ıyı olmaya calısyoruz canım ugrasmaya devam edıyoruz ocakta tub bebek tedavısıne baslıycaz bugun genetık testlerımız yaptırcaz hakkımızda hayırlısı olsunınsallahİyi diyelim iyi olalım canım benim sen nasılsın.... neler yaptın...
IYiyiz kaçak nerelerdeydin ne yaptin :) bizler boyle umutla devam etmeye calisiyoruz iste..ay kızlar canlar nasılsınız dumaduma cglynnur nasılsınız guzel haberler verırsınız ınsallah uzun zamandır bıldırım yoktu az once geldı ay ne mutlu oldum konuyu tekrar buldugum süper oldu bu valla
gulum ıyı olmaya calısıyorum mayısta babmı kaybettım.... ıyı olmaya calısıyorum canım kk dgıstıya oyuzden konuyu kaybettım canım dun bıldırım geldı yenıden buldum allah sukur gulum ocakta tub bebe tedavısıne baslıycaz bu ay genetık testlerımız yaptırdık beklemedeyız umutla canım allah yuzlerımız guldursunIYiyiz kaçak nerelerdeydin ne yaptin :) bizler boyle umutla devam etmeye calisiyoruz iste..
Canim benim uzulme demicem neler dusunup neler yasadigini azcok biliyorum Rabbimin izniyle insallah bi dahaki sefere Allahim hepimize bu yolda sabirlar versin..Sonuç negatif malesefinşallah senin bebisin tutunur sana minikduma...
Başin sagolsun Allah rahmet eylesin canim...gulum ıyı olmaya calısıyorum mayısta babmı kaybettım.... ıyı olmaya calısıyorum canım kk dgıstıya oyuzden konuyu kaybettım canım dun bıldırım geldı yenıden buldum allah sukur gulum ocakta tub bebe tedavısıne baslıycaz bu ay genetık testlerımız yaptırdık beklemedeyız umutla canım allah yuzlerımız guldursun
amın sagol canım... elden bısey gelmıyorkı duvadan baska duvayla hayalle umutla beklıyoruz allah kavbul etsın duvalarımızı zor seyler yasıyoruz allah hepmızın yardımcısı olsun u zor sureclerde amınnBaşin sagolsun Allah rahmet eylesin canim...
Allahim rast getirsin insallah olur.. gercekten artik bu konularda soylenecek sozde pek kalmiyor dua ediyoruz Rabbim kabul etsin
Üzülme canım benim yerlesiyordur belki zarar verme MelegineCanim benim uzulme demicem neler dusunup neler yasadigini azcok biliyorum Rabbimin izniyle insallah bi dahaki sefere Allahim hepimize bu yolda sabirlar versin..
benimde bugun hafiften lekem geldiyine uzulup aglaya aglaya bi hal oldum
Basın sağolsun canım benimgulum ıyı olmaya calısıyorum mayısta babmı kaybettım.... ıyı olmaya calısıyorum canım kk dgıstıya oyuzden konuyu kaybettım canım dun bıldırım geldı yenıden buldum allah sukur gulum ocakta tub bebe tedavısıne baslıycaz bu ay genetık testlerımız yaptırdık beklemedeyız umutla canım allah yuzlerımız guldursun
Saol canim benim hayirlisi olsun artik ne ise sonucu kabulumuz tevekkule devam buda bizim sinavimizÜzülme canım benim yerlesiyordur belki zarar verme Melegine
sagol canım benımBasın sağolsun canım benim
maşallah neguzel bı suprız ınsallah hepımıze eslerımıze boyle suprız yapmak nasıp olur cok guzel:):):)slm canlar kan testi transferden 10 gün sonra belli oluyor zaten. ben 10.gün kocamın habeeri yokken testi yaptırdım çok sevdiğim iki arkadaşım vardı yanımda saolsunlar desteklerini esirgemediler. iki tane patik aldık bi kız bi erkek . iç içe 3 tane kutuya koydum. patiklerin üstünede kan testini koydum. gece kocam işetn gelince ben yarın için çok heyecanlıyım inşallah heyecanımız hafifler moral olsun diye sana küçük bi hediye aldım dedim. kocam kutuyu açtı içinden bi kutu daha çıktı bidaha açtı bi kutu daha bidaha açtı patikler çıktı...ayyy çok güzel dedi anlamadı kan testinin üzerinede not yazmıştım onu okudu .arkadaşlar o kağıdın içide var dedi yazık garibimin bişeyden haberi yok açınca şok oldu nasıl yaniii...hadi canımmm diyebildi ve gözleri doldu :) kocişe güzel bi sürpriz oldu
Cglynnur, çok uzuldum Allah sabir versin hayırlısı buymus de geç ben oyle yaptip ilk gun biraz agladim aglamazsam atamazdim gerginligi esine saril canim hayat cocuktan ibaret degil biraz bosverelim belki bizde hz yakup ve hz yusuf gibi beklemekten vazgeçip Allaha siginirsak oda bizi hasretimize hayirlisi ile kavusturur.onlar oyle yapip 40 yil sonra kavustular biz daha erken kavusuruz insallah.Sonuç negatif malesefinşallah senin bebisin tutunur sana minikduma...
