adı batasıca sevgili

merve205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
157
0
46
Ankara
Merhaba. Ben forumu 2 3 gündür takip ediyorum ve bugün ben de üyeliğimi aldım, sizlere anlatıp rahatlamak ve kıymetli görüşlerinizden yararlanmak için. Ben 18 yaşında, tıp fakültesi 1.sınıfta okuyan bir kızım gerçi iki olcaz simdi az kaldı :) bi sevgilim vardı yaklaşık 4 ay süren bi ilişki yaşadık ama çoğu ayrı geçti sürekli ayrılıp baristigimiz icin. Kendime şu noktada çok kızıyorum ne zaman ayrilsak geri dönen taraf ben oldum. Onu çok seviyordum, onun da beni çok sevdiğini bana dayanmadığını dusunuyordum. Kızlar ben ömrümde ondaki gibi bir sevgi görmedim. Benim icin en ufak detayı düşünür seni kendi gözümden kıskanırım ben derdi, bana kiyafetlerim konusunda çok fazla karisirdi vücut hatlarimi belli edecek şeyler giymemi istemezdi. Yine bi küsmüstük, ben barismak istedim ve konuşurken şu an gel de gelirim dedim. Gel dedi, farklı şehirlerde olduğumuz halde hiç birşey umrumda olmadı ailemi aradim gece ameliyata girmem dedim gittim onun ayirttigi otobüs biletimi aldım ve gecenin ikisinde otobüse bindim. Yoldayken konuştuk baristik tabi, gittim birkaç saatim vardı o kadar iyiydi ki uzerime titriyordu hadi annemle tanışmaya gidiyoruz dedi arabadayken. Hayır dedim vaktim çok az otobüse yetismeliyim biliyorsun, o şekilde ayrıldım oradan. Sonrasında bi konuşmamızda özlediğimi söyledim ben de dedi ve geldi. Bulustuk ben onun istediği gibi giyinmemistim gece baska bi yerde misafir olduğumuz icin ve annemlerle gittiğim bi yer oldugu icin ona verdigim sözde o an taviz verdim ve biraz açık giyindim. Ya kızlar bundan bitirme sebebi olur mu? Bundan dolayı bitirdi ve o kadar saat yol geldikten sonra özlemimizi bile rahat rahat gideremeden gitti. Bana dokunmayan adam bu ya. Başkalarının gözü bana derse bunu kaldıramazmış o hep benim önümden yürüyüp insanları bana bakmamaları icin gozleriyle korkutamazmiş.. Ya bazılarına fazla gelebilir, bu kadari da fazla diyebilirsiniz ama benim hoşuma gidiyordu böyle kiskanilmak... Sonra ben tabi yine dayanamadim aradim defalarca, mesajlastik. Tekrar başladık ama olmadı. Güvenmediği. Her yaptigimi sorgular oldu. Ben gecmisteki ilişkide de bunu yaşadım dedi. Ben de artık mesaj atıyorum ve hakikaten unutmak çok zor geliyor. Ne dersiniz, napmaliyim?

bence öncelikle kıskanılmanın bir sevgi ifadesi olmadığını anlamanız gerek... sizi deli gibi kıskanması deli gibi sevdiğini göstermez...
kısıtlanmak neden hoşunuza gidiyor anlamıyorum ama ola ki dewam ettiniz ileride bu kadar kıskanıldıgınız için pişman olmanız olasılığı %95...

onu tanıyorsun sürekli kıskanacağınıda biliyorsun eğer onu bu şekkilde kabul etmişşen bekle hiç msj atma seviyorsa zaten dayanamayıp geri döner ama sakın sen msj atma sonuçta o bitirdi

Son düzenleme:
Ben yanlış birşey mi yaptım bana dışardan durumun nasıl göründüğünü acimasizça da olsa açıklar misiniz bayanlar? Kiskanilmak hoşuma gidiyor evet bu anormal mi sizce kızlar ya
ben anlamiyorum eğer o benim sevgilimse beni kıskanmalı kiskanmiyorsa problem vardır. Sizce öyle değil mi?

Ben yanlış birşey mi yaptım bana dışardan durumun nasıl göründüğünü acimasizça da olsa açıklar misiniz bayanlar? Kiskanilmak hoşuma gidiyor evet bu anormal mi sizce kızlar ya
ben anlamiyorum eğer o benim sevgilimse beni kıskanmalı kiskanmiyorsa problem vardır. Sizce öyle değil mi?

Acımasız olacak diye yazmadım ben zaten ama madem öyle yazayım. Böyle bir adamla ömür geçiremezsin, hastalık derecesinde kıskanç ve bence bundan hoşlanman normal değil, bu işin daha kötü boyutları var. Böyle adamlar (günahını almayayım) şiddete daha meyilli oluyor. Ya şunu yapma ağzını burnunu kırarım dese, tehdit etse o zaman da hoşuna gider mi :(

gecenin ikisinde yola çıkmanızı sizden nasıl istemiş, ve siz buna nasıl razı olmuşsunuz. Bu nasıl bir sakınmadır, bu nasıl bir sevgidir?

Zamanımız sevgi anlayışı ile ilgili bariz sorunlar var.

madem taviz vermek, kıskanılmak, size bu şekilde karışılması hoşunuza gidiyor e sizde dinleyin o zaman sevgilinizi.. her iki tarafta halinden memnunsa sorun çıkmaması gerek bu ilişkide.. hoşunuza gidiyor ve taviz verebiliyorsanız hep vereceksiniz ya da vermeyeceksiniz bu kadar basit. sizin hem hoşunuza gidiyor hem de istediği gibi davranmıyorsunuz.. çok garip..

