Adı konmayan ilişki. Yorum yaparmısınız?

medeline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
35
13
88
İkimizde bir birimizden hoşlandık uzun suredir konusuyoruz, bana güzel sözler söylüyor Ve sanki sevgiliymişiz gibi hitap ediyor. Ama açık açık bu konuyu konuşmadık Kendimi kötü hissediyorum. Bu konu hakkında bende bişey demiyorum çünkü üniversiteden mezun olduk ikimizde tekrar sınava hazırlanıyoruz belki sınavıma engel olmaktan korkuyordur diye açık açık konusmak istemiyordur diye düşündüm. Sizce amacı nedir?

sevgilinmiş gibi sözler söylüyorsa, sende sor o zaman, biz sevgili miyiz:) diye şakayla karışık;)

sen bu adamla sevgili olmak istediğine eminmisin bence kendinede onada zaman ver. onunla sevgili olursan neler hoşuna gider neler gitmez düşün tart kendinide onuda sık boğaz etme. olacağı varsa olucaktır zaten...

İkimizde bir birimizden hoşlandık uzun suredir konusuyoruz, bana güzel sözler söylüyor Ve sanki sevgiliymişiz gibi hitap ediyor. Ama açık açık bu konuyu konuşmadık Kendimi kötü hissediyorum. Bu konu hakkında bende bişey demiyorum çünkü üniversiteden mezun olduk ikimizde tekrar sınava hazırlanıyoruz belki sınavıma engel olmaktan korkuyordur diye açık açık konusmak istemiyordur diye düşündüm. Sizce amacı nedir?
Tam olarak aynısını yaşadım. Aşık olduğum çocukla aynı durumdaydık bana sürekli güzel şeyler söylüyordu aylarca yazıştık romantik filme gittik,hoşlandığı apaçık ortadaydı. Ama soramadım yapamadım. Cesaret edemedim ve şuan o kadar pişmanım ki. Eğer bunu sormazsan onun işine gelicek ve nasıl olsa iyiyiz böyle biz ya diyecek sana arkadaşların sorduğunda cevap veremeyeceksiniz sürekli kendine neyiz biz neyiz biz derken kafayı yiyeceksin. Kıskandığında belli edemiyosun hatta hangi sıfatla ediceksin çünkü. Her ilişkide mutlaka anlaşmazlıklar oluyor ve sen de bunu yaşayacaksın en ufak şeyde araya soğukluk girdiğinde neler olabileceğini bilemezsin. Ben bilemezdim bunların başıma geleceğini. Söyleyemedim aşık olduğumu sonra kendimi ağırdan satmaya çalıştıkça açıklıklar arttı. 2 ay soğukluk girdi aramıza sonra yine eskisi gibi olduğumuzu düşünmüştüm yine çok güzel konuşuyoruz gibiydi ama ben bu sefer aşkımı ilan ettim ve onun beni sevmediğini öğrendim. Hoşlanıyordum ama konuşmayınca bitti dedi. Yıkıldım. Ben ulaşılmaz oldukça daha çok sever sanmıştım,yanılmışım. Sen sen ol hiçbir şeyi erteleme. Hazır o da senden hoşlanıyorken hislerini açıkla sonra çok pişman olursun zaman geçer. Bi kaç ay öncesine dönmek için her şeyimi verirdim ben ama artık her şey için çok geç. Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor kurtulamıyorum ona hala çok aşığım. O zamanlarda itiraf etseydim şuan çok daha mutlu olurdum. Aramız açılmazdı o da hala beni seviyor olurdu. Kendimi kahrettim aylarca neyiz biz diye. Sen düşüneceğine bırak da o düşünsün. Ne olacaksa olsun itiraf et hislerini ve isteklerini.

Back
X