Kızlar ıkı gündür kanamam devam edıyor progestan kullanıyorum ama faydası olmadı Cumartesi 6.27 Pazartesi de 14.97 sonucum ıkı gündür cok kanamam var yarın tekrar gidicem sizce düşük mü yapıyorum kafayı yıcem sabah idrar testi yaptım pozıtıftı hala değerlimde düşmemiş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayni dert bende de var canim hamile kalmami engelliyor eger hamile kaliraam da dusuk tehlikesi varmış. Ben daha 1.asamayi bile geçemedim.kafamda bir suru soru.sogan kurune basladim yine bu ay belki faydasi olur???
cnm seni üzmek istemem ama benim düşugumde böyle başladı bide benim degerlerim daha yüksek ti inşallah düşük değildir
Degerin kanamandan ne kadar sonra düştü canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dumaduma çok üzüldüm ALLAH sabır versin inşallqh kendiliğinden hamile kalırsın şuan hormon değerlerin yüksek ALLAH yuzüne baksın, pes etmek yok, bu bizim imtahanımız ve biz inşaallah bu imtihanı kazanacağız ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun..Kızlar biliyosunuz bende pko var nasil baş edicem ben bununla kimyasal gebeligimi pko ya bagliyorum Allahim sevindik derken yeniden böyle bişeyle mücadeleyle başbaşa kalmak cok kötü
dumaduma çok üzüldüm ALLAH sabır versin inşallqh kendiliğinden hamile kalırsın şuan hormon değerlerin yüksek ALLAH yuzüne baksın, pes etmek yok, bu bizim imtahanımız ve biz inşaallah bu imtihanı kazanacağız ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun..
bizim ekip dağılmış :26::26::26:
s. a. arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum, taşındım baya bi uğraştım üstelik kız kardeşimin sorunları vardı, bende kalıyordu, insanlıktan anlamayan 2 evladı var onların kıymetini bilmeyen bir koca müsvettesi. çok üzgünüm kardeşim çok kırılgan hassas ve sessiz . 3,5 ve 8 yaşlarında 2 kızı var dünya tatlısı,küçük olan babası geliyor diye çarşafın altına saklanmışteyze sizde kalalım bize gtmeyelim diyorlar üstelik taşındığım için evde tv henüz takılmamıştı ona bile katlandılar.ALLAH herkese hayırlı insanlarla karşılaştırsın çok zor çook edepsiz ve insanlıktan nasibini almamış birine katlanmak ama işte arkan sağlam olmayınca olmuyor
öyle canım ama yine de üzülüyorm,babam hep arkasında ama işte babamız yaşlı 70 küsür ve hasta,bizim ailemiz kimsenin kalbini kırmak istemiyor yinede insanlık yapıyoruz onun ise ailesi onu reddetti o derece huysuz ama kıymetini bilmiyor.küçük alıştı bana benden gitmek istemiyor bunları görünce cocuk için bile olsa herşeyın hayırlısı olsun diyorum o cocuklar olmasaydı ayrılacaktı 1 hafta bende kaldı evine gitti özür diledi ama ben onun düzeleceğne inanmıyorum ALLAH yardımcısı olsun(amin)Canim Allah kolaylik versin kardeşine ve evlatlarina işte var böle insanliktan nasibini almayan insan görünümlü yaratiklar bizdede var bi tane bas belasi kiz kardesimin başında oda öyle arkasi olmayinca hicbiseyde yapamiyor üç tane evladi var tehditle evli kalıyor işte ama kiz kardesinin yaninda olmasida güzel bişey vakit geçiyordur insan kendini dinlemiyo yaninda ailesinden birileri olunca
öyle canım ama yine de üzülüyorm,babam hep arkasında ama işte babamız yaşlı 70 küsür ve hasta,bizim ailemiz kimsenin kalbini kırmak istemiyor yinede insanlık yapıyoruz onun ise ailesi onu reddetti o derece huysuz ama kıymetini bilmiyor.küçük alıştı bana benden gitmek istemiyor bunları görünce cocuk için bile olsa herşeyın hayırlısı olsun diyorum o cocuklar olmasaydı ayrılacaktı 1 hafta bende kaldı evine gitti özür diledi ama ben onun düzeleceğne inanmıyorum ALLAH yardımcısı olsun(amin)
off yaa sen naptın canım 2 için beklicenmi, ben bayramdan sonra düşünüyorum kısmetse,,
canımın içi duygularıma nasıl da tercüman olmuşsunkızlar nasılsınız...........
