ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

canım nasip işi bu ya herşeyin bi vakti zamanı vr Rabbim sanada nasip etmiş hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah

canım nasip işi bu ya herşeyin bi vakti zamanı vr Rabbim sanada nasip etmiş hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah

Allah razi olsun cnm saol dedigin gibi herseyin wakti zamani war derlerdi ama bi tarafim inanmazdi gercekmis ne kadar imkansiz deselerde herseyin zamani gelince olurmus

C
Allah razi olsun cnm saol dedigin gibi herseyin wakti zamani war derlerdi ama bi tarafim inanmazdi gercekmis ne kadar imkansiz deselerde herseyin zamani gelince olurmus
Anim koca kari isi derkrn nasil anlatirmisin bu arada hamileligin hayirli olsun canim rabbim sana bagislasin

duma duma sen beni sevinçten ağlattın, sende çok çektin ALLAH tamamına erdirsin RABBİM sağ salim kucağina almayı nasip etsin bende bu ay yine tedaviye başlıyorum bende inanıyorum birgün benimde olacak yeterki sağlıklı olsun bebeğim, inş hayırlısı olur, kendine iyi bak sende bebeğinde ALLAHA emanet olun canım by by..

kızlar merhaba nasılsınız ben hala beklemedeyıim bayramdan sonra tedaviye başlıyorum 2 ay önce başlamam lazımdı ama hormonlarım yukselmişti o yuzden bekledik ve eskisi gibi içimde heves kalmadı neden bilmiyorum.

duma duma ben yazıyı sen diye okumuşum yazıyı erciyees yazmış (ALLAH hayırlı etsin kardeşimin hamileliğini umarım tamamına erer:) kusura bakma bende bugun fakettim inş gerçek olur senin benim ve tüm bebek isteyen kadınlara ALLAH hayırlı evlat nasip etsin

Canım benim daha yok yanlışmı anladın acaba Rabbim hepimize nasip etsin ben çok üzgünüm dağınığım ne yapacağımı bilmiyorum etraafta çok yıprattı beni psikolojim çok bozuldu..

Canım benim daha yok yanlışmı anladın acaba Rabbim hepimize nasip etsin ben çok üzgünüm dağınığım ne yapacağımı bilmiyorum etraafta çok yıprattı beni psikolojim çok bozuldu..
canım yanlış anladığımı sonradan farketim ve hemen özür diledm zaten ..psikolojiye gelince bende aynıyım bayramda nasıl dolaştım eş dost bilemezsin bazılarına mecburi gidiyorsun veya karşılaşıyorsun benden sonra evlenenlerin 2 kez gebeliklerini öğrendim artık en yakınlarım bile bana böyle şeyleri söylemeye çekiniyorlar üzülüyorlar yani anlıcağın acınası bir insan muamelesi görüyorum bayramda çocuğu olanlar çocuklarını benim yanımdan uzaklaştırmak için farklı bahaneler uyduruyorlar bazen öyle ağlıyorumki için için.Eşimin çocukları severken kalbimin sızladığını hissediyorum benim çevremde çok çocuk var abilerim yengelerim ve hep 2 ile 5 yaş arası ve daha yeni doğmuş ALLAH hepsine uzun sağlıklı ömür versin,gözüm yok yeterki RABBİM bizimde en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur hayırlısı va sağlıklısıyla şuan yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum ve düşünüyorumda bizi en çok çeve bunaltıyor seni tanıyan kimseyi görmek istemezsin işte öyle bende artık psikoloji kalmadı.....

Canım emin ol ayni duyguları paylaşıyoruz ben simdi yeniden başladım donmuş bebislerle ikinciyi deneyeceiz bu defa kaynanam ailem kimse bilmeyecek kimseye hesap vermek zorunda da kalmayacaim inan eşime birine dahi söylersen hakkimi helal etmem dedim bakalim olursada olmazsada kimseye duyurmayacagiz olmuyor ya bebek bi evin herşeyi gerçekten en büyük servet Rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim sende bikma usanma bak bizim 6 yıl doldu 7 den gun alicaz öyle böyle şöyle derken geçip gidiyor yıllar. .

slmmmmmm kızlar nasılsınız onumuzdeki ay tedaviye başlıyorum sız neler yaptınız....
slm canım hadi hayırlısı bende özelden sitem ettmiştim sana nerede başlıyorsun nasıl bi tedavi uygulanacak uzunmu kısa mı benim pko tüm şiddetiyle devm ediyor bu aralar donmuş miniklerimle deneyeceğiz bakalım gün bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız bu defa transferden sonnra nasıl vakit geçirsem, kafama nasıl takmam diye çare düşünüyorum bi öncekinde aşırı aşırı takmıştım

merhaba hangi doktorlarda tedavi gördünüz arkadaşlar ben de pkoluyum başarısız tüp bebek denemem oldu
cnm geçmiş olsun özetle ben 17 yaşımdan beri yani 10-11 senedir bu pko denilen şeyle mücadele ediyorum tedavisi yok tedavimiz bebeğimizin olması hamilelik iyileştiriyormuş ama işte...
bir kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek denemem var Ankara genart senin nerede oldu hangi ilaçları kullanıyorsun benim doktorum ikinci denemeye kadar günlük 1.5 saat yürümemi söyledi ben yürümüyorum birincisinde yürümüştüm faydası olmadı gerçi nasip folik asit alıyorum bide glifor

pko nun tedavisi olmadığını biliyorum sorun olanda hamile kalamamız allah yardımcımı olsun ben geçen ay dondurulmuşlara başladım ama çözülürken kalitelerini kaybettiler transferim olmadı önce miyom ameliyatı olup sonra tekrar başlıyacam şimdilik sadece glifor kullanıyorum ben istnbul cerrahi hastanesinde dondurulmuşları medıcalpark hastanesinde

merhaba kızlar nasılsınız benim canım biraz sıkkın bugun hastanedeydim ya bu kistlerden bıktım tedavim hep bunlar yuzunden aksıyor dr. bu kez doğumkontrol vermicem adetin 3 günü gel eğer hala geçmemişse kisti patlatıcam sen biraz acele ediyorsun dedi.. nasıl bişey acırmı bilmiyorum kızlar daha önce kistini patlatıran varmı merak ediyorum ama iğnelere yarın başlıyorum.....Bu arada senin tedavinde hayırlı olur inş cglynnur, hepinizi öpüyorum kızlar inş hepimiz olumlu sonuç alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…