- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi EylemHemsire
-
Sözlünüz olacak o adamla, yengeniz nerde tanışmış olabilir?
Abinizle adam aynı üniv. çalışıyor tamam.
Ama dayınızın eşi olan yengeniz ne alaka?
Aynı şehirdeler mi?
(yorumların hepsini okudum fakat gözden kaçırmış olabilirim)
canım ismini söylemek istemiyorum ama bi siteden tanısmıslar nerden anladn dersen bi konusmalarında sen artık x sitesine giriyomusun diye sormuş biri öteki de giriyorum noldu kıskandın mı bebeğim yazmış.
siteyi arattım ama üye isimleri bilmediğimden işime yaramıyor. bi chat sitesi
yaklaşık 6 ay önce bunlar birleşme planları yapmaya başlamış ondan önceki mesajlarda yok zaten
bu gerizekalıda o konusmalardan sonra abime açılmış ve beni görmeye gelmiş
olur mu olur bunu yapacak kadar geniiş olan bi insan herşeyi yapar
acaba yalandan konussam mı çakmasın diye. hala facebookunun çalındığını sanıyordur o çünkü ben facebook kullanmam ona da kullanmayı bilmediğimi söylemiştim
benim istediğim kendi ailem zarar görmeden onlar layığını bulsun yoksa ben susucam demedim ki nasıl yapabilirim bunu onu soruyorum sizlere elbette anlat herşeyi demek tek yol gibi ama benim yolum şimdilik bu değil
benim olduğum anlaşılmadan fotoğraları göndermek falan bunun gibi fikirler lazm bana yada zarfla büyük dayımla teyzeme mi göndersem o fotoğrafları onlar kardeşlerine asla dokundurmazlar belki böylece herkes öğrenmiş olur
ya, seninki gibi bi kaç durumla karşılaştım çevremde de. aynısı olmasa da benzer terbiyesizlikler var. biz insan insana bunu nasıl yapabilir diye düşünürken millet saman altından neler yürütüyor haberimiz yok.
konuşmaları falan kayıt et, geç kalma.
yaptığn şeyden de utanma, sen neden utanıyosun arsız yengenle metresi utansın. şu an yengene ve metresine sayılabilecek o kadar çok şey var ki, arsız demekle kalıyoruz.fazlasını da söylemek bize düşmez ama senin bu gerçekleri gün yüzüne çıkarman lazım.
bak incimnaz arkadaşımız güzel bi tavsiyede bulunmuş, istersen önce annene ve teyzene anlat, sonra onlarla birlikte abine ve dayına anlatırsınız. hem abin sinirlenirse annen ve teyzen büyük olarak sakinleştirirler hhiç olmazsa.
ama daha fazla zaman kaybetme.
gerçi metres facebook hesabına giremeyince yusuf yusuflar gelmiştir ama bu daha başlangıç.
çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3.de sıçar
hiç bir şey karşılıksız kalmaz, sen aslında iyi birşey yapıyo olcaksın.
yoksa düşünsene arsız yengen para için bu pisliğe hayatının sonuna kadar devam edecekti. ve en kötüsü sen o adamla evlenecektin, akşam senin koynunda sabah da yengenin koynuna giderdi artık.
olay her ne kadar kötü görünse de iyi bir şey yapmış olcaksın, lütfen fazla zaman kaybetmeden bu durumu büyüklere açıkla.
olur mu olur bunu yapacak kadar geniiş olan bi insan herşeyi yapar
acaba yalandan konussam mı çakmasın diye. hala facebookunun çalındığını sanıyordur o çünkü ben facebook kullanmam ona da kullanmayı bilmediğimi söylemiştim
Tesadüfün böylesi..
Adam yengenizle chat sitesinden tanışıyor, cinsel içerikli görüşmeler yapıyor vb devam ederken,
bir de bakıyor kadının kocasının yiğeni(yani abiniz) iş arkadaşı çıkıyor..
İş arkadaşının (yani abinizin) kız kardeşi olarak sizle sözlülük evresine giriyor..
Bu süreçte en baştaki kadın olan yengeyle de iletişimi kesmiyor..
Bu adamda edepsiz bir cesaret var ve tabi yengenizde de..
Olay ilginç, gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Ve yaradanın sevgili kuluymuşsun, ucuz kurtulmuşsun diyorum.
Eylem,konularına aşinayım ama açıkçası erkek arkadaşın olduğunu bile bilmiyordum.
Yakın zamanda,birileriyle tanışmakla ilgili konuların vardı.
Bu ilişkin çok yeni olmalı.
Ve erkek arkadaşın,yengenle çok zamandır yazışıyormuş.
Sana yıllardır aşık olduğunu abine söyleyen de erkek arkadaşın.
O halde yakın olmak için seni kullanmış olabilirler.
Bence burada ilk söylemen gereken kişi,abin.
Fakat sen de bizzat yüzüne vurup içindekileri kusmaktan çekinme.
Bunu içine atarsan,hayat boyu acısından kurtulamazsın.
anneme anlatamam önce ortalığı ayağa kaldırır kaldıracaksa abim öğrendikten sonra kaldırsın
teyzem daha mantıklı kadındır büyük dayımda öyle o yüzden zarf bırakayım demiştim onlar olayı mantıkla çözebilirler diye ama pazar günü onları da çağırıcam bize eziliyorum bu yükün altında gözlerim mosmor oldu kuzenim rengin bembeyaz oldu diyor korktu kızcağız
olay bi çözümlensin de rahatlayayım istiyorum
desteğiniz için sizlere de ayrı minnettarım teker teker
benim anlamadığım...niye seni sokmuşlar araya?
daha yakın olabilmek için mi....iyi de ne alaka evli değilsiniz ki sürekli ailecek görüşesiniz....
bana fake geldi ya...umarım öyledir....çünkü çok ağır:26:
çünkü kadının dayımı boşamak gibi bi düşüncesi yok ölse diye gün sayıyıordur ancak e bu gerizekalı da aileye girerse hep bir arada olcaklar dayımın paralarını beraber yiycekler artık arkadaşın yazdığı gibi gece benle gündüz onla
soracağınız her soruya cevap verebilirim ama lütfen artık fake demeyin yalvardım birkaç önceki mesajımda
benim sizlere ihtiyacım varken böyle yapmanız çok ama çok üzüyor beni
çünkü kadının dayımı boşamak gibi bi düşüncesi yok ölse diye gün sayıyıordur ancak e bu gerizekalı da aileye girerse hep bir arada olcaklar dayımın paralarını beraber yiycekler artık arkadaşın yazdığı gibi gece benle gündüz onla
soracağınız her soruya cevap verebilirim ama lütfen artık fake demeyin yalvardım birkaç önceki mesajımda
benim sizlere ihtiyacım varken böyle yapmanız çok ama çok üzüyor beni
E senin facebook şifren onda vardı hani, o vermek istemiyordu, sen de kırdırdın. Hesabı olan bi insan facebook kullanmayı blmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?