dumaduma canım nasılsın bayadır görüşemiyoruz neler yaptın beni sorarsan bir farklılık yok aynı bildiğin gibiyim hamd olsun...
hasta olunca incir havuç kürü yapmayı düşünüyorum benden bir sene sonra evlenen bir akram vardı onunda çocuğu olmuyordu..duydum hamileymiş incir havuç kürü uygulamış tabii bunlar vesile veren rabbim...
canımın içi iyiyim çok şükür çalışıyorum.. evi satma aşamasındayız sattıktan sonra tür bebek düşünüyoruz hayırlısı olsun tabi ki ben bişey uygulamıyorum şu an çalışınca elalem ne içiyosun diye sorup duruyor o yüzden hiç bişey yapmıyorum.. hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.. bebiş kokusunu özledik gelsinler artık fazla bekletmesinler bizi...
canım bugün hayıt hapı aldım bakalım faydasını görecem mi ne yapacağımı sapıttım iyice
İnşallah faydası olur kuzum tüp bebek felan düşünmüyormusunuz beraber tedavi olsak aynı zamanlı ne güzel olur
canım benim düşünüyoruz ama önce bir kadın varmış kasık kaldırıyormuş yakı falan yapıyormuş onu denicem olmadı önümüzdeki aylarda düşünüyorum ...sen ne zaman yaptıracaksın...
merhaba kızlar nasılsınız, ben biraz sıkıntılı gibiyim yarın kısmet olursa yumurtalarım toplanacakhayırlısı dualarınıza beni de katın. ALLAHIM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
merhaba kızlar nasılsınız, ben biraz sıkıntılı gibiyim yarın kısmet olursa yumurtalarım toplanacakhayırlısı dualarınıza beni de katın. ALLAHIM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
kızlar selaammmçok özledim ben sizi.umut1985 tedavin hayırlı olsun canım benim.bebişlerin sımsıkı tutunsun.haberdar et mutlaka.öpüyorum hepinizi.
merhaba kzlar bentansferimioldum şuan iyim ama belim ağrıyor oturamıyorum fazla transfer iyi geçti ama ilk gün ve ikinci gün pembe renkli kanama oldu inş bebişim benimledir korkuyorum hep pozitif düşünmek istiyorum, dua edin çünkü çok stresli birsüreç. Allahım emeklerimizi boşa vermez inş kendinize iyi bakın HEPİMİZİN BEBEKLERİ OLUR İNŞALLAH
rabbim gönlüne göre versin canım inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana...rabbim bana ve benim gibi evlat hasreti çekenlerede tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah aminn...
Amin canım, ben transferden çıktıktan sonra orda 10 kişi daha transfer oldu herkes birbirine kalpten dua etti ben sizin içinde dua ettim ALLAHIM kabul etsin. buarada size yazmayı unuttum ama biliyorsunuz ben nodül tedavisi görüyordum ilaç almadım dereotu kullandım 1,5 ay da bile nodulum önemsenmeyecek kadar düştü doktor ilaçmı aldın dedi ve şaşırdı kontrolu 6 ay sonra ya verdi kür sayfasına eklerseniz sevinirim iyi akşamlar öpüyorum hepinizi.rabbim gönlüne göre versin canım inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana...rabbim bana ve benim gibi evlat hasreti çekenlerede tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah aminn...
arkadaşlar umut85 arkadaşımızın durumunu güncelledim sizlerde durumunuzu yazında hep birlikte güncelleyeyim bende dahil
cqlynur ecrinq özledim yahu görüşemedik kaç zamandır
merhaba kzlar bentansferimioldum şuan iyim ama belim ağrıyor oturamıyorum fazla transfer iyi geçti ama ilk gün ve ikinci gün pembe renkli kanama oldu inş bebişim benimledir korkuyorum hep pozitif düşünmek istiyorum, dua edin çünkü çok stresli birsüreç. Allahım emeklerimizi boşa vermez inş kendinize iyi bakın HEPİMİZİN BEBEKLERİ OLUR İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?