ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

canım caksır kökünü yeni duydumne için kullanılıyor benin net düsük yavas acıyo.sogan kürünü bi yakınım yaptı hamile kaldı bende yapıcam

Hoşgeldin aramıza kaç yıllık evlisin... evet ben yapıyorum 5 gün oldu başlayalı sabah kalktığımda ayıptır söylemesi akıntılarım olmuş faydası oluyor galiba canım çakşır otunun faydalarıda şöyle
Çakşır otu cinsel isteği ve gücü arttıran önemli bir afrodizyaktır.
Sperm sayısını ve sperm hareketlerini de arttırıcıdır Çakşır otu.
Çakşır otu kasların güçlenmesine de fayda sağlar ve kaslardaki ağrıları geçirir.
Sinir sistemine de faydası olan Çakşır otunun sinirleri yatıştırma, sakinlik verme özelliği de bulunmaktadır.
Çakşır otu Astım, bronşit gibi ciğer problemleri içinde faydalıdır.
Çakşır otu dolaşım sistemindeki problemlere de iyi geliyormuş...

eşler için olabilir benim eşim şuan keçiboynuzu kürü içiyor o bitsin buna başlayacağım

[video=youtube;hEumbjSB4fg]http://www.youtube.com/watch?v=hEumbjSB4fg[/video]
Arkadaşlar kullandıysanız eğer herhangi bir değişme oldumu diğer arkadaşlara faydası olabilir yazabilirsiniz

ben 11 gün kullandım bu ay hiç bir değişiklik fark edemedim..sen kaçıncı günündesin...

burda çok okudum ama soğan kürü ile hamile kalan özellikle pco lulara çok faydası oluyormuş....

ben 11 gün kullandım bu ay hiç bir değişiklik fark edemedim..sen kaçıncı günündesin...

Canım ben 6 günüm deyim bu sabah afedersin altımda bi islaklıkla uyandım öyleki çıtçıtın bile aşmış
bide ben annemin yanında hastanedede kaldığımdan çok düznsiz içtim bi aç bi tok halen öyle unutuyorum bazen inşallah faydası olurda yumuşlarımı büyütmeyen o pis kisler kaybolur gider bu arada 7 kilo gibi bi fazlalığım var dün rejime başladım rejim dediğim yine yemek yiyorum ama her öğünde bir dilim tam buğdaylı ekmek ile ekmeği kıstım bayrama kadar biraz vereyim göbiş boş boş çıktı geçen biri hamilemisin diye sordu ayy nasıl utandım 61 kiloyum 54-55 olmak istiyorum

Canım belkide sen farketmedin keşke 15 güne tamamlasaydın ya içinde kalmazdı :)
ben 6 günüm deyim bu sabah afedersin altımda bi islaklıkla uyandım öyleki çıtçıtı bile aşmış günlük pedimi unutmuşum
bide ben annemin yanında hastanedede kaldığımdan çok düznsiz içtim bi aç bi tok halen öyle unutuyorum bazen inşallah faydası olurda yumuşlarımı büyütmeyen o pis kisler kaybolur gider bu arada 7 kilo gibi bi fazlalığım var dün rejime başladım rejim dediğim yine yemek yiyorum ama her öğünde bir dilim tam buğdaylı ekmek ile ekmeği kıstım bayrama kadar biraz vereyim göbiş boş boş çıktı geçen biri hamilemisin diye sordu ayy nasıl utandım 61 kiloyum 54-55 olmak istiyorum

ben düzenli bir şekilde 11 gün içtim sonra canım istemedi bıraktım inşallah sana faydası olur zaten kist ve iltihap olanlara çok faydsı oluyormuş...

pco ya kilo vermeninde çok faydası oluyormuş başka hiçbirşey yapmaya bile gerek kalmaz belki de zayıflarsan....

pco ya kilo vermeninde çok faydası oluyormuş başka hiçbirşey yapmaya bile gerek kalmaz belki de zayıflarsan....

İnşallah canım görünüşte fazla bi kilom yok ama ben kendimden farkediyorum kilo aldıkça LH hormonum arttı bu hormon arttıkçada kilo veremez oldum önceden hemen hemen alır verirdim :18:

İnşallah canım görünüşte fazla bi kilom yok ama ben kendimden farkediyorum kilo aldıkça LH hormonum arttı bu hormon arttıkçada kilo veremez oldum önceden hemen hemen alır verirdim :18:

evet söylediğine göre fazla kilon yok ama fazla 1 - 2 kilo bile etkileyebiliyormuş..

aslında işin özü rabbim ol dedikten sonra hepsi boş olur. Bu hayatta herhes bir sınavdan geçiyor buda bizim sınavımız diye düşünüyorum...rabbim sınavımızı başarıyla geçmemizi nasip eder inşallah..

