ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

o dediğin ilaç hayıt suyuyla aynı etkiyi göstermiyor mu yoksa farklımıymış :44::44::44:

o dediğin ilaç hayıt suyuyla aynı etkiyi göstermiyor mu yoksa farklımıymış :44::44::44:

hayır canım farkı daha çabuk etkili olmasıymış meme ağrısına regli aksaklıklarına ve hormonlara iyi geliyormuş yani hayır suyunun faydalarıyla birebir aynı bi araştır istersen bende çok kararsız kaldım ama hayıt suyuna başladım bi kere :)

etkileri aynıymış canım o yüzden hayıt suyuna devam

Sen nasılsın canım kürler nasıl gidiyor ekleme yaptınmı :))

bana sordun sanırım iyiyim canım bugün üçlü kür bitiyor hayıt suyuna devam ediyorum ve üç ay devam edeceğim inşallah faydasını görürüm birde arı sütü polen propolis karışım kapsülü varmış aktarlarda bulunuyormuş ondan almayı düşünüyorum.

sen bilirsin tabi canım sor bakalım doktoruna...:44::44::44:

ohhhh dört elden kuşanıyoruz al canım içine ne sinerse onu yap bende yedim arısütü+polen yeniden başlıyorum üçlü karışım bittiği için kaliteli yumoşlarımız olsun kapsüllerin faydasını görende çok propolisin faydalarıda belli. bağışıklık sistemini güçlendirmek için sürekli kullananlar var

bende hayıta 2 ay devam edip aslan pençesi felan içmeyi düşünüyorum kafam karışık insan herşeyden yapmak istiyor

hepsini karıştırma canım

evet canım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bakalım takdir rabbimin.....

bir an önce hayırlısı ile birimiz müjdeyi versekte umut olsa bizlere

İNŞALLLAHH RABBİM herşeye kadirdir vakti zamanı var demekki.....
ah keşke.keşke öyle birşey olsa.benim biraz zor sanki canım kendiliğinden.

ecrinq canım Rabbimden başka kimse bilemez.. o ne mucizelere kadir ya geçen forumda yazış biri okudum kadının yumurta rezervleri azmış kadının bir çocuğu olmuş son anda sonrada menopoza girmiş 9-10 yıl hiç regli olmamış sonrabi gün regli görmüş bi kaç ay böyle olmuş yeniden kesilmiş 5 ay sonra bi karın ağrısıyla gitmiş 5 aylık hamileymiş burda paylaşmış olmam lazım aramayın diye özetleyim dedim :))
yani diyeceğim oki Allahtan başka kimse bilemez Rabbim hayırlısını versin verirsede

ooooof kızlar içim sıkılıyor 2 gündür.havadanmıdır sudanmıdır.depresyondamıyım ne.ay hiçbirşey yapmak canım istemiyor.

evet canım o dediğin olayı ben de okudum rabbim yeter ki istesin herşey olur...

ecrinq canım Rabbimden başka kimse bilemez.. o ne mucizelere kadir ya geçen forumda yazış biri okudum kadının yumurta rezervleri azmış kadının bir çocuğu olmuş son anda sonrada menopoza girmiş 9-10 yıl hiç regli olmamış sonrabi gün regli görmüş bi kaç ay böyle olmuş yeniden kesilmiş 5 ay sonra bi karın ağrısıyla gitmiş 5 aylık hamileymiş burda paylaşmış olmam lazım aramayın diye özetleyim dedim :))
yani diyeceğim oki Allahtan başka kimse bilemez Rabbim hayırlısını versin verirsede [/QUOTE]

harikasın canıminşallah bunlar bana umut oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…