Merhaba. Ben forumu 2 3 gündür takip ediyorum ve bugün ben de üyeliğimi aldım, sizlere anlatıp rahatlamak ve kıymetli görüşlerinizden yararlanmak için. Ben 18 yaşında, tıp fakültesi 1.sınıfta okuyan bir kızım gerçi iki olcaz simdi az kaldı :) bi sevgilim vardı yaklaşık 4 ay süren bi ilişki yaşadık ama çoğu ayrı geçti sürekli ayrılıp baristigimiz icin. Kendime şu noktada çok kızıyorum ne zaman ayrilsak geri dönen taraf ben oldum. Onu çok seviyordum, onun da beni çok sevdiğini bana dayanmadığını dusunuyordum. Kızlar ben ömrümde ondaki gibi bir sevgi görmedim. Benim icin en ufak detayı düşünür seni kendi gözümden kıskanırım ben derdi, bana kiyafetlerim konusunda çok fazla karisirdi vücut hatlarimi belli edecek şeyler giymemi istemezdi. Yine bi küsmüstük, ben barismak istedim ve konuşurken şu an gel de gelirim dedim. Gel dedi, farklı şehirlerde olduğumuz halde hiç birşey umrumda olmadı ailemi aradim gece ameliyata girmem dedim gittim onun ayirttigi otobüs biletimi aldım ve gecenin ikisinde otobüse bindim. Yoldayken konuştuk baristik tabi, gittim birkaç saatim vardı o kadar iyiydi ki uzerime titriyordu hadi annemle tanışmaya gidiyoruz dedi arabadayken. Hayır dedim vaktim çok az otobüse yetismeliyim biliyorsun, o şekilde ayrıldım oradan. Sonrasında bi konuşmamızda özlediğimi söyledim ben de dedi ve geldi. Bulustuk ben onun istediği gibi giyinmemistim gece baska bi yerde misafir olduğumuz icin ve annemlerle gittiğim bi yer oldugu icin ona verdigim sözde o an taviz verdim ve biraz açık giyindim. Ya kızlar bundan bitirme sebebi olur mu? Bundan dolayı bitirdi ve o kadar saat yol geldikten sonra özlemimizi bile rahat rahat gideremeden gitti. Bana dokunmayan adam bu ya. Başkalarının gözü bana derse bunu kaldıramazmış o hep benim önümden yürüyüp insanları bana bakmamaları icin gozleriyle korkutamazmiş.. Ya bazılarına fazla gelebilir, bu kadari da fazla diyebilirsiniz ama benim hoşuma gidiyordu böyle kiskanilmak... Sonra ben tabi yine dayanamadim aradim defalarca, mesajlastik. Tekrar başladık ama olmadı. Güvenmediği. Her yaptigimi sorgular oldu. Ben gecmisteki ilişkide de bunu yaşadım dedi. Ben de artık mesaj atıyorum ve hakikaten unutmak çok zor geliyor. Ne dersiniz, napmaliyim?