öyle canım hem eşinde morfoloji sorunu hem pko olup hamile kalan var nasip işte yaradan verince diyecek bişey yok bizede aynısı olur inşallah

• Öncelikli hedef hastanın fazla kilolarının zaman kaybetmeden verilmesidir. Obesitenin neden
olduğu risk faktörlerinin ortadan kaldırılması için bu çok önemlidir.
• Kilo verirken kişinin yaşam tarzı ve beslenme alışkanlıkları düzenlenmeli ve ömür boyu
alışkanlık haline getirilmesi sağlanmalıdır.

• Diyetin protein yağ ve karbonhidrat oranları dengeli olmalıdır.• Az ve sık beslenme modeli
benimsenmeli, 3 ana öğün arasında küçük ara öğünler tüketilerek kan şekeri dengesi
sağlanmalıdır. Su tülketimi en az 2-2.5 litre olacak şekilde ayarlanmalıdır.

• Beslenmede şeker oranı düşük posa miktarı yüksek olan, sağlıklı karbonhidratlar tercih
edilmelidir. Yüksek enerji içeriğine sahip atıştırmalık besinlerden (şekerlemeler, çikolata, tatlılar,
cipsler gibi) kaçınılmalıdır. Bu besinler, insün düzeyini arttırarak, açlık hissini arttırırlar. Alkol
ve enerji içeriği yüksek meşrubat ve hazır meyve suları tüketilmemelidir.

• Posa açısından zengin olan, vitamin ve mineral deposu sebze ve meyvelerin tüketimine ağırlık
verilmeli, günde en az 4-5 porsiyon sebze-meyve tüketilmelidir.

• Porsiyon kontrolü yapmak, yemekleri yavaş yemek, besin gruplarında sağlıklı olanları tercih
etmek (tam yağlı süt yerine yarım yağlı olan veya yağsız olanları tercih etmek gibi) kilo
kontrolünün sağlanması açısından oldukça önemlidir.

• Doğru beslenme önemlidir; ancak tek başına yetersizdir, düzenli egzersiz yapmak POS
açısından gereklidir.Kişinin sevdiği bir spor dalıyla uğraşması hareketin devamlılığı için
önemlidir.

Sonuç olarak diyet uygulaması ve düzenli egzersiz polikistik over sendromunun
tedavisinde ilk basamağı oluşturmaktadır.
Öncelikle glisemik yük azaltılmalı

Ağırlık kaybından bağımsız olarak diyetin kompozisyonunun değiştirilmesi insülin duyarlılığını etkilemektedir. Glisemik yükün azaltılması glisemik indeksi düşük besinleri tüketmekle sağlanır. Düşük glisemik indeksli besinlerdeki glikoz kana daha yavaş karışır; kan şekeri ani yükselip ani düşmez. Dolayısı ile de hemen acıkmazsınız daha uzun süre tok tutar. Kilo vermeye yardımcı besinlerdir. Bu sebeple de diyete düşük glisemik indeksli besinler koymak şarttır.

YÜKSEK GLİSEMİK İNDEKSLİ BESİNLER
Beyaz un
Beyaz pirinç
Reçel, bal
Makarna, spagetti
Kek
Şeker
Kızarmış patates, patates püre
Havuç

DÜŞÜK GLİSEMİK İNDEKSLİ BESİNLER
Kepekli un
Esmer şeker
Kepekli pirinç
Kepekli makarna
Kurubaklagiller
Meyveler (muz, incir kavun hariç)
Yulaf, çavdar ekmek
Bezelye, yeşil fasulye, barbunya

Son düzenleme:

nasıl uyucan bu listeye ::)

nasıl uyucan bu listeye ::)

Ben başladım bile bügün 4 günüm kontrolllü gidiyor şimdilik ama aralarda resmen aç kurt gibi oluyorum ama tutuyorum kendimi
bidebugün kendime giysi kıyafet bişeyler alayım dedim hiçbişeyi yakıştıramadım fazladan aldığım 7 kilo bozmuş beni hemen verip öyle hamiş olmk istiyorum ( inşallah ya )

sana bu yolda başarılar diliyorum inşallah gölünce olur herşey...

sana bu yolda başarılar diliyorum inşallah gölünce olur herşey...

Canım ben inanıyorum çok yakında olacak inşallah Rabbimin izniyle bende sana diliyorum inşallah hersey gönlünce olur Raabbim en kısa zamanda göbişlerimizi sonrada kucaklarımızı doldursun sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun bi tanede olsa olur çifter çifter olsada olur yuvalarımız şenlensin neşe dolsun inşallah tatlım haberleşelim gelişmeleri aktaralım birbirimize

evet mutlaka haberleşelim ben de regl günümü bekliyorum sonra şu bal çörekotu tarçın kürünü uygulayacağım baya ümitliyim bu karışımdan inşallah benim de sebebim olur hayırlısı ile ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…