adi bir erkek...okuyun ibret olsun diye yaziyorum..

Bu düşünceye her zaman katılmışımdır bu hikaye ve türevlerinde.

Adamlar o kadar çok sinyal veriyor ki anormallik olduğuna dair ama bizim kızlar inatla anlamıyorlar. Aslında anlıyorlar ama nasıl bir psikoloji ise devam ediyorlar bir şekilde. Yoksa çoğu şey aleni ki erkekler çok ince planlar yapacak kadar kıvrak değil.. En azından geneli..

Eşi iyi bir kadinmis..cikari icin evlendigi ortada.insan sevdigi kadini aldatir mi?hemde daha nisanliyken..

Evet haklisin ama ben okadar aptalim ki gercekten isten cikarildigini sandim..

Eşi iyi bir kadinmis..cikari icin evlendigi ortada.insan sevdigi kadini aldatir mi?hemde daha nisanliyken..
Bu kadının iyi ya da kötü olduğu hakkında bilgi vermez ki.

Çıkarı için evlenen kim kadın mı oluyor?

O da senin gibi inanmış işte.

Ya sen onu rezil etsene. Nasil hic bisey olmamis gibi seni bu sekilde kullanmis olmasina izin veriyorsun?????
Inan bana gücüm yok ugrasicak...sinirlerimi bozmak istemiyorum.bu tür insanlar herseyi yapar..bulasmak istemiyorum.baska bir kadinin umutlariyla oynamak istemiyorum belli ki ne hayallerle evlendi..zaten yasida epey buyuk hanimin.onca yil beklemis boyle bir adinin koynunda uyudugunu bilmesin..

Bu kadının iyi ya da kötü olduğu hakkında bilgi vermez ki.

Çıkarı için evlenen kim kadın mı oluyor?

O da senin gibi inanmış işte.
Hayir tabiki kadin degil..bu adi pislik cikari icin evleniyor.cunku insanlari aldatan bu ..kadinin ne suçu var..

O kadar sevgiye aç kadınlar ki bizim ülkemizdekiler, görmek istemiyorlar adamaların falsolarını. Kabak gibi ortadayken üstünü örtüyorlar.

Evet haklisin ama ben okadar aptalim ki gercekten isten cikarildigini sandim..
Yok canım aptallık değil de saflık. Kötü niyet aramamak sadece.

hemen ayrılıyorum ben sözlümden...
şaka mı bu
biri çıkar ölürüm Allah ayrılmam ölüyorum der
diyeri çıkar hiçbir erkeğe güvenmeyin der
ortanız yok mu sizin
bide seninki böyle çıktıysa diğer erkekler napmaz niye oluyo durum
başından geçenlere üzüldüm ama her zaman böyle olacak diye bir şey yok yerinde olsam şimdiki eşine anlatırdım herşeyi çocuk vs yapmadan kadın görsün eşinin ne mal olduğunu..

namaz vs kişinin Allah'a olan borcudur. bundan yola çıkarak kişiyi iyi ya da kötü insan olarak nitelememek lazım.
ha doğru düzgün yapılan ibadet insanı temizler kötülükten men eder, demek ki bu adam (lafın gelişi yolunda dosdoğru değil)
iyi ki öğrenme şansınız olmuş evlendiğini ya öğrenemeseydiniz.
siz düşünmeyin artık bırakın o düşünsün bu kul hakkının altından nasıl kalkacağını.
ha bu arada sizinle yeniden iletişime geçme vs olayına girebilir (eşimle mutsuzum, mecburen evlendim şeklinde) sakın ola ki kanmayın.

Bilemedim inandim..zaten erkeklerle ilgili pek tecrubemde yok...cok az kisi oldu hayatimda onlarda kisa sureli olmustu flort seklinde...usta oyuncuymus..dedigin gibi memleketine gittiginde olayi cakmaliydim..

Bilemedim inandim..zaten erkeklerle ilgili pek tecrubemde yok...cok az kisi oldu hayatimda onlarda kisa sureli olmustu flort seklinde...usta oyuncuymus..dedigin gibi memleketine gittiginde olayi cakmaliydim..
Sana tecrübe oldu işte. Bundan sonra kolay kolay kamazsın erkek milletine.

Öncelikle din kul ve allah arasında ,genelleme yapmanız yalnış olmuş.Eevet iyi yapmıssın buraya yazmakla, şunlarıda ekleseydin , seven sevdiğini terk etmez , üzmez kandırmaz fizandada olsa gelir.

Zaten evlenirken beni engellemisti facebooktan.bu olayi ogrenince facebooka baktim engelimi kaldirmis..ben onun gibi adiyle muhattab olduguma üzülüyorum..benlw hic bir sekilde iletisime gecmesine izin vermem...okadarda uzun boylu degil..o secimini yaptı bu is mezara kadar bitti..

Öncelikle din kul ve allah arasında ,genelleme yapmanız yalnış olmuş.Eevet iyi yapmıssın buraya yazmakla, şunlarıda ekleseydin , seven sevdiğini terk etmez , üzmez kandırmaz fizandada olsa gelir.
Bunu niye yazdim..bu tur şeyler cok somuruluyor artik bu ulkede...boyle birinin normalde daha vicdanli dürüst olmasi beklenir diye dusunuyor cogu kisi..bu tiplere inanmayin herkes görüldüğü gibi degil demek istwdigim .

Herkes ayni olur mu?ben orda onu dikkat cejmek icin yazdim..benim babamda ailemin erkekleride pirlanta gibi insanlar...
Yok ben ugrasamam artik onla...kesinlikle kimseye birsey anlatmayacagim...

Sana tecrübe oldu işte. Bundan sonra kolay kolay kamazsın erkek milletine.
Bunada kolay kanmadim.kendi kopek gibi yalvardi her dakka benlw bir cay icmek icin...zorladim basta ama sonra uyanamadim yalanlarina.bir insan bu kadar oyuncu olur pes..insanlardan korktum..ne icin bütün bunlar diyorum.ne kazandı bunlari yapinca?

Insan inaniyor belki saflik belki aptallik belki bosluk belki baska birsey...ama allah kötü niyetli insanlardan korusun.bu tip insanlar kötü niyetle ler bir sekilde aklinizi celebiliyor.yinede ona cok guvenmemisim ki gel diye cagirdiginda memleketine gitmedim..ucak biletini alirim ben alayim gel diyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…