ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

Arkadaslar cok kötüyüm asiri kanama ile geldim suan hastanedwyim megerse iki tane kese varmis ama parcalar dusurdum sanirim bebislerim beni bıraktı çok Üzgünüm
canımmm uzulme daha bellı degıl dımı kesın degıl dusuk oldugu rabbımden dılerımmkı dusuk olamamıstır ve bebeklerın senınledır ınsallah ınsallah amınnnn ecmaınnnn

Arkadaslar cok kötüyüm asiri kanama ile geldim suan hastanedwyim megerse iki tane kese varmis ama parcalar dusurdum sanirim bebislerim beni bıraktı çok Üzgünüm
canım tek kese görmemişmiydi doktor..inş sen ve bebişlerin iyisinizdir..kötü düşünmek yok canım..inş Allahında izniyle çok sağlıklı alıcaksın meleklerini kucağına..

ben sadece belirtilerini yaşamaya başlamıştım 6 haftalık olmuşlardı.. Rabbim bu acıyı yaşayan herkese sabır versin diyecek bişey bulamıyorum Rabbim hiç birimize bu acıyı bir daha yaşatmasın meleklerim beni yine bırakıp gittiler bu defa daha acı oldu ama benden daha fazla yaşayıp belkide daha fazla üzülen insanlar olduğunu düşünerek sabır diliyorum...

Ca
canım başın sagolsun ınan uzuldum be hıseettıgını ne yaşadıgını ıyı bılıyorum bende melegımı 9 haftalıkken kaybettım onlar cennette bızlerı beklıyorlar uzulme aglama deıyemem cunku aynı şeyı yasadım allah sanada eşinede sabır versın ve aynı acıyo bırdaha yasatmasın... Ben dun bebegımın olum nefenını ogrendım 16 ay sonra allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah

Minikdumam geçmiş olsun basin sağ olsun Inşallah birdahaki sefere olur sabret Allah başka bir şey göstermesin. Ama hayatta başka acılar da var benimde kaç gündür yasiyormuyum öldüm mü belli değil. Annem 5 yıldır felçli yarım yamalak geziyor du ama 1 aydır boğaz agrisi ve yutkunma zorluğu ile hastaneye gittik bütün tahliller yapıldı ve gırtlak Kanseri dediler. Hepimiz perişan olduk inan aklımda çocuk fikri silindi gitti annemin ağzından lokma geçmiyor sadece sıvı ile besleniyor.kendinin ve babamın haberi henüz yok annem içim acıyor diyince kahroluyorum.

Canim Allah razi olsun sanada cok gecmis olsun Rabbim acil şifalar versin annene annelerimiz babalarimiz kardeslerimiz saglikli olsunlarda bizim canimiz sagolsun.. Rabbim bu derdimizi unutturacak başka dertler vermesin Rabbim hepsine saglik sihhat afiyetler versin.. bizede can sagligi versin yattigim hastanede o kadar cok vaka gordumki bunlardan biride benim gibi kuretaja girip ama sonrasinda nefesini alamayan hastaya acil mudahele gerekti elekteo şok ile hayata dondurmeye çalışıyorlardı Rabbim once bize yakinlarimiza saglik versin sonra zaten bizimde evlatlarimiz olu Allahin izniyle..

canımcığım sen neler kullanıyordun tüp bebek sonrası..kan sulandırıcı iğne kullandınmı clexendi ismi iğnenin göbekten vurulan kan sulandırıcı iğne..düşük yapmanın mutlaka sebebi vardır doktorun bunu araştırmıyormu..sen hamiş kalabiliyorsun ama devam etmiyor bunun bir sebebi var mutlaka..doktorunla muytlaka konuş canım..senin için çok acıdır eminim ama hamiş kalmanda bir umut senin için..Allahım sabır versin canım..mutlaka merkez değiştir canım..

