Canım benim doktorum farklı bir yöntem kullaniyormus ama başarı oranimiz yüksek dedi...internetten arastirdim memnun kalan çok hayırlısı olsun bakalım... seninde bu tedavin hayırlısı ile başarıyla sonuçlanır inşallah...slm canım hadi hayırlısı bende özelden sitem ettmiştim sananerede başlıyorsun nasıl bi tedavi uygulanacak uzunmu kısa mı benim pko tüm şiddetiyle devm ediyor bu aralar donmuş miniklerimle deneyeceğiz bakalım gün bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız bu defa transferden sonnra nasıl vakit geçirsem, kafama nasıl takmam diye çare düşünüyorum bi öncekinde aşırı aşırı takmıştım
inşallah canım bu defa bende yine hayal kırıklığı olmaz İnşallah bu arada farklı yöntem nedir merak ettimCanım benim doktorum farklı bir yöntem kullaniyormus ama başarı oranimiz yüksek dedi...internetten arastirdim memnun kalan çok hayırlısı olsun bakalım... seninde bu tedavin hayırlısı ile başarıyla sonuçlanır inşallah...
Zift yöntemi dedi dışarda yumurta ile spermi dollendirip bolunmeye baslamadan kasiktan açılan küçük kesilerle tüplere birakiyormus türkiyede sadece ben yapıyorum dedi başarı oranimiz yüksek dedi...internetten araştırdım biraz o doktora gidip te olumlu sonuç alanlar var bakalım hayırlısı hersey sadece sebep verecek olan Rabbim... elimizden geleni yapalım gerisi Rabbim e kalmışinşallah canım bu defa bende yine hayal kırıklığı olmaz İnşallah bu arada farklı yöntem nedir merak ettim
hayırlısı canım ilk defa duydum inşallah sende de başarılı olur da mutlu haberini burda yazarsınZift yöntemi dedi dışarda yumurta ile spermi dollendirip bolunmeye baslamadan kasiktan açılan küçük kesilerle tüplere birakiyormus türkiyede sadece ben yapıyorum dedi başarı oranimiz yüksek dedi...internetten araştırdım biraz o doktora gidip te olumlu sonuç alanlar var bakalım hayırlısı hersey sadece sebep verecek olan Rabbim... elimizden geleni yapalım gerisi Rabbim e kalmış
insallah canım yaa hayırlısı olsun...hayırlısı canım ilk defa duydum inşallah sende de başarılı olur da mutlu haberini burda yazarsın
Canım benim ne yaptın hasta oldum mu ?hayırlısı canım ilk defa duydum inşallah sende de başarılı olur da mutlu haberini burda yazarsın
hayır canım ya felaket durumdayım hatta konusunu açtım yardımcı olan olur belki diyeCanım benim ne yaptın hasta oldum mu ?
sudenazo hamişsin hemde 6-7 aylık maşallah çok sevindim veren Rabbim ama vesilen ne oldu ?Kötünün iyisi iyinin kötüsü :) bende polikistik over im canm 1.5 senedir isyoruz ama henüz kısmet olmadı klomen kullandm bu ay yani 5.ayım eğer olmazsa önümüzdeki ay yada diğer aay aşılama olacağım adetime 6 gün var evde test yaptm ama negatif ne yazkki sen ne zamndr düşünüyorsun ne gibi tedaviler gördün
sudenazo hamişsin hemde 6-7 aylık maşallah çok sevindim veren Rabbim ama vesilen ne oldu ?
Canm tşk ederim rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin ... canm 5 defa klomen kullandım 1 aşılama gonalf ile, 1 defada sadece gonalf tedavisi gòrdüm ama olmadı herşeyi bıraktım bebek fikri bile yoktu aklımda artık kendiliğinden geldi işte rabbim kucağa almayıda nasip eder inşallah sadece sabır herseyden önce kendime ve eşime acımayî bıraktım bebek olmadığı için evliliğime zarar veriyordum farkında olmadan hersey allahtan ama sadece beyinde bitiyor bunu anladım ... sen ne durumdasn cnm
Bende adet olmayı bekliyorum ne yapayım... neden ağrının var ki bu kadar iltihap falan mı oldu ki bir doktora gorunseydin keşke...hayır canım ya felaket durumdayım hatta konusunu açtım yardımcı olan olur belki diye
10 gündür sağ kasığım ağrıyor ve iki gündür de karnım ağrıyor idrar yollarında enfeksiyon veya iltihap olacağını düşünerek soğan suyu içiyorum onun faydası oluyormuş ya temizleme açısından artık ne zaman regli olurum bilemiyorum doktoru aradım sordum bizim tedavimizi etkilemez falan dedi
sende durumlar nasıl
galiba iltihap soğan suyu içiyorum akşamları ve sarı sarı akıntım oluyorBende adet olmayı bekliyorum ne yapayım... neden ağrının var ki bu kadar iltihap falan mı oldu ki bir doktora gorunseydin keşke...
ayy Maşallah canım yaa hayırlısı ile bize de dua et Rabbim güzel pozitif sonuçlu bol keseli tedaviler nasip etsin hepimize...Kizlar merhaba nasilsiniz, tedaviniz ne durumda ben gonapeptil ve puregon ignelerini kullaniyorum sanirim 10 gun icinde tam emin degilim ama transferim yapilicak Allah izin verirse siz neler yaptiniz
aminnnnnevet canım bende öyle yapmayı düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum ben çalışıyorum eşimle, işimiz bilgisayarda, google internet eklamcılığı yapıyoruz,ama yinede sizi haberdar ederim sonuçtan bu ara hergun ultrason ve kan tahlili yaptırıyorum bu defa uzun protokoldayım,,Hayırlı sonuçlar alırım inş. şuan yumurta takibindeyiz ALLAH hepmizin yardımcısı olsun ve mücadelemizi mutlu sonla sonuçlandırsın.
Canımm Rabbim emeklerini hamiş vve sağlıklı bebişlerle mukafatlandırsın İnş.evet canım bende öyle yapmayı düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum ben çalışıyorum eşimle, işimiz bilgisayarda, google internet eklamcılığı yapıyoruz,ama yinede sizi haberdar ederim sonuçtan bu ara hergun ultrason ve kan tahlili yaptırıyorum bu defa uzun protokoldayım,,Hayırlı sonuçlar alırım inş. şuan yumurta takibindeyiz ALLAH hepmizin yardımcısı olsun ve mücadelemizi mutlu sonla sonuçlandırsın.
İnş.aminn minik dumacim Merhaba kader arkadaslarm 2 haftalik igne tedavisinden sonra bugun catlatma ignemi olucam ve Allah kismet ederse cuma Yumoşlarim toplanicak ve buyuk ihtimal pzrt transferim olucak , siz neler yaptinizCanımm Rabbim emeklerini hamiş vve sağlıklı bebişlerle mukafatlandırsın İnş.
tabiki haberdar edelim birbirimizi uzun protokol de transfer ne zaman oluyor acaba
Bu arada 15 gun igne tedavisi transferle birlikte 18 gun oluyor bendeİnş.aminn minik dumacim Merhaba kader arkadaslarm 2 haftalik igne tedavisinden sonra bugun catlatma ignemi olucam ve Allah kismet ederse cuma Yumoşlarim toplanicak ve buyuk ihtimal pzrt transferim olucak , siz neler yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?