- Konu Sahibi EylemHemsire
-
şu an ya kendinde olmadığın için saçmalıyosun ya da çok yabancı film izledin galiba. komik misin arkadaşım? nerde kaldı böyle düşünceler.
çağıracaksın abiyi,dayıyı,teyzeyi anlatıcaksın bir bir. böyleyken böyle diyeceksin. anlattıktan sonra da kanıtları göstereceksin. eşşek değiller ya anlarlar. kimse kimseyi de öldürmez ayrıca. yapılacak en kötü şey -aslında en iyi şey- yengenin ve metresin güzel bi sopa yemesidir. hatta bunlara meydan dayağı lazım. abin dövecekmiş çok mu?
bu işin başka çıkar yolu yok.
yok öyle zarfa koyuyum, eve bırakıyım okusunlar.
bu insana yazık değil mi? %70 görme engeli varmış üstelik. yeterince aptal yerine konulmuş zaten arsız karısı yüzünden.
abinin de işi gücü yok sana ''ben bu adamı sevdiydim ya niye böyle oldu'' mu diyecek.
ne terbiyesiz yaratıklar var ya.
karıya bak. sen adamın parasını bekle. bi tane şerefsizi de bul, nasıl bir arada olabilir diye de yeğeni ayart!
bu karının yatacak yeri yok, sen hala yok o onu döver, şu şunu döver.
dayım varlıklı bir insan aşırı değil tabi ama kirada evleri arabalar falan var onu bekliyor bu kadın asla ayrılmayı düşünemez bu yüzden boşanmadan nasıl beraber oluruzun yollarını aramışlar.
bu olayda tek başıma kalmakda istemiyorum korkuyorum
dayımla teyzeme kaldı işim fotoğrafları yazıcıdan çıkartıcam zarfa koyup evlerine bırakıcam nasıl olsa aynı binadalar
neyi varmış bilmem ama bu iğrençliğe kalkışan insanlar yüksek ihtimal iğrenç sitelerde tanışmıştır tencere kapak misali
yoksa ben olanları anlatıyorum ütopiktir değildir size göre ama gerçek bu
hiç mi yok böyle kadı böyle pis ruhlu bi adam sokakta görseniz yön değiştireceğiniz adamlarla aldatıyor kadınlar eşlerini
facebookunun mailini şifresini hepsini değiştirdim aramalara mesajlara kapadım duvarını da kapadım arkadaşlarını falan silmedim ama belki gerçek profil olduğuna inanmazlar diye resimleride ayrı mail alıp ona kaydettim. başka napmalıyım?
karar verdim ilk abimle paylaşıcam durumu pazar akşamı burda olacak herkes evdeyken göstericem bilgisayardan anlatıcam sonra karar veririz artık gerisine
iyiki varsınız kızlar
Dayının parasından olmamak hemde keyiflerine bakmak için sizi kullanmış iki adi pislik insan var
ben senin yerinde olsam her türlü kaydı bilgiyi kopyalardım tamam face şifresini kırdınız belki buda suç ama delilleri elinizde ttumadan konuyu ortaya dökerseniz onlarda ona göre kendilerini kurtarmak için birşeyler yaparlar
öncelikle anneniz veya teyzenizle yani size sakince akıl verecek birisine konuyu anlatın
sonra dayınız ve abinize durumu anlatın , dayınızın eşinin onu aldattığına hatta bu kişilerin sizi kullandığına dair delilleri olursa o kadın dayınızdan bırakın nafaka almayı , dayınıza para ödemel zorunda bile kalabilir
hatta yeni düzenlemeye göre dayınız ispatlarsa o adam bile dayınıza ceza olarak para ödeyebilir
napın ne edin onlara hissettirmeden gerekirse bir avukattan akıl alarak sessizce birşeyler yapın ve ellerini kollarını bağladıktan sonrada yaptıkları adiliği ortaya dökün , hem paralarından olsunlar hemde herkes ne olduklarını öğrensin
ayy ben sinir oldum ya , bu konuda en sinir olduğun şey ilişkilerini yürütmek için sizi kullanmaları oldu hadi diyelim yengeniz başka biriyle dayınızı aldatsaydı derdimki belki aşık oldu ama kadın hem aldatıyor hemde dostuna eşinin yegenini paravan olarak kullanıyor
Canim sen nasil face sifresini kirdirdiysan faceyi geri alma yontemide var o yuzden oradaki resimleri ve yazilarin ciktisini al,karsi taraf facesini geri alirsa elinde kanitin olur.