Seven insan geçsin ikisinde yola çıkmama izin verir mi, inanın bunu ben de sorguluyorum. Aslina bakarsaniz kendimi dinlediğimde herşeyin sevilmeye güdüsünden ileri geldiğini düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın ben uyumlu ve sıcakkanlı biriyimdir etrafıma sevilirim çok şükür ama bu gönül işlerinde birinin bana kendinden fazla kıymet vermesi, en azından benim öyle sanmam gururumu okşadı sanırım. Yorumlarınız icin ayrı ayrı teşekkür ediyorum bayanlar

Ömrümde böyle sevgi görmedim yazmışsın

18 yılda ne gördüğünü sanıyorsun ; 40 ına geldiğinde ben ömrümde öyle hastalıklı bir tip görmedim diyeceksin inan...

Bir dozda kıskanılmak, sakınılmak her kadının hoşuna gider ama adam senin giyimini güven konusu haline getiriyorsa onun adı kıskançlık değil, gözünün üstünde kaşın vardan namusa saldırmak

Madem tıp okuyorsun , aklı başında bir oturup düşün, bu ne kadar sağlıklı bir davranış ???

Ömrümde böyle sevgi görmedim yazmışsın

18 yılda ne gördüğünü sanıyorsun ; 40 ına geldiğinde ben ömrümde öyle hastalıklı bir tip görmedim diyeceksin inan...

Bir dozda kıskanılmak, sakınılmak her kadının hoşuna gider ama adam senin giyimini güven konusu haline getiriyorsa onun adı kıskançlık değil, gözünün üstünde kaşın vardan namusa saldırmak

Madem tıp okuyorsun , aklı başında bir oturup düşün, bu ne kadar sağlıklı bir davranış ???[/QUOT
ben kimseyle kolay kolay birşeyler yaşayamam bu mânâda, evet henüz küçüğüm ve yavaş yavaş bi kadın olmanın getirdiği güdüyle bazı şeyleri onda yaşamak sahiplenilmek, beni heyecanlandıran duygular oldu sanırım. Aslında her konuda oturup mantiklica bi düşünüp napmam gerektiğine karar verip öyle hareket ederim bu huyumu da çok severim ama onunlayken mantığım o kadar devre dışı kaldı ki, kendimden fikirlerimden taviz verdigim icin kendimden utanıyorum. Bi de ben aşk acisina inanmayan bi insanım ama unutamiyorum diye kendime eziyet ediyorum, doğal olan özlemleri unutamamak mı zannediyorum acaba ben?

Evet bence anormal.

Kıskanılmak hoşunuza gittiği için karşındaki insanın hoşlanmadığı şeyleri yapmak gerçekten de anormal.

kendine bir iguana al besle hiç yoktan o daha iyidir sevgilinden bide az sabretsen okulunu bitirsen şöle güzel bir iş sahibi olup evini alsan hem yaşın 24 e gelir tecrübeli olursun iguananda büyür kafanda rahat olur istediğin gibide giyinirsin evinde bale yapsanda karışan olmaz ...elini sallasan hem 50 si olsa iyi olmaz şöle giyin diyenede yürü ensene tıraşını görelim diyebilirsin hem sen bi düşün...

kendine bir iguana al besle hiç yoktan o daha iyidir sevgilinden bide az sabretsen okulunu bitirsen şöle güzel bir iş sahibi olup evini alsan hem yaşın 24 e gelir tecrübeli olursun iguananda büyür kafanda rahat olur istediğin gibide giyinirsin evinde bale yapsanda karışan olmaz ...elini sallasan hem 50 si olsa iyi olmaz şöle giyin diyenede yürü ensene tıraşını görelim diyebilirsin hem sen bi düşün...

Güldürdünüz hakikaten :))) bu tarz şeyler icin yaşım küçük değil heralde, ya da öyle mi? :) ama şunu da baz alalim ki ben olgun düşünen ve olgun gösteren biriyimdir :)

Güldürdünüz hakikaten :))) bu tarz şeyler icin yaşım küçük değil heralde, ya da öyle mi? :) ama şunu da baz alalim ki ben olgun düşünen ve olgun gösteren biriyimdir :)

sen eline altın makas almışsın ipek yerine kendir kesiyorsun yaşın küçük değil ama gereğide yok bu kadar bende kendimi herşeyi bildim sananlardanım öyle olgun görürümkü kendimi ama maalesef düşündüğüm gibi değilim bir gün o çocuk ağzını yüzünü dağıtır ondan sonra kıskanma filan kalmaz onun için sen iguana besle iyi olur....altın makasınlada ipek kes ipek kalitelidir insanı zengin ve nüfus sahibi eder..

Sana diyebilecem tek sey bu yaştayken aynı hatayı ben yaptım ve 4seneme universite hayatımın bos gecmesine sebep oldu. bu konuda taviz verirsen sana erkek arkadaslarınla konusma diyecek bi ust boyutu bunun akrabandaki erkeklerle konusma dicek daha sonra da kiz arkadaslarina kadar gitcek. hakaretleri arada saymiyorum. madem var bu sorunlar uzatipta ileride pisman olma derim ben

sen eline altın makas almışsın ipek yerine kendir kesiyorsun yaşın küçük değil ama gereğide yok bu kadar bende kendimi herşeyi bildim sananlardanım öyle olgun görürümkü kendimi ama maalesef düşündüğüm gibi değilim bir gün o çocuk ağzını yüzünü dağıtır ondan sonra kıskanma filan kalmaz onun için sen iguana besle iyi olur....altın makasınlada ipek kes ipek kalitelidir insanı zengin ve nüfus sahibi eder..[/QUOTE

Beni gülümseten aynı zamanda "haklı" dedirten yorumların icin sağol canım :) aslında bitmiş bi ilişki bu. Ve kendime yokladığımda ben de kafamda bitirdim.

Back
X