aa lafının arkasında dursana tanıt kendini bak beni burdan birebir tanıyanlar var ve kendimi yalancı tanıtmadım hadi zerrin hadi anlat kendini beni fena yapmanı bekliyorum hadiNerde sehit oldu deden?oturdugun yerden atma..suzin kim oldugunuz belli....yazdigim ufacik birseyi buyutup din iman siyaset konusuna cevirdiniz..amaciniz provokasyon..sende devrilirsin bir gun.fazla guvenme..o zamanda kafayi degil baska yerleride acarsin belli mi olur.kisi kendinden bilir isi..
hanımefendi kendinize gelin lütfen. edepsizlik cizgilerinizi aşmayın.Nerde sehit oldu deden?oturdugun yerden atma..suzin kim oldugunuz belli....yazdigim ufacik birseyi buyutup din iman siyaset konusuna cevirdiniz..amaciniz provokasyon..sende devrilirsin bir gun.fazla guvenme..o zamanda kafayi degil baska yerleride acarsin belli mi olur.kisi kendinden bilir isi..
Yalancısın sen YALANCIIIIII . bir kere bile okumadin inkar ediyorsun bizi kandırmaya çalışıyorsun yazıkBenim dusuncem seni baglamaz.kuranda sac kapamayla ilgili acik bir ayet yok..
kibar pisimhanımefendi kendinize gelin lütfen. edepsizlik cizgilerinizi aşmayın.
Ben asla dalga gecmiyorum benimde dedem sehit. Fesatlik yapmaDedemin adini agzina aliyorsun vay be...o adamin ahi hepinizi vursun..yazik..bu ulke icin ölenlere..
cok zor tutuyom kendimi panpakibar pisim
Sen onun yazdigini okumadin galiba..bana bir yerlerini acarsin diyen kendisi...lafi iade ettim..siz haddinizi bilin..hanımefendi kendinize gelin lütfen. edepsizlik cizgilerinizi aşmayın.
kendinize gelin edepsizliğin lüzumu yokNerde sehit oldu deden?oturdugun yerden atma..suzin kim oldugunuz belli....yazdigim ufacik birseyi buyutup din iman siyaset konusuna cevirdiniz..amaciniz provokasyon..sende devrilirsin bir gun.fazla guvenme..o zamanda kafayi degil baska yerleride acarsin belli mi olur.kisi kendinden bilir isi..
Zerrine bez getirinnerdesin ZERRİN açıklama bekliyoruz senden
Zerrin degilim ben..sen kimsin ?gercekte taniscaz ozelden yolla facebboka ekleselim.yada telimi vericem konusalim.burda herkesin icinde kimligimi vermem..aa lafının arkasında dursana tanıt kendini bak beni burdan birebir tanıyanlar var ve kendimi yalancı tanıtmadım hadi zerrin hadi anlat kendini beni fena yapmanı bekliyorum hadi
sizde kendinize gelin. herkese saldırmakla yürümez bu gemiSen onun yazdigini okumadin galiba..bana bir yerlerini acarsin diyen kendisi...lafi iade ettim..siz haddinizi bilin..
Hee panpaymis....arkadasini koruyor akli sira...cok zor tutuyom kendimi panpa
zorunamı gittiHee panpaymis....arkadasini koruyor akli sira...
saksı değilim ben saksı değilim benZerrin degilim ben..sen kimsin ?gercekte taniscaz ozelden yolla facebboka ekleselim.yada telimi vericem konusalim.burda herkesin icinde kimligimi vermem..
sizde kendinize gelin. herkese saldırmakla yürümez bu gemi
yahu kızım gram mantıkla alakan yok ,bi okumayı yazmayı öğrenmişsin boşa mermi sallıyon ya tutarsa diye saat farkından görmesede kazen senin kim olduğunu nerden yazdığını zaten ortaya çıkartır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?