktıkça içim titrer hissederim hep
abim o benim canımın en içi

anlattıklarını okuyunca aynı benim hissettiklerim dedim ama o benim için gerçekten çok özel çok çok sewerim abim o benim
senin duyguların fazlasıyla yogun oldugu için o iki d uyguyu birbirine karıştırmış olmayasın:44::44:

Zor bir durum ama bence boşlukta olduğundan öyle düşünüyorsun..

Hem yaş olarak hemde birinci dereceden akraba diye ben sıcak bakmıyorum..

Beyaz atlı prensin karşına çıkınca boşluktayken olmadık şeyler düşünmüşüm dersin umarım :16:

bu olay bana tanıdık geliyor :)) bende bi zamnlar kuzenime aynı hisleri yaşamıştım bundan bi 4 yıl önce arada epey yaş farkı vardı. şimdi evli birde çocugu var.onunla karşılatrıgımda artık gülüp geçiyorum :):) bu hisler geçici yani.. korkmaya gerek yok :)

Back
X