beni sormayın dipteyim sondayım kötü hissediyorum kendimi...
eksik yarım bir şeye yaramaz biri gibi görüyorum kendimi...
rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği diyorum inanıyorum ama...
artık her olan şeyi üzerime alınıyorum çocuğum olmadığından yapılıyormuş gibi hissediyorum....
içim acıyor yaaa kötü hissediyorum kendimi ..
ne yapsam ne etsem bilemiyorum...
biliyorum nasipte yoksa olmama ihtimalide var...
beklemek cok zor sabretmek çok zorrrr...........
rabbimden bol bol sabır diliyorum....
sizden başka kimseyle paylaşamıyorum...
bu konuda tek dert ortağımsınız...
anneme anlatsam onuda uzuyorum..
zaten anlıyor durumumdan anlatmaya gerek yok..
eşim desen benden umudu kesti....
ağlamama bile kızıyor..
artık çocuğum olmadığı için sevilmediğimi bile düşünüyorum.....
zordayım dardayım kimsesizim...
kimsesizlerin kimsesi sensin ALLAHım...
çaresizim çaresizlerin careside sendedir...
çare gönder hayırlısı ile ey büyük ALLAHım..
sabır diliyorum senden ALLAHım ...
bol bol sabır ihsan eyle...
şu mübarek ramazan ayının yüzü hürmetine hakkımızda hayırlısı nasip eyle...
AMİNNNNN..................
canım biz alışığız bu gibi durumlara sen fazla umutlanma yinede vücut psikolojik olarak da hamilelik belirtileri verebiliyor Rabbim gönlüne göre versinKızlar meraba size bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim...Ben 25 en fazla 27 günde bir adet olurum, en son adetim 25 temmuzda oldu 4 gün sürdü, eşimle birlikteliğim ağustosun 13_14 dünde oldu ve ağustosun 19_20 sinde bekliyordum ama olmadı ve bugün ayin 28 hala olmadım 2 gün önce kanda gebelik testi yapıldı negatif çıktı ama adet belirtisi yok ve hala olmadım ne yapmalıyım öneri ve fikirleriniz nelerdir, hala umutlanmalı mıyım...lütfen cevap verin lütfeeeeen çok ihtiyacım var geç döllenme olabilir mi yada adet dönemine yakın gebe kalınabilir mi...
çok sağol canım Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladınıARKADAŞLAR 3 YILLIK EVLİYİM ÇOCUK İÇİN HASTANEDİYDİ TEDAVİYDİ UGRASTIK OLMADI YARIM KALDI VS..VS... HATTA BURADA BİR COK FORUMDA YAZMIŞLIGIM VARDIR. SİZE ÖNCELİKLE TAVSİYEM ACİZ OLDUGUMUZU KABUL EDİP HERŞEYİ ALLAH'A TESLİM EDELİM VE ÇOK DUA EDELİM :) BU BİRİNCİ MADDE İKİNCİSİ HAMİLE KALMAYA CALISTIGINIZI UNUTUN :) 3. HEM KENDİNİZE HEM BEBEK İSTEYENLERE DUA EDİŞE DEVAM.
- 1 TATLI KAŞIGI HAYIT TOHUMUNU 1 SU BARDAGI KAYNAR SUYA ATIP DEMLENİŞİNİ BEKLEYİN.10 DAKİKA SONRA İÇEBİLİRSİNİZ.BEN TOHUMLARI DA SÜZMEDEN İÇTİM.
