• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adı konulmamış bir ilişkiydi-koymak istedim ama olmadı :(

Arkadaşlar yaklaşık 8 aydır bir arkadaşımla çok yakınlaşmıştık. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, her akşam saatlerce konuşurduk, sürekli bereberdik. Aslında gerçekten sevgili gibiydik ama sadece aramızda öyle aşk lafları geçmiyordu. Bu yakınlığa güvenerek ilişkimize bir ad koymak istedim ve ona duygularımdan bahsettim. Fakat o da ne baammm!!! Ben onun en yakın arkadaşıymışım. Bir yanlışlığa neden olduysa özür diliyormuş. Bundan sonra da en yakın arkadaşı olacakmışım filan. Gerçekten neye uğradığımı şaşırdım. Yaklaşık 20 gün oldu artık akşamları aramaz oldu. Fakat aynı okulda okuduğumuz için mecburen aynı ortamdayız. Kız arkadaşlarım sürekli beni izlediğini ve bu aralar gerçekten çok mutsuz ve sinirli oldugunu söylüyorlar. Sürekli de yanıma gelip eskisi gibi hiçbirşey olmamış gibi yakın davranıyo. Şaka yapıo laf atıo. Gerçekten ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Siz ne dersiniz hanımlar :KK43:

3 hesapla aynı konuları açıyorsunuz buna nasıl bir çözüm getirelim ? Şifrenizi mi unuttunuz ?

Sizi kankasi gibi goruyor.
Genelde erkek kiz kankaligin da yasanan durum taraflardan biri duygusal yakinlik hosseder.
Benim de basima gelmisti benden hoslandigini ogrenince uzzKlasmistim.

Benim de boyle bir arkadasim vardi
Super anlasiyorduk, ikimiz de yagmurda yurumeyi seviyoruz diye her yagmurda yuruyuse cikardik (yagmurdan nefret edermis,yurda her gittiginde 'sıçana döndün şu kiz icin' diye alay ederlermiş), valizlerimi tasirdi,beni tren garina birakir gardan alirdi, kebapci acilislarina gider karnimizi doyururduk, süper ikiliydik.
Ama o bana farkli hisler besledigini soyleyerek aramizdaki güzelim baği kirdi atti.
Aramizdaki 'şey'den ben de haberdardim, hissediyordum ama konusulsun da istemiyordum,cunku boyle flört ortami cok daha eglenceliydi ve karsimdakini asla asla asla sevgili gibi göremeyecegimi dusunuyodum, tipini boyunu posunu falan da pek yanima yakistiramazdim isin asli (1.80miş, hep bana eğimli durdugundan bana kisa gelirmiş) .
Herneyse boyle boyle biz konusmayi biraktik. Sonra bir yerde karsilastik tekrar eskisi gibi arkadas olduk sonra tekrar duygularini acti,ben tekrar reddettim falan..
Gel zaman git zaman mezun oldu , baska sehre gitti, atandi etti,hayatimiza baska insanlar aldik. Muhabbetini cook sevdigim icin hala arada arar yoklardim
Derken bi gün onun sehrine gittim (aslinda gidecegim sehrin ilcesinde yasiyordu, şoyle bir goruselim diye ugramistim)
Ben ne oldugunu anlamadan bi anda kendimi rüya gibi bir iliskinin icinde buldum.
Ciddi anlamda rüya gibi , siirlerle kalp seklinde kesilmis salataliklarla ,hayallerle dolu harika bir iliskiye basladik.
Ve o cocuk bana bir yakisikli gelmeye baslamisti,anlatamam.
Yillardir begenmedigim adam!
Ve kendime cook kizmistim ayni sehirde yasadigimiz onca zaman neden bir sans vermedin diye.
Ama bu isler boyle...

Senin konuya gelince kimseye kendini zorla sevdiremezsin.
Ama bi anda onun hayatindan cikip onu yok sayarsan seni farketmesini saglayabilirsin...
bi anda ne oldugunu anlayamaz,apişıp kalir. Vazgecilmez olmadigini farkeder, eski ilgiyi ister ve seni ne kadar cok ozledigini farkeder.
Gözünde kiymete binersin (kaybetme korkusunun yogun katkilariyla)

Ya erkek parmağında oynatmak istiyor diyenlere kulak asma, morali bozulmuş olabilir çok doğal en yakın arkadaşıyla arasında tuhaflık oldu... Bakması da çok normal sinirli olması da, ha bence aklına düşmüştür olsaydık nasıl olurduk diye ama o kadar süre bir ilişki adı konmadan kalmaz, adını koyacak ilişki yokmuş, belki bundan sonra olur ama gerçek duygularıyla olur mu bilmiyorum, belki aklına düştüğünden denemek ister, belki de derinde yatan duyguların farkına varır, ama bence derinde bir duygu yatıyor olsa seni reddetmez biraz düşünmek istediğini emin olmadığını söylerdi. Şahsen ben bir erkek arkadaşım açıldığında acaba diye düşünüp denedim ilişki yaşamayı, o benden hoşlanınca ve çok bana mükemmel davranınca bir şeyler hissettiğim yanılgısına düştüm ama 1 ay bile sürmeyen deneme sürecinin ardından olmadığını fark edip ayrıldım, bir şey yaşayacak olursan bu raddeye gelirse dikkat et fazla çabuk bağlanma, hayal kırıklığı yaşamamak için. Belki denemek için emin olmadığından yaklaşabilir sana :) umarım derinlerde hisleri vardır tabii...

Back
X