Masallah Rabbim hayırlısı ile kucaguna almayida nasip etsin guzel yapmissin insallah tum isteyenlere nasip olur bole surprizler..slm canlar kan testi transferden 10 gün sonra belli oluyor zaten. ben 10.gün kocamın habeeri yokken testi yaptırdım çok sevdiğim iki arkadaşım vardı yanımda saolsunlar desteklerini esirgemediler. iki tane patik aldık bi kız bi erkek . iç içe 3 tane kutuya koydum. patiklerin üstünede kan testini koydum. gece kocam işetn gelince ben yarın için çok heyecanlıyım inşallah heyecanımız hafifler moral olsun diye sana küçük bi hediye aldım dedim. kocam kutuyu açtı içinden bi kutu daha çıktı bidaha açtı bi kutu daha bidaha açtı patikler çıktı...ayyy çok güzel dedi anlamadı kan testinin üzerinede not yazmıştım onu okudu .arkadaşlar o kağıdın içide var dedi yazık garibimin bişeyden haberi yok açınca şok oldu nasıl yaniii...hadi canımmm diyebildi ve gözleri doldu :) kocişe güzel bi sürpriz oldu
Benim dondurulmuş yok canım yeniden başlayacağım biraz dinleneyim bakalım nereye giderim... sende iyi ki varsın canım Seviliyorsun.... bizim bir tanıdık var tüp bebek tedavisi görmüş ilk tahlil gününde kanda çıkmamış doktor iki gün sonra tekrar gel demiş o zaman çıkmış Allahtan ümit kesmemek lazım :)Saol canim benim hayirlisi olsun artik ne ise sonucu kabulumuz tevekkule devam buda bizim sinavimiz
Iyiki tanimisim iyiki varsiniz seni seviuorum bitanem benim.. bu arada dondurulmusun varsa onlarlada cok guzel sonuc alanlar var forumda bi arastir istersen..
Sağolasın desteğin için canım... oldurmeyen acı guclendirirmis ya tuhaf bir haldeyim çok aglayamadim buruk içim vardır Rabbimin bir bildiği hamd olsun bu halimize....Cglynnur, çok uzuldum Allah sabir versin hayırlısı buymus de geç ben oyle yaptip ilk gun biraz agladim aglamazsam atamazdim gerginligi esine saril canim hayat cocuktan ibaret degil biraz bosverelim belki bizde hz yakup ve hz yusuf gibi beklemekten vazgeçip Allaha siginirsak oda bizi hasretimize hayirlisi ile kavusturur.onlar oyle yapip 40 yil sonra kavustular biz daha erken kavusuruz insallah.
Tabiki canim neler okuyup neler duyuyoruz regli olmadiysan tahlillerini tekrarla derim bide senin dedigine gore farkli bi yontem uygulanmisti belli olmaz..Benim dondurulmuş yok canım yeniden başlayacağım dinleneyim bakalım nereye giderim... sende iyi ki varsın canım Seviliyorsun.... bizim bir tanıdık var tüp bebek tedavisi görmüş ilk tahlil gününde kanda çıkmamış doktor iki gün sonra tekrar gel demiş o zaman çıkmış Allahtan ümit kesmemek lazım :)
Hasta olmadım eğer olmazsam cumartesi günü tekrarlicam...Tabiki canim neler okuyup neler duyuyoruz regli olmadiysan tahlillerini tekrarla derim bide senin dedigine gore farkli bi yontem uygulanmisti belli olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?