- AYNI GUN EŞİMLE BERABER YENİBAHAR TOHUMU İÇMEYE BAŞLADIK.HER GECE UYUMADAN 2 TANE İÇTİK(BANA DEDİKLERİNE GÖRE NE KADAR İÇERSEN O KADAR COCUGUN OLUR :) )
- YİNE AYNI TARİHLERDE EŞİM 4 HAFTA ÜSTÜSTE CUMA GÜNLERİ SELAYLA NAMAZ ARASINDA 1000 TANE YA EVVEL CELLE CELALUHU İSMİNİ ÇEKTİ.
- YİNE AYNI TARİHLERDE 7GÜN ORUÇ TUTUP İFTARDA ORUCU21 KEZ YA MUSAVVİR CELLE CELALUHU İSMİNİ CEKEREK ACTIM.
- EŞİMSE YİNE AYNI TARİHLERDE SANIRIM 3GÜN(7 DE OLABİLİR UNUTTUM) ORUÇ TUTUP ORUCU AÇARKEN 21 TANE YA MUSAVVİR CELLE CELALUHU İSMİ ŞERİFİNİ SUYA OKUDU VE İÇTİ.
- BU ARADA BEN İKİ KEZ ADET OLDUM.İKİNCİ ADETİMDEN SONRA OVULASYON GÜNÜMDE GECE UYUMADAN 2 TANE YENİ KARANFİL TOHUMU İÇTİK.(SONRA HİÇ KONUŞMAYACAKSIN EŞİNLE!!! )ARDINDAN 2 REKAT NAMAZ KILDIK VE YİNE HİÇ KONUŞMADAN İLİŞKİ... SONRA DUA EDİN UYUYUN .
- ASILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR BELKİ İNANMAZSINIZ BENİMDE AYNI SEYLER BAŞIMDAN GECTİĞİ İÇİN SOYLUYORUM.BU ANLATTIKLARIMDAN SONRA ERTESİ GÜN 20 DK TRAMBOLİNE BİNDİM.2.GUN YİNE YEGENİMİ KIRAMADIM 20 DK TRAMBOLİNE BİNDİM.ERTESİ GUN KAPLICAYA GİTTİK İLTİHAP SOKUCUYDU SUYU 4 SAAT SUDAN CIKMADIK....2 GÜN SONRA DENİZE GİTTİK Bİ HAFTA SUDAN CIKMADIM ATLADIM METLEDİM.VE Bİ DAHA ADET GORMEDİM.ŞU ANDA 5 HAFTALIK HAMİLEYİM.Bİ KEZ DAHA ANLADIM Kİ ALLAH COK COK COOOOK BÜYÜK.
- EĞER İNANARAK YAPARSANIZ ALLAH EVELALLAH HAZİNESİNDEN BİZE DE VERİR.BEN FORUMA COK GİREMİYCEM SORULARINIZ OLURSA İŞE BAŞLADIM ÇUNKU.((((((((((( YANLIZ BİZ NAMAZDAN SONRA TOHUMLARI İÇMEYİ BIRAKTIK EVE DÖNÜNCE RAHAT RAHAT UYGULARIZ DİYE)))))))))) SİZ YİNE İÇMEYE DEVAM EDİN GEBELİĞİ ÖGRENİNCE BIRAKIRSINIZ.
- BİRDE TOHUMLARI EN FAZLA 3 AY İÇİN SONRA ARA VERİN MUTLAKAA!!!!!!!!
- VE TABİ O SIRA DA OLUR BEBİŞLER EVELALLAH :) :) :)
- BANA DA DUA EDERSENİZ SEVİNİRİM BEBİŞ VE BEN SAĞLIKLA KURTULALIM. ALLAH İSTEYEN TÜM MÜSLÜMAN KULLARINA HAYIRLISAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?