kızma bana lütfen ilk defa bu durumun tam içinde buldum kendimi afalladım şaşırdım korktum kötü bişey mi yapıyorum abimi düşünmekle. ama madem bu konuda hem fikir pazar akşamı abim gelecek istanbula herşeyi bir biri gözünün önünde göstericem. uzaktan anlatmak istemiyorum annem babam herkes görsün
abini arayıp okutabilirsin şu an bence..facenin mailini şifresini herşeyini değiştirdim tekrar geri alabilir mi? konusmaları worde kaydettim daha çabuk sonuç almak için o facebooktaki konusmalara ihtiyacım var çok mesaj var nasıl kaydedicem o kadarını en işe yarayanları aldm :26:
facebookunun mailini şifresini hepsini değiştirdim aramalara mesajlara kapadım duvarını da kapadım arkadaşlarını falan silmedim ama belki gerçek profil olduğuna inanmazlar diye resimleride ayrı mail alıp ona kaydettim. başka napmalıyım?
karar verdim ilk abimle paylaşıcam durumu pazar akşamı burda olacak herkes evdeyken göstericem bilgisayardan anlatıcam sonra karar veririz artık gerisine
iyiki varsınız kızlar
facenin mailini şifresini herşeyini değiştirdim tekrar geri alabilir mi? konusmaları worde kaydettim daha çabuk sonuç almak için o facebooktaki konusmalara ihtiyacım var çok mesaj var nasıl kaydedicem o kadarını en işe yarayanları aldm :26:
facenin mailini şifresini herşeyini değiştirdim tekrar geri alabilir mi? konusmaları worde kaydettim daha çabuk sonuç almak için o facebooktaki konusmalara ihtiyacım var çok mesaj var nasıl kaydedicem o kadarını en işe yarayanları aldm :26:
Sözlünüz olacak o adamla, yengeniz nerde tanışmış olabilir?
Abinizle adam aynı üniv. çalışıyor tamam.
Ama dayınızın eşi olan yengeniz ne alaka?
Aynı şehirdeler mi?
(yorumların hepsini okudum fakat gözden kaçırmış olabilirim)
kendileri gibi iğrenç paraları onların olsun herşeyi kaydettim yeterki ikiside yaptığını ödesin zaten kadın direk ortada kalır ilk evlilği kaçarak olmuş dayımlada ailesinin rızası olmadan evlendi bi kere gitme numarası yapmıstıda ailesi geri göndermişti benim için bu bile zevk yeterki kazdığı kuyuya kendisi düşsün benim duygularımla oynadılar en yanlız dönemimde kullandılar beni
Canım eski sevgilin olacak adam facesinin çalınmasından sonra sende ortalıklarda yoksun diye , senin oğrendiğini anlamıştır , biran evvel olanları abine anlatmalısın neler yapacağınıza karar vermelisiniz
şimdi o adam müsvettesinin paçaları tutuşmuştur kendilerine göre durumdna kurtulmaya çalışıyorlardır
ALLAH korusun birilerine anlatma diye sana zarar bile verebilirler , sana ulaşırsa falan ona başkalarına anlattığını delillerinin alduğunuda söyleki sana birşey yapamasın
belki biraz abartıyor olabilirim gibi gelebilir ama ikiside şeytanı bile suya götürü susuz getirir ne kadar kötü kalpliler onlardan herşey beklenir kendinede dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?