- Konu Sahibi taktiliyimben
arkadaşlar belki ilk başta klasik bi konu olacak ama evet birine aşığım galiba hemde kuzenime..Galiba dedim çünkü aşık olduğumu 21 yıllık hayatımın 16-17 yılı yani neredeyse kendimi bildiğim yaştan gözümü açtığım günden sonrası hep onun etkisi altında geçmiş..üstelik aramızda kilometreler olmasına rağmen ,senede 1 hatta son zamanlarda 5 -6 senede bir yüzünü görmeme ragmen..bu ne saçmalık dedğinizi duyar gibiyim ama inanın hiç bir şeyin farkında değilmişim yıllarca bunu bi basit hayranlık begenme onuda abi olarak grmüştüm çünkü aramaızdaki 9 yaşın doğal sonucu olarak..ona aşık oldugumu nasıl mı anladım zaten küçükten hayrandım hep onun yanına otururdum mesela yemeklerde,sonra ne biliym heryere onla gitmek isterdim yanından ayrılmazdım memlekete geldiğinde ama cok ufaktım sadece abim gibiydi ortaokul lise yıllarında ben daha ilkoldyım.neyse biraz büyüdükçe çeşitli insanlardan hoşlanmaya başladım tabi ama şimdi dönüp bakdıgımda neredeyse hepsinin bi parçasının ona benzediğini görüyorum.ben büyüdükçe özellkle lise yıllarımda çok depresif dönemler geçirdim öyleki bir dakika bu depresif havamdan çıkabildiğimi hatırlamıyorum.bu kötü günlerimde herşeyimi unuttuğum, deli gibi içimin heycandan yıkıldığı anlar sadece onun oldugu anlardı üstelik hiç konuşmasak bile,bunu da sonra farkettim,birde üniversiteye gttgmde arkdsla konusurken o farketti kuzenlerimi anlatrken ondan bahsederken yüzümün aldığı şekli görmelisiniz öyle aptal bi gülümseme oturuyorki engel olamaıyorum buna,kız kardeşimde farketti ama tabi ben son bir yıla kadar yani üniversite son sınıfa gelene kadar bunlr bana bu şekilde gelmemişti ve aşık oldugumu fln düşünmemiştm abimdi sonuçta şuan bile utanıyorum ona sevgili gibi sarıldığımı düşününce yapamam diyorum.ama gel gelelim düşünmekten alamıyorum kendimi bi türlü.sizce aşıkmıyım yardım edin ne olur.onun bi kaç yıl önce nişanı bozuldu kendisi bozdu on yıllk sevglsni terkk etti nasıl svndgmi tahmin edersiniz.şuan yalnız evliliği düşünmdgni söylüyor annesine ve ben yanından yeni ayrıldım çok üzgünüm.sadece paylaşmak istedim
Son düzenleme: