ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

Sonuc negatif ne yazicam ne konuşucam bilmiyorum, çok çaresizm Allahin takdiri....
Canim benim tevekkul ediyosun en onemliside bu Rabbim buyuk demekki vakti saati gelmemis Rabbim sabirlar versin yilmak yok Rabbimizin en sevdigi sey umut etmemizmis umuda devam... sorunu irdeleyip anatomiyi imcelemek gerekiyor neden olmuyor diye hayirlisi canim..

Ne desem bos biliyorum rabbim yardimcin yardimcimiz olsun zor yasadiklarimiz
Cglynnur inan bütün kalbimle sana dua ediyorum inş sonucun pozitif olur Allah sağ salim kucagina almayi nasip eder,ben yapim geregi sinirli alingan içine kapanik asla kiskanç olmayan ,ibadetlerini tam olmasada yarine getirmeye calisan cok dua eden biriyim evet cok uzgunum ama umudum var Rabbim birgun bizimde muradamizi verecektir ben inaniyorum.

Rabbim hayirlisi ile tez vakitte isteyen herkeze bizede anne olmayi nasip etsin insallah canim dualarin icin sagol allah razi olsun canim bende senin icin dua edecegim... Gonlu guzel arkadasim...

kızlar bende transferimi oldum aslında size sürpriz yapacaktım ama umut1985in haberinden sonra sürpriz hevesim falan kalmadı canım benimm ya

kızlar bende transferimi oldum aslında size sürpriz yapacaktım ama umut1985in haberinden sonra sürpriz hevesim falan kalmadı canım benimm ya
Hayirli olsun minikduma,Canim uzulme ne olur ben 2 hafta boyunca bazi nedenler den dolayı uzgundum morel cok onemli kendine iyi bak inş seninde sonucun yüzünü ömrün boyunca güldürur

Hayirli olsun minikduma,Canim uzulme ne olur ben 2 hafta boyunca bazi nedenler den dolayı uzgundum morel cok onemli kendine iyi bak inş seninde sonucun yüzünü ömrün boyunca güldürur

canım benim saollll aynı durumlar bende de oldu ben çalışmaya devam ediyorum ve iş yerimde sıkıntılar bitmiyor birde ben takıntılı bir,yim herşeyi çok takarım kafama İnşallah hayırlısı olur

cglynurun test tariihide pazartesi galiba hakkında hayırlısı olur İnşallah pozitifi görür..

canımcığım seni merakla takip ediyorum transferini olmuşsun inş meleklerin çok sağlıklı tutnurlar..Allahım kan can versin minişlerine..sen dumadumusun nikinimi değiştirdin canım..

canımcığım seni merakla takip ediyorum transferini olmuşsun inş meleklerin çok sağlıklı tutnurlar..Allahım kan can versin minişlerine..sen dumadumusun nikinimi değiştirdin canım..
Evet canım benim saol varol böyle uzaklarda dua edenlerimizin olması Rabbimin bir nimeti bu teknoloji meletine kızıyorum ama buda bir nimet dua zincirine bir vesile Rabbim seninde yüzünü güldürsün tabiki ben dumadumayım öyle kafama esti minikduma oldum boy 155 olunca :) canla başla mücadele eden ben yılmadım Rabbimden bir ümitle akıl sır erdiremediğim dondurulmuş iki tane buz bebeklerimle yola devam ediyorum şimdi merakla haftaya pazartesiyi bekliyorum İnşallah bu defa olmuştur hyayırlısı ise tabi... sen ne durumdasın seni geçen ki yine bizim mayıs haziran topiğinden unutmadım yine böyle yazmıştın :)

Ca
Canım benim ne zaman transfer oldu senin bak bak saklarmis bizden...

canımcığım unuturmuyum hiç arada bakıyoru bu topiğe..benden hiç umut verici haberler yok mallesef erken yumurta rezerv azlığım var yüksek fsh düşük amh savaşıyorum her ay düzenli kontrolere gidiyorum bende canım..geçen kış 3 tüp denemem oldu hepsi negatif bu yaz hiç yumurtam görülmedi geçen ekimde birden yumoşlar çıktı ortaya tekrar tüp bebek macerası yaşadım opu oldum mallesef dölenmedi tek taşım..kısmet bizim işler canım yumurta olunca tedavilerim devam edicek inş..merkez değiştşrmeye karar verdim bakalm fsh düşürebilirsem memeoriale gitmeyi çook istiyorum..

canım merkez değiştirmeye iyi karar vermişsin sonuç alamıyorsan değiştir tabi.. Rabbim elbet seninde yüzünü güldürecek beslenmene dikkat et tam buğdaylı ekmek yemeye çalış sebze meyve yeşil yapraklıları çok tüket yumurta rezervi için bunlar çok gerekli hurma incir bunlardan ölçülü miktarda yemeye çalış ne de olsa Efendimizin (SAV) in sevdiği yiyecekler vardır bir hikmeti... güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda...

ay kızlar canlar nasılsınız dumaduma cglynnur nasılsınız guzel haberler verırsınız ınsallah uzun zamandır bıldırım yoktu az once geldı ay ne mutlu oldum konuyu tekrar buldugum süper oldu bu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…