Sizin gibi yobazlara haddini bildirmek lazim..sizin gibiler kafayi kapatir sonra neyse soylemicem..zatwn gercekten imanli gercekten kapalı biri bu konuyla dalga gecmez.bana destek olanlarin icindw kapali arkadaslarda vardi emin ol ama sizin gibi degiller..sahte dindarlar sizi..amaciniza ulastiniz.konum mahvoldu..sizde kendinize gelin. herkese saldırmakla yürümez bu gemi
Zerrin kim yaw.nerdesin ZERRİN açıklama bekliyoruz senden
Son damlasina kadar helaaal olsunnn : ))kimlik istiyo birde çocuk ya gidiyore ben banlanırsım hakkınızı helal edin panpalar
konuyu sen mahvettinki zaten.Sizin gibi yobazlara haddini bildirmek lazim..sizin gibiler kafayi kapatir sonra neyse soylemicem..zatwn gercekten imanli gercekten kapalı biri bu konuyla dalga gecmez.bana destek olanlarin icindw kapali arkadaslarda vardi emin ol ama sizin gibi degiller..sahte dindarlar sizi..amaciniza ulastiniz.konum mahvoldu..
Ne oldu korktun mu?ben böyle bir yerde bu konunun icinde adimi soyadimi nasil paylasayim?özelden yazisalim dedim.cevap yok tirsti..belkide kadin kılığına girmis yobaz bir erkek.amaci kadinlari sinir etmek.kendi adima din tartismasi yapan kisilere cevabim yok..kimlik istiyo birde çocuk ya gidiyore ben banlanırsım hakkınızı helal edin panpalar
Ne oldu korktun mu?ben böyle bir yerde bu konunun icinde adimi soyadimi nasil paylasayim?özelden yazisalim dedim.cevap yok tirsti..belkide kadin kılığına girmis yobaz bir erkek.amaci kadinlari sinir etmek.kendi adima din tartismasi yapan kisilere cevabim yok..
Saptirdida saptirdi helal olsun cidden cok buyuk bi miksersinNe oldu korktun mu?ben böyle bir yerde bu konunun icinde adimi soyadimi nasil paylasayim?özelden yazisalim dedim.cevap yok tirsti..belkide kadin kılığına girmis yobaz bir erkek.amaci kadinlari sinir etmek.kendi adima din tartismasi yapan kisilere cevabim yok..
Daha okudugunu anlayamamisdin.ben kapanmadim ki..acigim hala.hayatimda hic kapanmadim..konuyu sen mahvettinki zaten.
bi erkek için kafasını kapatan zavallı sensin...
ne oldu.. adam evli cıktı... sonra gel bize kükre... bize aslanlık yap...
kafamızı kapatır kapatmayız o konu seni baglamaz. beni baglar. kapanırsamda allah için... bi erkegin gölgesi için kapanmam...
evli olan sevgilin için kapanmayı düşünen ninenizdi sanırımDaha okudugunu anlayamamisdin.ben kapanmadim ki..acigim hala.hayatimda hic kapanmadim..
Ben hazirim tanismaya.korkan sizssiniz..ben fake uye degilim..Saptirdida saptirdi helal olsun cidden cok buyuk bi miksersin
He tanistik adresi verdin. Ee sonrasini goze alabilecek misin ?Ben hazirim tanismaya.korkan sizssiniz..ben fake uye degilim..
Dusundum ama kapanmadim.biz sevgiliyken evli degildi...nisanliymislar..niye alay ediyorsun ki..konularina acip bende senle mi alay edeyim?bu mu yabi.evli olan sevgilin için kapanmayı düşünen ninenizdi sanırım
I am sory. cok bilmiş
Zerrin degilim ben..sen kimsin ?gercekte taniscaz ozelden yolla facebboka ekleselim.yada telimi vericem konusalim.burda herkesin icinde kimligimi vermem..
Ya senden niye korkatim..sen nesin..tehdit ediyor beni..veririm mahkemeye ugrasirsin..He tanistik adresi verdin. Ee sonrasini goze alabilecek misin ?
Ilk tehdit eden kim acaba. Mahvederim diyen felen kim kiii.. ayy versene cok korktum.Ya senden niye korkatim..sen nesin..tehdit ediyor beni..veririm mahkemeye ugrasirsin..
zorla benledalga gec diyorsun be güzelimDusundum ama kapanmadim.biz sevgiliyken evli degildi...nisanliymislar..niye alay ediyorsun ki..konularina acip bende senle mi alay edeyim?bu mu yabi.
adım duranNe oldu korktun mu?ben böyle bir yerde bu konunun icinde adimi soyadimi nasil paylasayim?özelden yazisalim dedim.cevap yok tirsti..belkide kadin kılığına girmis yobaz bir erkek.amaci kadinlari sinir etmek.kendi adima din tartismasi yapan kisilere cevabim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?