ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

Canim gozun aydin insallah bebisin seninledir. Bende bir dua zinciri baslattim sabah aksam okuyorum insallah Allah gonlumuzun muradini hayirlisi ile nasib eder cümlemize amin.icime dogdu minikduma sen ben 3 umuz beraber bebislerimiz olacak eee ayri gayri olmaz dimi.

Çok sağolasın canım ağzından bal damliyor ayrı gayri olmaz tabi :)

Hiç sorma canım bende şaşırdım inşallah devamı gelir hayırlısı ile senin bugün test günün degil miydi sonuç ne canım. ..
canım ne güzel haber arada takip ediyorum burayı sen tüp bebekmi yaptırmıştın canım test gününde kan değerin kaç çıkmıştı..

[QUOTE umut1985, post: 38224327, member: 514467"]Canim gozun aydin insallah bebisin seninledir. Bende bir dua zinciri baslattim sabah aksam okuyorum insallah Allah gonlumuzun muradini hayirlisi ile nasib eder cümlemize amin.icime dogdu minikduma sen ben 3 umuz beraber bebislerimiz olacak eee ayri gayri olmaz dimi.[/QUOTE]
Kesinlikle canim dua en guzel tesellimiz
insallah Rabbim hepimizin yuzunu birlikte guldursun canlarim benim

canim Allah razi olsun insallah hayirlisi ile devam eder Rabbim hepimize yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin...
canımcığım hamişsik nasıl bir duygu inş güzel artışlar vardır kanda..senin tek emriyonmu konulmuştu canım test günü kan değerin nasıldı..ne zaman kese görmeye gidiceksin..biraz ayrıntılı anlatırmısın canımcığım..

kızlar bizde miniğin kesesini gördük ama dünden beri kahverengi akıntılarım başladı korkuyorum
canım gözün aydın tekmi kese canım kahverengi akıntılarını doktoruna söyledinmi artı ilaç verdilermi yada iğne..kendini yorma canım yat dinlen gün boyunca..

kızlar bizde miniğin kesesini gördük ama dünden beri kahverengi akıntılarım başladı korkuyorum
Gözün aydın canım Allah devamını getirsin alıntılar kafayı takma bana doktorları 9 ay boyuna leke hatta düzenli adet alanlar var demişti ama yinede bildir çünkü ona göre ilaç veriyorlar

canım gözün aydın tekmi kese canım kahverengi akıntılarını doktoruna söyledinmi artı ilaç verdilermi yada iğne..kendini yorma canım yat dinlen gün boyunca..
Saolasin canim Rabbim devamiyla birlikte sizede gostersin insallah dr gereken tum tedbirleri aldi gibi gunde 4 tane estrofem 3 tanede progestan iciyorum ek olarak folik asit kime sorduysam olabilir ilk zamanlarda diyor ne diyeyim Rabbime emanet...

Gözün aydın canım Allah devamını getirsin alıntılar kafayı takma bana doktorları 9 ay boyuna leke hatta düzenli adet alanlar var demişti ama yinede bildir çünkü ona göre ilaç veriyorlar
sağol canım inşallah Allah razı olsun Rabbim güzel gönlünüze göre versin herşeyi...(inşAllah amin)
artarsa doktora gideceğim canım ama azaldı yok oldu gibi bişey çok şükür...

Canlarim yanlis anlamayin kulun baska bir kula duasi makbul olurmus insallah sizlere nasil dua ediyorum anlatamam Rabbim en kisa zamanda omurlusunden nasip etsi sizlere
bende endise icindeyim kalp atisini duyabilecekmiyim devam edecekmi dualariniza ihtiyacim var sizleri cok seviyorum iyi kotu gunumuzde hep yanimizda oldunuz...

Canim bende dua ediyorum hamileliğin ilk aylarında yapılan dualar var onlar çok oku netten bakarsan bulursun Allah uzun ömürlü Sağlıklı bir bebek nasip eder inş.

Arkadaslar cok kötüyüm asiri kanama ile geldim suan hastanedwyim megerse iki tane kese varmis ama parcalar dusurdum sanirim bebislerim beni bıraktı çok Üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…