çok geçmiş olsun tez zamanda yeniden yaşarsın o duyguyu ve devamında rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder...
bebişlerimiz bir gelse...ama biraz farklı duygular içerisindeyim olup olmayacağı konusunda... dile kolay 4 sene oldu tık yok...yine de ümidimi kaybetmiyorum daha fazla bekleyip olanlar var..Allahtan ümit kesilmezmiş..
dılerım rabbım hepımıze nasıp etsın anne olmayı kucagımıza almayı ınsallah hayırlıysa sagolun kızlar
önemli değil canım senide ekleyeyimmi listeye bat (regli tarihin) ne zaman :)
canım ben nezaman adet olcamı bılmıyomkı kurtajdan dolayı ama bıdakı aya verırım batı duzenım su an nasıl nezaman olurum hıc bılmıyorum valla
sagol canımın ıcı ıyı olmaya kafa dagıtmaya calısıyom benımde prk yuksektı dusurdu hayıt suyu ama suda var sıtres cok yukseltıyo kontrole gıttım benım patolojı sonuclarım temız cıktı rahımde sıvı kalmıs bıkacgune kanaman olur korkma dedı bende dedım bıda bebek olurmu ve pcoslamı alakalı bebegımın olmesı onla ılgılı degıl dedı hastaıklı bebekler vucut atıyo dedı hamıle kalırmıyım dedım kalırsın yasın genc ılerlemıs olsa tedavıye baslayalım dıcam ama oluruna bırak dedı 2 veya 3 ay korun dedı ama bu adetten sonra korunmucam
İnşallah en kısa zamanda gelirler de bizde hissederiz.. ben çok ümitliyim herşeyi deneyeceğim. bende 5 yılı arkamda bıraktım bazen garip garip duygular sarıyor seni çok iyi anlıyorum insanın aklından neler geçiyor neler... Allah büyük
rabbım cumlemıze anne olmayı nasıp etsın ınsallah kımseye boyle acılar yasatmasın amınnnn
ayyy canım benim cok sevindim patolojinin iyi cıkmasına insallah bukez hersey daha güzel olacak inanıyorum..allah hayırlısını versin insallah saglıklı sıhatli bebişin olur allah büyük canım benim pcosla ilgili olmamamsınada sevindim bi kez hamile kaldın ya kuzum kuzum insallah sansın fazlaBencede korunma canım...demekki hayıt herkeste farklı etkiler yapıyor ben bıraktım hemen sogana baslıycam insallah ondan ümitliyim bide testere dişli aslan pencesi onada taktım bu ara
allah razı olsun canım benım ınsallah amınnn guzel dıleklerın ıcın sagıl bal tarcın corek otunu denedınmı onuda uygalayan cokmus hormonlar acısından ınsallah sende bırran once sevdıgıne kavusup melegını kucagına alırsın aminnnn
allah razı olsun canım benım ınsallah amınnn guzel dıleklerın ıcın sagıl bal tarcın corek otunu denedınmı onuda uygalayan cokmus hormonlar acısından ınsallah sende bırran once sevdıgıne kavusup melegını kucagına alırsın aminnnn
canım sen hiç üzülme daha 8 aylık evliymişsin ve hamile kalmışsın 1 kere ben inanıyorum tez zamanda tekrar hamile kalırsın hiç sıkma canını sadece inan ve dua et...
AMİN ECMAİN CANIM HEPİMİZE ANNE OLMAYI NASİP ETSİN ALLAH EN YAKIN ZAMANDA .ZATEN EVLENİNCE HİÇ KORUNMIYCAM.BAKALIM BENDE DURUMLAR NASIL OLACAK:26::26::26:Bİ O EVRELEREGELSEM İNAN BENDE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.EVET CANIM ONUDA DUYDUM ONUDA YAPICAM BİDE SOGAN KÜRÜ 2Nİ YAPICAM KESİN ZATEN.SENDE YAP CANIMİNSALLAH GÜZEL HABERLERİNİ YİNE ALIRIZ İNSALLAH
allah razı olsun canım ınsallah ınanınkı okurtaj masasında herkeze duva ettım rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın herkeze evlat nasıp etsın dıye ınsallah amınnnn
kaç yaşındasın canım...
cglynnur regli tarihin ne zaman ekleyeyim listemiz çoğalsın bebeklerimiz gelsinnn
amınnn ınsallah canım benım bızlerın durumunda okadar cok ınsan varkı eskıden boyle olmuyor herkez anne oluyordu hemen okadar cok yıyıp ıctıklerımızı bozdular hormon karıstırdılarkı maf ettıler hepımızı
canım benim yanlış yazmışsın 27 ekim değil 17 ekim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?