Canım eşim pharmatol ve zinco içtiği için keçiboynuzunu 15 gün içti bıraktık yani birbirine karışmasın dedik olurya etkileşim felan olur zararlı olabilir diye.. ama eşim zayıflıyor kilo vermeninde faydası oluyormuş.. bu arada agnucaston diye bir ilaç varmış bi kaç kişi kullandığının ikinci ayı hamile kalmış ilacın özünde hayıt tohumu var bitkisel bir ilaç ama ben hayıt suyu içtiğim için ilacı almadım ilaç daha etkili oluyor diyorlar ama her duyduğumuzuda yaparsak olmaz ben 2 ay felan hayıt suyuna devam edeceğim faydası olacakmı bakalım bu arada 21. gün kanı vericem progestoron hormonuna ya işe bakarmısın zorla hormonlarıma baktırıyorum... hormonlarım düzelse presed jelide kullanıcam ama hormonlarım dengede olmadığı için presed jeli kullanmıyorum..işte böyle ama ne mucizeler duyduk biz RABBİM duy sesimizi
o dediğin ilaç hayıt suyuyla aynı etkiyi göstermiyor mu yoksa farklımıymış :44::44::44:
hayır canım farkı daha çabuk etkili olmasıymış meme ağrısına regli aksaklıklarına ve hormonlara iyi geliyormuş yani hayır suyunun faydalarıyla birebir aynı bi araştır istersen bende çok kararsız kaldım ama hayıt suyuna başladım bi kere :)
etkileri aynıymış canım o yüzden hayıt suyuna devam
canım ben 21. gün kanını vereceğim bakalım prolaktin yüksek çıkarsa doktora sorup bunu yazdırırım belki
Sen nasılsın canım kürler nasıl gidiyor ekleme yaptınmı :))
sen bilirsin tabi canım sor bakalım doktoruna...:44::44::44:
bana sordun sanırım iyiyim canım bugün üçlü kür bitiyor hayıt suyuna devam ediyorum ve üç ay devam edeceğim inşallah faydasını görürüm birde arı sütü polen propolis karışım kapsülü varmış aktarlarda bulunuyormuş ondan almayı düşünüyorum.
ohhhh dört elden kuşanıyoruzal canım içine ne sinerse onu yap bende yedim arısütü+polen yeniden başlıyorum üçlü karışım bittiği için kaliteli yumoşlarımız olsun kapsüllerin faydasını görende çok propolisin faydalarıda belli. bağışıklık sistemini güçlendirmek için sürekli kullananlar var
bende hayıta 2 ay devam edip aslan pençesi felan içmeyi düşünüyorum kafam karışık insan herşeyden yapmak istiyor
hepsini karıştırma canım
ohhhh dört elden kuşanıyoruzal canım içine ne sinerse onu yap bende yedim arısütü+polen yeniden başlıyorum üçlü karışım bittiği için kaliteli yumoşlarımız olsun kapsüllerin faydasını görende çok propolisin faydalarıda belli. bağışıklık sistemini güçlendirmek için sürekli kullananlar var
bende hayıta 2 ay devam edip aslan pençesi felan içmeyi düşünüyorum kafam karışık insan herşeyden yapmak istiyor
bir an önce hayırlısı ile birimiz müjdeyi versekteumut olsa bizlere
ah keşke.keşke öyle birşey olsa.benim biraz zor sanki canım kendiliğinden.
orası hiç belli olmaz rabbimden başkası bilemez o ol dedi mi olmayacak hiçbirşey yok...
bir an önce hayırlısı ile birimiz müjdeyi versekteumut olsa bizlere
ah keşke.keşke öyle birşey olsa.benim biraz zor sanki canım kendiliğinden.
İNŞALLLAHH RABBİM herşeye kadirdir vakti zamanı var demekki.....
ecrinq canım Rabbimden başka kimse bilemez.. o ne mucizelere kadir ya geçen forumda yazış biri okudum kadının yumurta rezervleri azmış kadının bir çocuğu olmuş son anda sonrada menopoza girmiş 9-10 yıl hiç regli olmamış sonrabi gün regli görmüş bi kaç ay böyle olmuş yeniden kesilmiş 5 ay sonra bi karın ağrısıyla gitmiş 5 aylık hamileymiş burda paylaşmış olmam lazım aramayın diye özetleyim dedim :))
yani diyeceğim oki Allahtan başka kimse bilemez Rabbim hayırlısını versin verirsede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?