ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

Canım benim doktorum farklı bir yöntem kullaniyormus ama başarı oranimiz yüksek dedi...internetten arastirdim memnun kalan çok hayırlısı olsun bakalım... seninde bu tedavin hayırlısı ile başarıyla sonuçlanır inşallah...

inşallah canım bu defa bende yine hayal kırıklığı olmaz İnşallah bu arada farklı yöntem nedir merak ettim

inşallah canım bu defa bende yine hayal kırıklığı olmaz İnşallah bu arada farklı yöntem nedir merak ettim
Zift yöntemi dedi dışarda yumurta ile spermi dollendirip bolunmeye baslamadan kasiktan açılan küçük kesilerle tüplere birakiyormus türkiyede sadece ben yapıyorum dedi başarı oranimiz yüksek dedi...internetten araştırdım biraz o doktora gidip te olumlu sonuç alanlar var bakalım hayırlısı hersey sadece sebep verecek olan Rabbim... elimizden geleni yapalım gerisi Rabbim e kalmış

hayırlısı canım ilk defa duydum inşallah sende de başarılı olur da mutlu haberini burda yazarsın

Canım benim ne yaptın hasta oldum mu ?
hayır canım ya felaket durumdayım hatta konusunu açtım yardımcı olan olur belki diye
10 gündür sağ kasığım ağrıyor ve iki gündür de karnım ağrıyor idrar yollarında enfeksiyon veya iltihap olacağını düşünerek soğan suyu içiyorum onun faydası oluyormuş ya temizleme açısından artık ne zaman regli olurum bilemiyorum doktoru aradım sordum bizim tedavimizi etkilemez falan dedi
sende durumlar nasıl

sudenazo hamişsin hemde 6-7 aylık maşallah çok sevindim veren Rabbim ama vesilen ne oldu ?

sudenazo hamişsin hemde 6-7 aylık maşallah çok sevindim veren Rabbim ama vesilen ne oldu ?

Canm tşk ederim rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin ... canm 5 defa klomen kullandım 1 aşılama gonalf ile, 1 defada sadece gonalf tedavisi gòrdüm ama olmadı herşeyi bıraktım bebek fikri bile yoktu aklımda artık kendiliğinden geldi işte rabbim kucağa almayıda nasip eder inşallah sadece sabır herseyden önce kendime ve eşime acımayî bıraktım bebek olmadığı için evliliğime zarar veriyordum farkında olmadan hersey allahtan ama sadece beyinde bitiyor bunu anladım ... sen ne durumdasn cnm

Canım hayırlısı ile sağlıkla kucağına al İnşallah
bende bu ay dondurulmuş embriyom ile deneyeceğim Rabbim nasip eder bizede İnşallah

Bende adet olmayı bekliyorum ne yapayım... neden ağrının var ki bu kadar iltihap falan mı oldu ki bir doktora gorunseydin keşke...

Bende adet olmayı bekliyorum ne yapayım... neden ağrının var ki bu kadar iltihap falan mı oldu ki bir doktora gorunseydin keşke...
galiba iltihap soğan suyu içiyorum akşamları ve sarı sarı akıntım oluyor doktora gitmeyede üşendim iş yerinden sürekli izin almak sıkıntı oluyor

Kizlar merhaba nasilsiniz, tedaviniz ne durumda ben gonapeptil ve puregon ignelerini kullaniyorum sanirim 10 gun icinde tam emin degilim ama transferim yapilicak Allah izin verirse siz neler yaptiniz

Kizlar merhaba nasilsiniz, tedaviniz ne durumda ben gonapeptil ve puregon ignelerini kullaniyorum sanirim 10 gun icinde tam emin degilim ama transferim yapilicak Allah izin verirse siz neler yaptiniz
ayy Maşallah canım yaa hayırlısı ile bize de dua et Rabbim güzel pozitif sonuçlu bol keseli tedaviler nasip etsin hepimize...

bence tedaviye başladıktan sonra nete bakmayı bırakalım radyosyon saçıyo bu bilgisayar telefon tabletler bu defa özen göstereceğim ben

evet canım bende öyle yapmayı düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum ben çalışıyorum eşimle, işimiz bilgisayarda, google internet eklamcılığı yapıyoruz,ama yinede sizi haberdar ederim sonuçtan bu ara hergun ultrason ve kan tahlili yaptırıyorum bu defa uzun protokoldayım,,Hayırlı sonuçlar alırım inş. şuan yumurta takibindeyiz ALLAH hepmizin yardımcısı olsun ve mücadelemizi mutlu sonla sonuçlandırsın.

aminnnnn

Canımm Rabbim emeklerini hamiş vve sağlıklı bebişlerle mukafatlandırsın İnş.
tabiki haberdar edelim birbirimizi uzun protokol de transfer ne zaman oluyor acaba

Canımm Rabbim emeklerini hamiş vve sağlıklı bebişlerle mukafatlandırsın İnş.
tabiki haberdar edelim birbirimizi uzun protokol de transfer ne zaman oluyor acaba
İnş.aminn minik dumacim Merhaba kader arkadaslarm 2 haftalik igne tedavisinden sonra bugun catlatma ignemi olucam ve Allah kismet ederse cuma Yumoşlarim toplanicak ve buyuk ihtimal pzrt transferim olucak , siz neler yaptiniz

İnş.aminn minik dumacim Merhaba kader arkadaslarm 2 haftalik igne tedavisinden sonra bugun catlatma ignemi olucam ve Allah kismet ederse cuma Yumoşlarim toplanicak ve buyuk ihtimal pzrt transferim olucak , siz neler yaptiniz
Bu arada 15 gun igne tedavisi transferle birlikte 18 gun oluyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…