Adidas esofman altim bozuldu:(sizinde basiniza geldimi arkadaslar?

hiranur8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
796
6
96
Diğer
Arkadaslar yeni aldigim adidas marka esofmanimi daha 1 kez giydim ve giydigim gun esofmanimin altin tuglendisenağlama nasil oldu boyle birsey anlamadim...:çok üzgünüm :çok üzgünüm: sizinde basiniza geldimi boyle bir durum??

evet benimde esofman üstüm tüğlenmişti götürdüm bana yutturmaya calıstılar işte merkeze gndercez oda 30 gunde gnderir fln filan gnderin dedim bıraktım 1 hafta sonra gelin değiştirin dediler mutlaka götür aldıgın yere

bencede canım götür ver değiştiriyorlar benimde ayakkabımın
dikişleri sökülmişti 1 hafta sonra gelin değiştirin dediler

esofmani goturdum aldigim yere incelemeye gonderdiler ,birde beni suclu cikardilar!! neymis surtunme sonucu bu hale gelmis!! daha bir gun giydim ve sadece ayaktaydim nereye surtmus olabilirim ve heryeri tuylendi. sinirden cildirdim tabi oyle denilince.tamam tekrar gonderelim fabrikaya yeniden incelensin dediler...hayret birsey...bir daha adidastan hic birsey almayacagim!!!!!!!!

aynı sorun benimde eşofman üstümde oldu tüylenme yaptı.gtürdüm tam bir ayda geri döndüler bana.aldığım günün ertesi günü götürmüştüm tüylendi diye bir saat ya giydim ya giymedim..sonra değiştirdim..ama adidas bundan sonra benim için bitmiştir.en azından sert kumaşlarını seçerim

adidasın malları genelde böyle canım.benimde oldu ama götürmdm, değiştirmedim..
bu yüzden nike tercih ediyorum..

Benim başıma çok geldi.Aynı şekilde arkadaşlarımın da çoğunun başına gelen bir olay bu.O yüzden eşofmanda bu markayı tercih etmiyorum.Kolay kolay da değişim yapmıyorlar.

Back
X