Amin canim insallah seninkinin oölum nedeni ne idi cok uzucu Rabbim sifani verir insallah

Canim ben estrofem progestan kullaniyordum birde hergun yatarken glifor kullaniuordum onu bebegin kalp atislarini duyunca birakacaktik ama progestan ve estrofeme devam edecektik sanirim birde coraspirin kullaniyordum ama yerlesme lekesi geldigi zaman doktorum biraktirmisti ne olur ne olmaz diye hicbisey bilmiyorum donmuslarim var onlar son umudum merkez degistirme imkanim yok sil bastan tup bebeke baslamak ise cok yipratici cunku genelde ilki kimyasal ile sonuclaniyor cok kararsizim birde benim pihtilasmaya kanda bakildi ama normal cikti

Canım ben yenı
Amin canim insallah seninkinin oölum nedeni ne idi cok uzucu Rabbim sifani verir insallah
ogrendım aebebını kan pıhtılaması var genetıgımde hamıle kalınca hegın ıyne olmam lazımmıs ama soyle bır durum varkı ben zaten ıtp toronboaıt hastayım kanamaya meyyıllıyım lımon aspırın bıle yasakken genetıgımde pıhtılasma var rısk gurubundayım ve hamıle kalınca kan sulandırıcı ıyne kullanmam nasıl olur duaunemıyorum bıle doktorum buyuk ıhtımal hayatı tehlıkeye gormem ıcın anne olmayı bıle yasaklayabılır yorgunum artık cokmazdayım annem hastalandı kalpten anju olacak allah hepımızze yardım etaın sana tavsıyem genetık bolumu olan bı devlet hastanesınden randevu al ve genetık testlerınızı yaptırın eşinle bırlıkte ben ayın 3 de yaptırdım gecen hafta cıktı tahlıllerım onları yaptır ve ona gore onlemını al canım

Canim gecmis olsun bizlerin cani sagolsun Rabbim sevdiklerimize can sagligi versin gercekten bilemiyorjm bildigim tek sey Rabbim bizleride boyle siniyor sabir..

Kizlar maddi manevi cok yiprandik tekrar nasil baslayacahim tedaviye bilmiyorum doktorum hemen ertesi ay baslayaboliriz dedi normal tüp gibi yumirta toplama olmayacagi icin beklmeye gerek yok dedi bende suan hazir degilim ama durdukcafa iyice korkucam onuda biliyorum cok saskinim ne dusunecegimi bilmiyorum benim genetik testlerim yapildi hersey cok normal cikti ne denilebilirki pihtilasma bile yok herkes caresini buluyor ignesini oluyor ben ne yapacagim bilmiyorum hamilr kalabiliyorim ama devam etmiyor böyle sorunlarla karsilasanlar oldumu acaba

Kızlar yaa ben 2 denemeden sonra 2.5 ay oldu hala regli olmadım idrar tahlili yaptım bisey yok yoksa düzensizlestimi reglilerim

Kızlar yaa ben 2 denemeden sonra 2.5 ay oldu hala regli olmadım idrar tahlili yaptım bisey yok yoksa düzensizlestimi reglilerim
canım aslında deneme sırasında aldığımız ilaçlar ve iğneler çok ciddi hormonlarmış benimde öyle düşükten sonra bi düzene girmedi ama senin baya olmuş bence hemen bi doktora gitmeslisin

canım aslında deneme sırasında aldığımız ilaçlar ve iğneler çok ciddi hormonlarmış benimde öyle düşükten sonra bi düzene girmedi ama senin baya olmuş bence hemen bi doktora gitmeslisin
kızlar bende ılk tub bebek tedavıse basladım yarın opu var tıransverım ıptal oldu dondurucaklarmıs e2 3000 cıktı hayırlısı olsun

slm kızlar nasılsınız durumlar nasıl gidiyor
ya ben bu aralar çok tuhafım bir haftadır karnım ağrıyor küretajdan sonra kontrole gitmemiştim daha regli de olmadım neyim var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…