Canim gozun aydin insallah bebisin seninledir. Bende bir dua zinciri baslattim sabah aksam okuyorum insallah Allah gonlumuzun muradini hayirlisi ile nasib eder cümlemize amin.icime dogdu minikduma sen ben 3 umuz beraber bebislerimiz olacak eee ayri gayri olmaz dimi.Adet gunum geldi adet olduğumu düşünmüştüm tam olarak olmadım bu işte bir tuhaflik var dedim idrar testi yaptım ikinci çizgi çıkti dunde kan tahlili yaptirdim kandada çıktı bende anlamadım mucize galiba yarın tekrarlancak bakalım hayırlısı. ...
Çok sağolasın canım ağzından bal damliyor ayrı gayri olmaz tabi :)Canim gozun aydin insallah bebisin seninledir. Bende bir dua zinciri baslattim sabah aksam okuyorum insallah Allah gonlumuzun muradini hayirlisi ile nasib eder cümlemize amin.icime dogdu minikduma sen ben 3 umuz beraber bebislerimiz olacak eee ayri gayri olmaz dimi.
Hiç sorma canım bende şaşırdım inşallah devamı gelir hayırlısı ile senin bugün test günün degil miydi sonuç ne canım. ..Canim benim ya varya tuylerim diken diken oldu bin sukur Rabbime hadi guzel haberler ver bize ve bol bol dua insallah..demekki gec tutunmus
Çok sağolasın canım hayırlısı ile Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin . Benimde devamı gelir inşallah.canım yazını görünce çok şaşırdım ve sevndm rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah...
canım ne güzel haber arada takip ediyorum burayı sen tüp bebekmi yaptırmıştın canım test gününde kan değerin kaç çıkmıştı..Hiç sorma canım bende şaşırdım inşallah devamı gelir hayırlısı ile senin bugün test günün degil miydi sonuç ne canım. ..
Sonuc hayirlisi ile katliyor canim artik Rabbim nasip ederse kese gorebilecekmiyiz heyacani varHiç sorma canım bende şaşırdım inşallah devamı gelir hayırlısı ile senin bugün test günün degil miydi sonuç ne canım. ..
canim Allah razi olsun insallah hayirlisi ile devam eder Rabbim hepimize yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin...ayyyy kızlar çokkkk sevindim sizin için.maşallahhhh.Allah tamamına erdirsin İnşallah.ne güzel haberler bunlar.çok mutlu oldum.
canımcığım hamişsik nasıl bir duygu inş güzel artışlar vardır kanda..senin tek emriyonmu konulmuştu canım test günü kan değerin nasıldı..ne zaman kese görmeye gidiceksin..biraz ayrıntılı anlatırmısın canımcığım..canim Allah razi olsun insallah hayirlisi ile devam eder Rabbim hepimize yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin...
canım özelden yazdımcanımcığım hamişsik nasıl bir duygu inş güzel artışlar vardır kanda..senin tek emriyonmu konulmuştu canım test günü kan değerin nasıldı..ne zaman kese görmeye gidiceksin..biraz ayrıntılı anlatırmısın canımcığım..
canım gözün aydın tekmi kese canım kahverengi akıntılarını doktoruna söyledinmi artı ilaç verdilermi yada iğne..kendini yorma canım yat dinlen gün boyunca..kızlar bizde miniğin kesesini gördük ama dünden beri kahverengi akıntılarım başladı korkuyorum
Gözün aydın canım Allah devamını getirsin alıntılar kafayı takma bana doktorları 9 ay boyuna leke hatta düzenli adet alanlar var demişti ama yinede bildir çünkü ona göre ilaç veriyorlarkızlar bizde miniğin kesesini gördük ama dünden beri kahverengi akıntılarım başladı korkuyorum
Saolasin canim Rabbim devamiyla birlikte sizede gostersin insallah dr gereken tum tedbirleri aldi gibi gunde 4 tane estrofem 3 tanede progestan iciyorum ek olarak folik asit kime sorduysam olabilir ilk zamanlarda diyor ne diyeyim Rabbime emanet...canım gözün aydın tekmi kese canım kahverengi akıntılarını doktoruna söyledinmi artı ilaç verdilermi yada iğne..kendini yorma canım yat dinlen gün boyunca..
sağol canım inşallah Allah razı olsun Rabbim güzel gönlünüze göre versin herşeyi...(inşAllah amin)Gözün aydın canım Allah devamını getirsin alıntılar kafayı takma bana doktorları 9 ay boyuna leke hatta düzenli adet alanlar var demişti ama yinede bildir çünkü ona göre ilaç veriyorlar
Canim bende dua ediyorum hamileliğin ilk aylarında yapılan dualar var onlar çok oku netten bakarsan bulursun Allah uzun ömürlü Sağlıklı bir bebek nasip eder inş.Canlarim yanlis anlamayin kulun baska bir kula duasi makbul olurmus insallah sizlere nasil dua ediyorum anlatamam Rabbim en kisa zamanda omurlusunden nasip etsi sizlere
bende endise icindeyim kalp atisini duyabilecekmiyim devam edecekmi dualariniza ihtiyacim var sizleri cok seviyorum iyi kotu gunumuzde hep yanimizda oldunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?